• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

msj atma konusunda kararsizim.

sekerparem67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
102
24
118
34
MERHABA ablalarim kardeslerim,kararsizim msj atma konusunda bende sizlere danismak istedim.2 yillik iliskiden snra erkek arkadasim iliskiyi bitirdi nerdeyse 1 at oldu ama Ara Ara msjlastik,neyse end son 16 gun once en son Ben msj attim,gunaydin diye ama cvp yoktu,bu arada kendisine beni sil engelle demistim OK diyip yapmamisti.neyse konumuz su Ben artik onu beklemek istemiyorum,bu umutla yasamak istemiyorum,engellicem ama icimde birikmis bursuru sey var ona yazmassam catlarim ve engeli tekrar kaldiririm...icimdeki seyleri yazip yolladiktan sonra engellessem olur mu? Veya kalsin ne msj atiyim nede engelliyim mi? Yoksa msj atmadan mi engellessem? Simdiden tesekkur ediyorum kizlarr❤

Bence msj atıp daha çok değerleştirme o adamı ;)

16gün önce attığın mesaja cevap vermemiş ki zaten kendi ayrılmış.
Tekrar mesaj attığında dikkate alıcağını sanmıyorum.Boşuna burnunu kaldırma daha fazla Engelle gitsin.

Niye mesaj atıyorsun ki,boşver önüne bak. Çıkar aklından

Zaten bir mesaj atmışsın cevap dahi atmamış. Hiçbir şey yazma attıktan sonra pişman olursun, engelle gitsin.

16gün önce attığın mesaja cevap vermemiş ki zaten kendi ayrılmış.
Tekrar mesaj attığında dikkate alıcağını sanmıyorum.Boşuna burnunu kaldırma daha fazla Engelle gitsin.

Haklisiniz ztn msji okur veya okumaz onemli degil.icimde kalmasin bazi seyler istiyorum.

Sen icindekileri dokersin ama onunda bi tarafini tekrar kaldirirsin haberin olsun.Okumasa da olur diyosun madem,kendi kendine yaz.ben cok dikilinca yazar okurum,sanki biri beni anlamis,benimle ayni duygulari yasamis gibi rahatlarim:KK48:

Siz o adama isterseniz dünyaları yazın emin olun umurunda bile olmaz..

Back
X