Selam kızlar.Ben bu ms office programlarından word ve excel programını unutmuşum bazı özelliklerini eskiden sekreterlikte sadece telefon bakipe mail gönderiyodum.Zamanla kullanmayınca unutmuşum bazı özelliklerini şimdi bir yerde çalışırsam iyi bilmem lazım. Öneriniz nedir kizlar.Özellikle exceldeki formülleri.Yabancig dil gibi kullanmayınca unutuyor galiba insan.
Cnm google a aratinca cok guzel tarifler cikiyor ancak sen once kafanda tasarlamasin sana lazim olabilecek seylerle ilgili bi tablo yapmaya calis googledan yardim al formul at
Yaptikca hatirlarsin
Daha önce iyi kullaniyorsaniz kisa bir tekrar isinizi görür. artik videolar elimizin altinda ve takildiginiz ilk yerde googleda aratin.
Yaptıkca tekrar hatırlıyor insan.
Haklısınız kızlar yakalandı cd ya da bir kitaptan yardım aliyim.Kullanmayınca bilgiler unutuLuyor.Çağrı merkezinde kendi programları var sekreterlik yaptigim zamanda da sadece e mail gönderiyodum.Zamanla. Onun dışında da lazım olmadığı için kullanmadım. İse girince inşallah bir problem olmaz.
Selam kızlar.Ben bu ms office programlarından word ve excel programını unutmuşum bazı özelliklerini eskiden sekreterlikte sadece telefon bakipe mail gönderiyodum.Zamanla kullanmayınca unutmuşum bazı özelliklerini şimdi bir yerde çalışırsam iyi bilmem lazım. Öneriniz nedir kizlar.Özellikle exceldeki formülleri.Yabancig dil gibi kullanmayınca unutuyor galiba insan.