msn görüşmeleri

messenger plus yüklediysen belgelerim klasöründe bulabilirsin

orda sohbet günlüklerim yazaryerimseniben

msn plus değil. bilgisayarda arama yaptım ama sohbet günlükleri diye bişey çıkmadı. yalnız belgelerimdeki alınan klasörlerde msn me dair bir dosya oluşuyor. içini okuyamıyorum ama. bunun dışında bir yere kaydediliyor mudur?

msn plus değil. bilgisayarda arama yaptım ama sohbet günlükleri diye bişey çıkmadı. yalnız belgelerimdeki alınan klasörlerde msn me dair bir dosya oluşuyor. içini okuyamıyorum ama. bunun dışında bir yere kaydediliyor mudur?

hayır plus yüklü değilse başka dosyaya kayıt yapmaz pc

belgelerim/alınan dosyalarımda çevrimiçiyken arkadaşlarınızdan gelen ve

sizin kabul ettiğiniz jpg, mp3 leri bulabilirsiniz. yazışmaları kaydetmez yani.

msn yi aç araçlar de seçenelkerden iletileri tıkla aşağıda görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretle uygula tamam de msn deki görüşmelerin kaydını otomatik olarak belgelerimde kayıt altında tutar kolay gelsin.

Canım konuşmaların klasörlerini merak ediyorsun
Ama açılan messenger yani id'ler de kaydoluyor pc'ye ..

msn penceresinen/ araclar/ secenekler/ iletiler sekmesine gel ileti gecmisni kaydet kurucugu isaretli değilse kaydetmiyordur, işaretliyse hemen altında nerey kaydettiği görülüyordur.. ordan görebilir veya degistirebilirsin...

msn yalan oldu gibi, face de ölmek üzere, twittera devam... bakalım o ne kadar sürecek :33:

face ölmez bence, twitter ile alakası yok çünkü, face artık işyerlerinin sınıfların iş arkadaşlarının okul ve üniversite arkadaşlarının paylaşım noktası gibi. ders notları sınav tarihleri bile artık buradan aktarılıyor, özellikle ilgi alanına göre gruplar da çok yararlı.
twitter da ise herkes zoraki bir aforizma patlatma gayesinde, çoğu cümleler bomboş.
ancak twitter eğer haber alma kaynağı olarak kullanılırsa da son derece faydalı.
malum artık twitterdan başka haber alma kaynağı kalmadı zamanımızda :34:

Son düzenleme:
Back
X