Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6 ay önce ve dün mr çektim. Beyinde iskemik lezyon çıktı. Ms hastalığı çıkar dedi doktor. 6 ayda ya da yılda bir MR kontrolü.ilaçsız mrda ms cıkarmı ?
Benim lezyon sayıları yerinde saydığı için yani cogalmadigi için sadece kan sulandırıcı coraspin ilaç verdiilaçsız mrda ms cıkarmı ?
Tabiki çıkardı. Rahat ol. Birşeyin yok.Benim mrda hiç bişey çıkmadı ilaçsız olanda ama Ms gibi hissediyorum doktor problem görmedi msmiyim acaba ya olsa bişey çıkardı heralde
kac lezyon var acaba? eşimde ms onda çok lezyon çıktı sayısı önemli mi atak geçirmedi o da sonrasında şuan ilaç kullanıyorBenim lezyon sayıları yerinde saydığı için yani cogalmadigi için sadece kan sulandırıcı coraspin ilaç verdi
Sayı söylemedi ama yaygın iskemik lezyon deyip beni acil olarak kalp doktoruna yolladı. Bayağı lezyon var sende dedi. Kalpte birşey çıkmayınca 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. 2 gün önce tekrar mr çektik.Cogalmadigini söyledi ve kan sulandırıcı ilaç kullan dedi. Bu hastalık hemen hemen herkeste olan birşeymis. Önemli olan cogalmamasi dedi. Korkma dedi ama insan yine de korkuyor.kac lezyon var acaba? eşimde ms onda çok lezyon çıktı sayısı önemli mi atak geçirmedi o da sonrasında şuan ilaç kullanıyor
Kan sulandırıcı mi kullaniyor o da?kac lezyon var acaba? eşimde ms onda çok lezyon çıktı sayısı önemli mi atak geçirmedi o da sonrasında şuan ilaç kullanıyor
normal mr mı çekindiniz ilaçlımıSayı söylemedi ama yaygın iskemik lezyon deyip beni acil olarak kalp doktoruna yolladı. Bayağı lezyon var sende dedi. Kalpte birşey çıkmayınca 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. 2 gün önce tekrar mr çektik.Cogalmadigini söyledi ve kan sulandırıcı ilaç kullan dedi. Bu hastalık hemen hemen herkeste olan birşeymis. Önemli olan cogalmamasi dedi. Korkma dedi ama insan yine de korkuyor.
Normalnormal mr mı çekindiniz ilaçlımı
eşimin ilaçlıydınormal mr mı çekindiniz ilaçlımı
yok hayır ms tedavisinden kullanılan ilaçlardan kullanıyorKan sulandırıcı mi kullaniyor o da?
ms değil o zaman sizinkiSayı söylemedi ama yaygın iskemik lezyon deyip beni acil olarak kalp doktoruna yolladı. Bayağı lezyon var sende dedi. Kalpte birşey çıkmayınca 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. 2 gün önce tekrar mr çektik.Cogalmadigini söyledi ve kan sulandırıcı ilaç kullan dedi. Bu hastalık hemen hemen herkeste olan birşeymis. Önemli olan cogalmamasi dedi. Korkma dedi ama insan yine de korkuyor.
Ama MS hastalığı belirtilerin çoğu var.ms değil o zaman sizinki