mrb öncelikle önerilerinizi bekliyorum lütfen.bir karara varmaya çalışıyorum ...

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
46
Düzce
kızlar yaklaşık 45 gün önce bir merkezde yüzüme lazer epilasyon yaptırdım...cihazın adını bile bilmiyorum. bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum cihazın.bana denilen en son en yeni sistem kolek sistem denildi...su an da yüzümde herhangi bir yan etki yok ...tüylerin bir çoğu çıkmadı bile...çıkanlar var ama sizce yeniden o merkezde lazere devam edeyim mi? (bunu karamandan bir arkadaşım sordu ben de sizlere sormak istedim )

kızlar yaklaşık 45 gün önce bir merkezde yüzüme lazer epilasyon yaptırdım...cihazın adını bile bilmiyorum. bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum cihazın.bana denilen en son en yeni sistem kolek sistem denildi...su an da yüzümde herhangi bir yan etki yok ...tüylerin bir çoğu çıkmadı bile...çıkanlar var ama sizce yeniden o merkezde lazere devam edeyim mi? (bunu karamandan bir arkadaşım sordu ben de sizlere sormak istedim )

yüze lazer epilasyon önerilmiyo istanbulda en iyi yerlere gittim hiç biri bu riski alıp yapamayız dediler yapmayı kabul etmediler.

artık bi kere girmiş bu işin içine... ben de düşünüyorum bunu bildiğinden bana soruyo ama ne diyeceğimi bilemedim ...

Ben İstanbul da diğer bölgeler için lazere gidiyorum.Bir gün sesansımı beklerken orda uygulama yapan dr.la müşterisinin konuşmasını duydum.Dr. yüze kesinlikle lazer önermediğini iğneli epilasyon yaptırması gerektiğini söyledi.İğneli epilasyon lazere göre zor bir süreç ama etkili olduğunu söyledi.Lazer epilasyonla sonuç vermiyormuş.Ben öyle duydum arkadaşım.Bence iyi araştırın.

Back
X