Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende iki aşılama yaptırdım ikisi de negatif geldi. İlk aşılamada bende aynı şeylerden şikayetçiydim ama sonra öğrendim ki vücudumuzun ilaçlara karşı verdiği tepkilermiş. 2.aşılamada neredeyse hiç ağrım olmadı. Kısacası her ihtimal var . İnşallah gebelik belirtileridir bunlar ama yine de çok bağlamamanı öneririmBen ilk aşılamamı yaptırdım 5 gün önce inşallah tutar.ve dünden beri bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet neden oluyor acaba bilgisi olan vy yaptırıpta gebe kalan önceden belirtileri neler yardımcı olun lütfen
Anlıyorum ama ne bilim çok stresli geçmiyor bitürlü günlerCanım bende iki aşılama yaptırdım ikisi de negatif geldi. İlk aşılamada bende aynı şeylerden şikayetçiydim ama sonra öğrendim ki vücudumuzun ilaçlara karşı verdiği tepkilermiş. 2.aşılamada neredeyse hiç ağrım olmadı. Kısacası her ihtimal var . İnşallah gebelik belirtileridir bunlar ama yine de çok bağlamamanı öneririm
Kullandığın ilaçlar nelerdi seninCanım bende iki aşılama yaptırdım ikisi de negatif geldi. İlk aşılamada bende aynı şeylerden şikayetçiydim ama sonra öğrendim ki vücudumuzun ilaçlara karşı verdiği tepkilermiş. 2.aşılamada neredeyse hiç ağrım olmadı. Kısacası her ihtimal var . İnşallah gebelik belirtileridir bunlar ama yine de çok bağlamamanı öneririm
Gonal f 37,5 ile başladım ovitrelle vuruldum.Kullandığın ilaçlar nelerdi senin
Hmm bende aynı iğneler kullandımGonal f 37,5 ile başladım ovitrelle vuruldum.
Ilaclardan kaynaklı belirtiler rabbim gonlunuze göre versin
Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsinAllah hepimizin yardımcısı olsun ben bir ay sonra tüp bebeğe başlıyorum Allsh izin verirse
Test sonucunu bildir bize mrk ettimbende de bel ve göğüs ağrısı oldu aşılama gününden itibaren bugün 12. günüm ve idrar negatif yarın kan tahlil sonucumu öğreneceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız menopur kullandım ben
gitmedim negatif yanıt alırım diye öğleden sonra giderim olmazsa bu arada dün negatif dediğim test akşam gittiğimde kuruyunca silik pozitif olmuş sabah testi tekrarladım yine negatif ama farklı marka bir testtiTest sonucunu bildir bize mrk ettim
Bence sen kanda baktır yükselme varmı yokmugitmedim negatif yanıt alırım diye öğleden sonra giderim olmazsa bu arada dün negatif dediğim test akşam gittiğimde kuruyunca silik pozitif olmuş sabah testi tekrarladım yine negatif ama farklı marka bir testti