Mrs. Who'nun fal topiği...

mrs.who

RÜZGAR'gilin Anası :)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
12.759
317
448
hadi buyrun....

fal isterim diyen fincanını eklesin bayanlar.

minik canavarımdan fırsat bulduğum an fallarınızı yorumlayacağım....

Eklentiler

• $fotoðraf0861.webp
    $fotoðraf0861.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 275
  • $fotoðraf0862.webp
    $fotoðraf0862.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 258
  • $fotoðraf0863.webp
    $fotoðraf0863.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 224
  • $fotoðraf0864.webp
    $fotoðraf0864.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 242
  • $fotoðraf0866.webp
    $fotoðraf0866.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 253
  • $fotoðraf0865.webp
    $fotoðraf0865.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleme:

merhaba canım,
ben falında aslan gördüm bu güç demektir. Sıkıntılarını bir nebze olsun azaltacak bir güce kavuşacaksın.
Sonrasında bir erkek yüzünden esmer bir bayanla karşı karşıya kalacaksın.
Fare gördüm birde ama bu fare bir insan. Bir erkek.! Bu kişiden uzak dur. Seni etkilemeye çalışıyor.
Ve deve yüküyle vaktini bekleyen muradın var...

merhaba tatlım;
senin aklın çok karışık ama aklını karıştıran her ne ise bi şekilde senden uzak. Yani söyle diyeyim gerçek manada uzakta olabilir yada mesela bi sey için bana çok uzak deriz ya öyle birşey.
Ayakkabı gördüm bu para sıkıntısı ama son demlerinde çok kısa bir süre sonra bitecek.
Vücudunla ilgili birşey olacak ama kötü değil bedeninle alakalı birşey ama tüm bedeninle.
Yollar ve ikili konuşmalar var. Zıt biri gibi görünmüşsün birrine böyle bir izlenim yarattığın bir olay var ama bu kişi hayatına dahil olacak ve yakınında duracak...

merhaba tatlım;
senin aklın çok karışık ama aklını karıştıran her ne ise bi şekilde senden uzak. Yani söyle diyeyim gerçek manada uzakta olabilir yada mesela bi sey için bana çok uzak deriz ya öyle birşey.
Ayakkabı gördüm bu para sıkıntısı ama son demlerinde çok kısa bir süre sonra bitecek.
Vücudunla ilgili birşey olacak ama kötü değil bedeninle alakalı birşey ama tüm bedeninle.
Yollar ve ikili konuşmalar var. Zıt biri gibi görünmüşsün birrine böyle bir izlenim yarattığın bir olay var ama bu kişi hayatına dahil olacak ve yakınında duracak...

çok teşekkür ederim :) ama uzak derken tam anlayamadım, iyi manada mı? bi ilişkim var karışıklık nedenim o, kişiyle ilgili bir uzaklık mı yoksa aklımı karıştıran konular uzaklaşacak mı?

çok teşekkür ederim :) ama uzak derken tam anlayamadım, iyi manada mı? bi ilişkim var karışıklık nedenim o, kişiyle ilgili bir uzaklık mı yoksa aklımı karıştıran konular uzaklaşacak mı?

canım mesafe anlamında uzaklıkta olabilir yada nasıl anlatsam mesela ne örnek versem hah sana uzak bir düşünce olabilir yani mesela aldatmak bana uzak bir düşünce
anlatabildim mi ki bana böyle birşey çok uzak diyebileceğin birşeyde olabilir

canım mesafe anlamında uzaklıkta olabilir yada nasıl anlatsam mesela ne örnek versem hah sana uzak bir düşünce olabilir yani mesela aldatmak bana uzak bir düşünce
anlatabildim mi ki bana böyle birşey çok uzak diyebileceğin birşeyde olabilir

anladım, teşekkür ederim tekrarrr :)

merhaba canım,
ben falında aslan gördüm bu güç demektir. Sıkıntılarını bir nebze olsun azaltacak bir güce kavuşacaksın.
Sonrasında bir erkek yüzünden esmer bir bayanla karşı karşıya kalacaksın.
Fare gördüm birde ama bu fare bir insan. Bir erkek.! Bu kişiden uzak dur. Seni etkilemeye çalışıyor.
Ve deve yüküyle vaktini bekleyen muradın var...

tşk ederim canım.ağzına sağlık :)

Evet...
İşte fincanımı ekledim kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sizlerde fincanlarınızı yükleyin zaman buldukça bende sizlerin falına bakacağım.
Sonuçta bebekli kadınım ama hepinize yetişmeye çalışacağım...

Eki Görüntüle 602865 Eki Görüntüle 602866 Eki Görüntüle 602867 Eki Görüntüle 602868 Eki Görüntüle 602869 Eki Görüntüle 602870

canım falına bktım sıkılmışsın sen yani icinde bir sıkıntı var hanen de olablr bu sıkıntı bu sıkıntıyı aslında sen yapıyorsun karamsarsın herseyi kafana takma canım bir yolun var uzun senin bu yola gidiceksin geniş bir yol bu yol cok ferah cıkmış bu yol canım birde atın var böyle atın şahlanmış koşmak üzere güzel bir muradın olucak senin 2 tane sevinc gözyaşların var bu muratına atına ayrıca biri engel olmak isticek nasibine etrafındaki bu kişiye dkkat et canım bebeğine bir ayakkbımı aldın yada almayımı dşnyorsun güzel mnk bir ayakkabı cok güzel ama bu herhlde baktn alsamm mı dye dşndün herhlde yada sana hediye gelicek brinden tam orasını anlamadım canım ama cok güzel bebeğin icin bir ayakkbı var burda canım senin oğlun cok nasipli buarada üzerinde büyük bir balığı var nasibi cok güzel gördüklerim bunlar canım falın tam net olmadgı icin bukadr görebldm canım umarım bileblmşmdr

geldim. Minik canavarım uyudu :9:

canım ben senin falında aynı sıkıntının ağırlığını yaşayan kadın ve erkek gördüm.
Her iki kişininde içindeki sıkıntı aynı.
Aranızda 3. Bir kişi var. Bu kişi araya girerek sizin sıkıntılarınızı katlamış.
İmkansız dediğin birşey var! Her ne ise bu gerçekleşecek ve mutlu olacaksın.
Tabakta kabak gibi görülen 2 kişi var! :9: birbirine çok bağlı ama birbirine sıkıntı dolduran 2 kişi.
Ne seninle ne sensiz durumundasın yani.
Ha bu arada nazar duası okut birine kendine :29:

geldim. Minik canavarım uyudu :9:

canım ben senin falında aynı sıkıntının ağırlığını yaşayan kadın ve erkek gördüm.
Her iki kişininde içindeki sıkıntı aynı.
Aranızda 3. Bir kişi var. Bu kişi araya girerek sizin sıkıntılarınızı katlamış.
İmkansız dediğin birşey var! Her ne ise bu gerçekleşecek ve mutlu olacaksın.
Tabakta kabak gibi görülen 2 kişi var! :9: birbirine çok bağlı ama birbirine sıkıntı dolduran 2 kişi.
Ne seninle ne sensiz durumundasın yani.
Ha bu arada nazar duası okut birine kendine :29:

canım bu aynı sıkıntıyı yaşayan kadın ve erkek kim ?
bu kadın benmiyim canım ?
canım birde bu imkansız dediğim şey nezaman gercekleşicek cok yakın bir zamandamı gercekleşicek
ayyy bu ne seninle ne sensiz durumda olan görştğüm cocukla ben miki :52:
ayrıca bu 3 ncü kişi araya giren karşı tarafdan erkekten olan bir kızmı var ve bu kız gidicek miiii yaaa:47:

canım bu aynı sıkıntıyı yaşayan kadın ve erkek kim ?
bu kadın benmiyim canım ?
canım birde bu imkansız dediğim şey nezaman gercekleşicek cok yakın bir zamandamı gercekleşicek
ayyy bu ne seninle ne sensiz durumda olan görştğüm cocukla ben miki :52:
ayrıca bu 3 ncü kişi araya giren karşı tarafdan erkekten olan bir kızmı var ve bu kız gidicek miiii yaaa:47:

hiç açıklayıcı değilim demi :9:

evet canım sen ve gönül bağın olan erkek..
İmkansız dediğin şeye süre veremiyorum malesef :26:
olabilir canım. Annesi, kuzeni, yeğeni, kardeşi ama yabancı bir bayan değil kan bağı olan birisi :9:

hiç açıklayıcı değilim demi :9:

evet canım sen ve gönül bağın olan erkek..
İmkansız dediğin şeye süre veremiyorum malesef :26:
olabilir canım. Annesi, kuzeni, yeğeni, kardeşi ama yabancı bir bayan değil kan bağı olan birisi :9:

hımmmm anladım canım teşkkrederim :16:

Back
X