Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 46 - Yurtdışı 4 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #1 Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Msn ana pencxeresinden Kişiler bölümünden Anlık ileti kişilerini kaydet butonuna tıklıyoruz. Dosya halinde listenizdeki adresleriniz bu kadar kolay bir şekilde yedeklenmiş olur
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Msn ana pencxeresinden Kişiler bölümünden Anlık ileti kişilerini kaydet butonuna tıklıyoruz. Dosya halinde listenizdeki adresleriniz bu kadar kolay bir şekilde yedeklenmiş olur
tuluat Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2006 202 0 96 İstanbul 4 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #2 Evet ben bu kadar zamandır messenger kullanıyorum ama bilmiyordum gerçekten :sm_confused: ... Valla iyi oldu verdiğin bilgi zepp. Teşekkürler:çiçek:
Evet ben bu kadar zamandır messenger kullanıyorum ama bilmiyordum gerçekten :sm_confused: ... Valla iyi oldu verdiğin bilgi zepp. Teşekkürler:çiçek:
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 46 - Yurtdışı 4 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #3 tuluat .!.: Evet ben bu kadar zamandır messenger kullanıyorum ama bilmiyordum gerçekten :sm_confused: ... Valla iyi oldu verdiğin bilgi zepp. Teşekkürler:çiçek: Genişletmek için tıkla... rica ederim canim
tuluat .!.: Evet ben bu kadar zamandır messenger kullanıyorum ama bilmiyordum gerçekten :sm_confused: ... Valla iyi oldu verdiğin bilgi zepp. Teşekkürler:çiçek: Genişletmek için tıkla... rica ederim canim
GunhesH Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2006 3.433 10 0 Ankara 4 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #4 hmmm.. sağolasın canım gerçekten önemli bir ayrıntı ayrıca resim dosyası sayesinde 8.1 versiyonunun çıktığını de görmüş oldum iyi oldu :)
hmmm.. sağolasın canım gerçekten önemli bir ayrıntı ayrıca resim dosyası sayesinde 8.1 versiyonunun çıktığını de görmüş oldum iyi oldu :)