• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ms olabilir mi?

readerastro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Bazen tüm vücutta bir kasılma hissi sanki kollarla beraber gövdede bantlanmış veya korse giymiş kemerle sıkılmış gibi kasılma hissi, yürürken bacaklarda ağırlık var gibi zor yürüme, tüm başta kasılma basınç hissi denge sorunu yaşayan var mı?

Arada bunları yaşıyordum ve anksiyete diyordum uzun zaman sonra tekrar oldu ve araştırınca bu Ms'te bu görülebilen bilinen bir semptommuş.

Böyle bir şey yaşayan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Evet soyledikleriniz MS belirtisi olabilir .ama ne yazık ki MS tanısı çok zor konulan bir hastalık..beyin omurilik mr çekimi..plak var mı yok mu..şüphe durumunda belden sıvı alımı ..bir sürü tetkik..ama korkulacak bir hastalık değil..herkesin şikayeti ve tedavisi farklı oluyor .dereceleri var çünkü..geçmiş olsun ..

Evet soyledikleriniz MS belirtisi olabilir .ama ne yazık ki MS tanısı çok zor konulan bir hastalık..beyin omurilik mr çekimi..plak var mı yok mu..şüphe durumunda belden sıvı alımı ..bir sürü tetkik..ama korkulacak bir hastalık değil..herkesin şikayeti ve tedavisi farklı oluyor .dereceleri var çünkü..geçmiş olsun ..
Teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻
Tetkikler şart görünüyor
Allah ihtiyacı olan herkese şifa versin 🍀

Bazen tüm vücutta bir kasılma hissi sanki kollarla beraber gövdede bantlanmış veya korse giymiş kemerle sıkılmış gibi kasılma hissi, yürürken bacaklarda ağırlık var gibi zor yürüme, tüm başta kasılma basınç hissi denge sorunu yaşayan var mı?

Arada bunları yaşıyordum ve anksiyete diyordum uzun zaman sonra tekrar oldu ve araştırınca bu Ms'te bu görülebilen bilinen bir semptommuş.

Böyle bir şey yaşayan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Sanırı. Boyun fıtığı başlıklı konuyu da başlatan arkadaşsınız
Bende de bu şikayetlerin hepsi vardı onu ödedikten sıvı dahi aldırdım beyin ve boyun MRlarında plak çıkmamasına rağmen ama omurilik sıvısı da temiz çıktı fakat benim o kadar çok anlatılacak şikayetlerim oldu ki seneler içinde bunları burada anlatmam mümkün değil isterseniz özelden yazın sizi daha çok yardımcı olabilirim

Back
X