mrblar doğuma giderken ve sonrasında kullanmk için gecelik alanlardan fikir istiyorum

son resimdeki pembe geceliği çok beğendim nereden aldınız ve fiyatını öğrenebilirmiyim?hayırlı olsun güle güle giyin inş

oğlum olacağı için mavisini aldım ama yeri çok güzel AQUA marka bu markayı evlendiğimde tanımıştım çoğu pijama gecelik şort takımı aldığım için memnundum düşünmeden aldım biraz pahalı ama çok kaliteli 120 tl tek gecelik fiyatı ama %10 bi indirim yapıldı o kadar

kızlar bişey soracağım,
hani doğuma giderken boydan gecelik(pamuklu olanlardan) alacağız ya özellikle?
bi kaç yerde okudum,malum kanamadan dolayı çok çabuk kirleneceği için ucuz yollu şeyler alın,evde giymeye güzel alın deniyor?
siz nasıl yapacaksınız.
biz ailelerden uzaktayız.doğumumda sadece annem ve olursa kv olacak.
süslü görüneceğim biride yok
evde giymek için çok şık bişey alacağım o ayrıda.
hastane için nasıl alsam bilemedim :44:
2 3 tane götürmek gerekiyor.
bide hastanede çok batıyor,fazla kaliteli bişey olmasına gerek yok deniyor.
kafam karıştı :44:

benimde güzel ve şık bişiler almam lazım dogumda annem eşim kayınvalidem olur ama hastaneye ziyarete herkes gelir.hem evde hem hastanede şık olmam lazım..ama üst baş batar diyosunuz ne yapsak ki

sonunda geceliğimi aldım ve bu sıkıntıdanda kurtuldum: )))
netten almadığımdan foto yok ama çeker koyarım boş zamanımda.
3 lü set aldım.sabahlık,gecelik ve altlı üstlü pijama.
çok şık bişey: ))biraz pahalı oldu ama çok içime sindi.
tam lohusayken giyilecek gösterişte,yani giyince insan kendini özel hissediyor
pudra renginde aldım(ekruya çalışıyor biraz),
yanında da lohusa tacı hediye ettiler.
çok beğendim.
haftasonuda setime uygun şık bir terlik alacağım: )

bu arada ben ne olur ne olmaz diye 30 tl ye doğuma giderken giymek için boydan uzun bir gecelik aldım yedek olarak.

benimde güzel ve şık bişiler almam lazım dogumda annem eşim kayınvalidem olur ama hastaneye ziyarete herkes gelir.hem evde hem hastanede şık olmam lazım..ama üst baş batar diyosunuz ne yapsak ki

canım bende aynı düşüncelerdeydim...
kime sorsam bi tane idareten boydan gecelik al,bi tanede doğumdan çıkınca giymek için çok şık bişey al dediler.
bende(aşağıda da yazıdğım gibi)doğuma giderken giymek için boydan bi gecelik aldım,
bir de çok şık set aldım.biz gurbetteyiz,kimsemiz yok burda.
doğumumda da sadece annem ve kv olacak ama ona rağmen şıkır şıkır aldım
içimde kalsın istemiyorum.bol bol fotoğraf çekineceğim kızımla
şimdi annemde lohusa şalı diye bişey varmış.daha doğrusu şal hırka karışımı salaş çok hoş bişey,ondan ören bir bayan bulacak.
o da oldumu tamamdır

sanada tavsiyem.çok şık bi set al,yanında da idareten bi gecelik al.
böyle daha mantıklı geliyor bana.

evet bencede öyl mantıklı.geceli,kler biraz pahalı ama napalım :) doğuruyoruz o kadar :) saten mi geceliğin

evet bencede öyl mantıklı.geceli,kler biraz pahalı ama napalım :) doğuruyoruz o kadar :) saten mi geceliğin

evet canım bayağı pahalı,eşim çok sıkı pazarlık yaptı Allah'tan: )
işin içine düğün çocuk vs girince fiyatlar fırlıyor tabi: )
yok canım saten almadım,çok hafif ince bir kumaşı var.
saten rahatsız ediyormuş öğrendiğim kadarıyla.

daha benim doğumuma eger normal süresinde olursa 3 ay var ama herşeyi almak isiyorum engelliyolar beni daha erken ne olur ne olmaz diye.bende baktım geceliklere en ucuzu 140 tı.ama napıyım öyle böyle inş alıcam kendimi özel hissederim belki :)

hepsi hepsi 1-2 günlük bir olay ve zaten doğumdan sonra uyumak dışında bir şey istemiyorsun.içinde kalmayacaksa , özel fotoğraf çekimi yaptırmayacaksan , mahalle iç çamaşırcıdan alırsın bir gecelik , 2-3 pijama yeter. baktım yeterler ve mahhalle iç çamaşırcılarda kalın önden düğmeli gecelik fiyatı 25 tl , pjamalar 10 tl al git bitsin.

aslında grisini beğendim ama sabahlığı kalmadığı için pembesini aldım. zaten kızım olacak.
3 -4 ay önce 3 takım almıştım. 2 si normal pijama takımı 1 takım hamile pijama takımı. gece giyiyorum onları yakında onların 2 takımına galiba sığmayacağım. o yüzden pazartesi gecelik ve pijama takımları alacağım.tabi yarın anne bebek fuarında bir şey beğenip almazsam

Kafaya ugun bişeyler bulmak çok zor ya...Ben de araştırmadayım insan ne alsam diye bön bön kalıyo:18: Herkes bişey diyo

bi kaç yorum alttaki mesajımı okusaydın keşke
ben zaten hallettim gecelik işini.
çok şık 3 lü bi set,birde doğuma giderken giymek için rahat bi gecelik aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…