MTHFR A1298C HOMOZİGOT OLUP İĞNE KULLANMADAN BEBEĞİNE KAVUŞAN VARMI ACİLLLLLLL

sibel_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
138
20
38
ARKADAŞLAR MTHFRA298C HOMOZİGOT OLUP İĞNE KULLANMADAN BEBEĞİNE KAVUŞAN VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

ARKADAŞLAR MTHFRA298C HOMOZİGOT OLUP İĞNE KULLANMADAN BEBEĞİNE KAVUŞAN VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

benim de senin gibi aynı değerim homozigot iki düşüğüm var ilk düşüğümde yaptırdım bu testi ikinci hamileliğimde 0.4 claxane kullanmama rağmen yine aynı dönemde kaybettim. son gittiğim doktorum bu değerin çok önemli olduğunu 0.4 ün kesinlikle yetmeyeceğini sabah akşam 0.6 kullanmam gerektiğini hatta gebelik düşündüğümde başlamam gerektiğini söyledi bana doktor çok önemli kesinlikle pıhtılaşmaya inanan bir doktora gitmelisin geçmiş olsun.

benim de senin gibi aynı değerim homozigot iki düşüğüm var ilk düşüğümde yaptırdım bu testi ikinci hamileliğimde 0.4 claxane kullanmama rağmen yine aynı dönemde kaybettim. son gittiğim doktorum bu değerin çok önemli olduğunu 0.4 ün kesinlikle yetmeyeceğini sabah akşam 0.6 kullanmam gerektiğini hatta gebelik düşündüğümde başlamam gerektiğini söyledi bana doktor çok önemli kesinlikle pıhtılaşmaya inanan bir doktora gitmelisin geçmiş olsun.
BENİM GİTTİĞİM DOKTORLARDA SU ANDA GEREK OLMADIĞINI HAMİLE KALINCA BASLAMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR COK ZOR ARADA KALDI İYİCE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TESEKKÜRLER BU ARADA

Benimde mthfr1298 homozigot hamile kalınca iğneye başlıcaz dozunu yazarım buradan 2düşüğüm var benimdeşuan coraspin bemix ve folıciod kullanıyorum Allah yardımcımız olsun kızlar

Bendede heterozigot tasiyicilik var dr bi kismi evet digeri hayir kullanmiycaksin diyorlar sasirdim kaldim.hamikeyimde suanda varmi heterozigit olup igne kullanmiyan

Bendede heterozigot tasiyicilik var dr bi kismi evet digeri hayir kullanmiycaksin diyorlar sasirdim kaldim.hamikeyimde suanda varmi heterozigit olup igne kullanmiyan
Benim faktör V Heterozigo t hamile kalınca iğney e başla dedi doktor kesinlikle başka bi doktora daha git canım gebelik öncesi coras pin hamile kalınca da iğne şart ...

Canım benm sonucumda resimde ki gibi ama bna sadece aspirin verdiler önümüzdeki ay aşılamam var bu kadr önemli bir pıhtılaşma sorunuysa bna neden sadece aspirin verdi acaba senin cocugn oldumu

Kimse cevap yazmamış :KK43: Ben şu an coraspin ve folat formatında folik asit kullanıyorum. Saglıkla dogurabilirsem yazarım en azından benim durumumdakilerin içi rahat eder....

X