- 22 Temmuz 2025
- 92
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi AnneeeOlmakistiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2gun var regl olmamaYok görünüyor maalesef erken test mi
1 -2 gün varsa erken gebelik testi yapın erken gebelik testiyse negatif görünüyor1-2gun var regl olmama
Cizgi var gibi ama kurum cızgısımı aksam yaptm testi sabah yapaym1 -2 gün varsa erken gebelik testi yapın erken gebelik testiyse negatif görünüyor
Kac gun var adeteBenimde böyle çıktı ama bilmiyorum Eki Görüntüle 3667760
Tam bilemiyorum ama 5 8 kasım arasıKac gun var adete
Sabah tekrar test yapın bende yapıcamTam bilemiyorum ama 5 8 kasım arası
Pazartesi sabah elimde kaset var onu denerim salı günü awok siparişleri gelince awok yaparımSabah tekrar test yapın bende yapıcam
İnşallah vardır 5-8 Kasım ise biraz erken olabilir umarım giderek koyulaşırrSabah tekrar test yapın bende yapıcam
Umarım hepimiz kavuşuruz bu ayPazartesi sabah elimde kaset var onu denerim salı günü awok siparişleri gelince awok yaparım
UmarımUmarım hepimiz kavuşuruz bu ay![]()
Sizce benim testimde var mıdırUmarım![]()
Ben daha önce bundan yaptım iki tane 0 çizgiydi sizin net gibi ama bekleyin gününüz geçsin kan verinSizce benim testimde var mıdır![]()
Çok teşekkür ederim bu testi ilk kez yaptım kaset testte hiç çıkmadı aynı an bunu yaptım bu şekilde çıktı sanırım en doğrusu beklemek ama sabırsızızBen daha önce bundan yaptım iki tane 0 çizgiydi sizin net gibi ama bekleyin gününüz geçsin kan verin
Bunlar ama düşük beta algılıyor markası bir gebenin günlüğü veya innovita iseÇok teşekkür ederim bu testi ilk kez yaptım kaset testte hiç çıkmadı aynı an bunu yaptım bu şekilde çıktı sanırım en doğrusu beklemek ama sabırsızız![]()
Normal kaset testler en erken regl 3 gün kala veya regl gecikmesinde çıkıyor yüksek beta algılar sıradan kasetlerÇok teşekkür ederim bu testi ilk kez yaptım kaset testte hiç çıkmadı aynı an bunu yaptım bu şekilde çıktı sanırım en doğrusu beklemek ama sabırsızız![]()