• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

msj atma konusunda kararsizim.

MERHABA ablalarim kardeslerim,kararsizim msj atma konusunda bende sizlere danismak istedim.2 yillik iliskiden snra erkek arkadasim iliskiyi bitirdi nerdeyse 1 at oldu ama Ara Ara msjlastik,neyse end son 16 gun once en son Ben msj attim,gunaydin diye ama cvp yoktu,bu arada kendisine beni sil engelle demistim OK diyip yapmamisti.neyse konumuz su Ben artik onu beklemek istemiyorum,bu umutla yasamak istemiyorum,engellicem ama icimde birikmis bursuru sey var ona yazmassam catlarim ve engeli tekrar kaldiririm...icimdeki seyleri yazip yolladiktan sonra engellessem olur mu? Veya kalsin ne msj atiyim nede engelliyim mi? Yoksa msj atmadan mi engellessem? Simdiden tesekkur ediyorum kizlarr❤
Bir insana en büyük tepki,tepkisiz kalmaktır.
Sen içini boşalttığın zaman o akıllanıp sana mı dönecek.Ohh amaan iyi ki de bitmiş diyecek.Vicdanını sızlatmayacak daha çok rahatlatacaksın.

MERHABA ablalarim kardeslerim,kararsizim msj atma konusunda bende sizlere danismak istedim.2 yillik iliskiden snra erkek arkadasim iliskiyi bitirdi nerdeyse 1 at oldu ama Ara Ara msjlastik,neyse end son 16 gun once en son Ben msj attim,gunaydin diye ama cvp yoktu,bu arada kendisine beni sil engelle demistim OK diyip yapmamisti.neyse konumuz su Ben artik onu beklemek istemiyorum,bu umutla yasamak istemiyorum,engellicem ama icimde birikmis bursuru sey var ona yazmassam catlarim ve engeli tekrar kaldiririm...icimdeki seyleri yazip yolladiktan sonra engellessem olur mu? Veya kalsin ne msj atiyim nede engelliyim mi? Yoksa msj atmadan mi engellessem? Simdiden tesekkur ediyorum kizlarr❤
Bunlar hikaye canım. Sen öncelikle onun seni engeleyip engellemediğini çok merak ediyorsun.
Ve maalsef ki bu merakına yenik düşeceğine eminim.
eline ne geçecek saydırınca? Bu şekilde bitmesi daha asil değil mi?
"beni engelle sil "diyen de sensin.
Blöf yapmasaydın keşke.

Yazinca,icinde ona karsi biriktirdigin duygarin bitecegini mi dusnuyorsun.yazdikca yazasin geecek,yazdikca dolacaksin..bir fayda saglamayacak yazman,belki sevgilin sen kendine kendine yazdikca,okuyup eglenecek seninle. O yuzden hicbirsey yazmadan engelle.ancak bu sekilde bitirebilirsin,tabi gercekten bitirmek istiyorsan.

Bunlar hikaye canım. Sen öncelikle onun seni engeleyip engellemediğini çok merak ediyorsun.
Ve maalsef ki bu merakına yenik düşeceğine eminim.
eline ne geçecek saydırınca? Bu şekilde bitmesi daha asil değil mi?
"beni engelle sil "diyen de sensin.
Blöf yapmasaydın keşke.

Canim beni engellemedigini
biliyorum cunku resim degistiriyor ve goruyorum.. Blof te yapmadim cidden engellesin istedim..ve HIC bir sekilde saydirmadim icimden gecenleri nazikce yazdim o kadar..

Canim beni engellemedigini
biliyorum cunku resim degistiriyor ve goruyorum.. Blof te yapmadim cidden engellesin istedim..ve HIC bir sekilde saydirmadim icimden gecenleri nazikce yazdim o kadar..
Anladım. O zaman ciddiysen bu konuda bence hiç deşme, olduğu gibi kalsın..
Eğer geri başlamak gibi bir düşüncen varsa o başka..

Ben zamanında yaptım. Facebook dan içinden gelenleri her şeyi yazdım son kez. Ve cevap aldım...

Kimse vazgecilmez değildir benden daha iyileri vardır cümlesi içinde olan bir mesaj.

Yazma boşver gitsin, bu sözü duyacağına yazma

Ben zamanında yaptım. Facebook dan içinden gelenleri her şeyi yazdım son kez. Ve cevap aldım...

Kimse vazgecilmez değildir benden daha iyileri vardır cümlesi içinde olan bir mesaj.

Yazma boşver gitsin, bu sözü duyacağına yazma

Senin Adina uzuldum canim,Ben msji attiktan snra engelledim yazsada yazmasada umrumda degil!

sen daha ne kafanda nede kalbinde bititrememişsinki engellesen nolcak şöyleki DUYULCAKLAR VE SÖYLENCEKLER BİTTİGİ ZAMAN GERÇEKTEN BİTMİŞTİR.

Back
X