- Konu Sahibi dev_katana
-
kızlar ben dün bunları aldım geceliğimin rengini bulamadım internette aynı modelin mavisini aldım umarım pişman olamam
Eki Görüntüle 877223 Eki Görüntüle 877224 Eki Görüntüle 877225 Eki Görüntüle 877226 Eki Görüntüle 877227
son resimdeki pembe geceliği çok beğendim nereden aldınız ve fiyatını öğrenebilirmiyim?hayırlı olsun güle güle giyin inş
oskecik, çok hoşmuş aldıkların hangi siteden aldın acaba ??
Amin canim hayirlisi olsun hakkimizda agrilarin varmi seninde
meraba bnde yenı gırdım buraya bnmde agrılarım cok vajınel bel bacak kalca mıgde acı su da gelıyor her yattımda uykularım kactı artık bnde sıkıldım hamılelkten bu agrılardan acıkcası bnde bebegıme 2 tane hastane cıksı battanıye ana kuca bıboronları ıc camasırlarını aldım daha ne amam gerek ozellıkle kendımıcın hıc bısey bılmıyorum cnku ılk yasıcamm
meraba bnde yenı gırdım buraya bnmde agrılarım cok vajınel bel bacak kalca mıgde acı su da gelıyor her yattımda uykularım kactı artık bnde sıkıldım hamılelkten bu agrılardan acıkcası bnde bebegıme 2 tane hastane cıksı battanıye ana kuca bıboronları ıc camasırlarını aldım daha ne amam gerek ozellıkle kendımıcın hıc bısey bılmıyorum cnku ılk yasıcamm
alınması gereken o kadar çok şey var ki aslında sizinkilerin haricinde aklıma gelenleri yazayım ben de; ben 5-6 tane tulum yine o civarda tek alt,çıtçıtlı badiler,bere,çorap,eldiven,alt açma minderi,2 tane çarşaf,annem hırka ve yelek ördü 6-7 tane,mama önlüğü,emzik biberon,banyo bakım seti(şampuan,pişik kremi,sabun,bebe yağı,ıslak mendiller) 1 ay yetecek miktarda bebek bezi,patik şimdilik aklıma gelenler bunlar
benimde güzel ve şık bişiler almam lazım dogumda annem eşim kayınvalidem olur ama hastaneye ziyarete herkes gelir.hem evde hem hastanede şık olmam lazım..ama üst baş batar diyosunuz ne yapsak ki
canım bende aynı düşüncelerdeydim...
kime sorsam bi tane idareten boydan gecelik al,bi tanede doğumdan çıkınca giymek için çok şık bişey al dediler.
bende(aşağıda da yazıdğım gibi)doğuma giderken giymek için boydan bi gecelik aldım,
bir de çok şık set aldım.biz gurbetteyiz,kimsemiz yok burda.
doğumumda da sadece annem ve kv olacak ama ona rağmen şıkır şıkır aldım
içimde kalsın istemiyorum.bol bol fotoğraf çekineceğim kızımla
şimdi annemde lohusa şalı diye bişey varmış.daha doğrusu şal hırka karışımı salaş çok hoş bişey,ondan ören bir bayan bulacak.
o da oldumu tamamdır
sanada tavsiyem.çok şık bi set al,yanında da idareten bi gecelik al.
böyle daha mantıklı geliyor bana.
evet bencede öyl mantıklı.geceli,kler biraz pahalı ama napalım :) doğuruyoruz o kadar :) saten mi geceliğin
evet canım bayağı pahalı,eşim çok sıkı pazarlık yaptı Allah'tan: )
işin içine düğün çocuk vs girince fiyatlar fırlıyor tabi: )
yok canım saten almadım,çok hafif ince bir kumaşı var.
saten rahatsız ediyormuş öğrendiğim kadarıyla.
kızlar bişey soracağım,
hani doğuma giderken boydan gecelik(pamuklu olanlardan) alacağız ya özellikle?
bi kaç yerde okudum,malum kanamadan dolayı çok çabuk kirleneceği için ucuz yollu şeyler alın,evde giymeye güzel alın deniyor?
siz nasıl yapacaksınız.
biz ailelerden uzaktayız.doğumumda sadece annem ve olursa kv olacak.
süslü görüneceğim biride yok
evde giymek için çok şık bişey alacağım o ayrıda.
hastane için nasıl alsam bilemedim :44:
2 3 tane götürmek gerekiyor.
bide hastanede çok batıyor,fazla kaliteli bişey olmasına gerek yok deniyor.
kafam karıştı :44:
hepsi hepsi 1-2 günlük bir olay ve zaten doğumdan sonra uyumak dışında bir şey istemiyorsun.içinde kalmayacaksa , özel fotoğraf çekimi yaptırmayacaksan , mahalle iç çamaşırcıdan alırsın bir gecelik , 2-3 pijama yeter. baktım yeterler ve mahhalle iç çamaşırcılarda kalın önden düğmeli gecelik fiyatı 25 tl , pjamalar 10 tl al git bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?