muallak

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
aylarca kpss çalıştım ve tam iyi bir puan aldım derken geçen yıllarda il kurum tercihi yapılan puanımla bu yıl en düşük puanla kapatabilecek doğu illerini araştırıyorum. öyle bi döneme denk geldim ki alımlar çok kısıtlı. memur kadrosundan tercih yapacağım.

Ankara' da yaşıyorum burda doğdum burda büyüdüm ve ailemden hiç ayrı kalmadım. Şanlıurfa'da yaşayabilir miyim günlerdir bunu düşünüyorum. Etnik ayrım yapmıyorum kesinlikle ama halkın çoğunluğu arap ve ben dışlanmaktan korkuyorum. İlçenin 50 km ötesinde savaş var ,sınır kapısından suriyelilerin yaptığı bi akın var, adını anmayacağım lanet örgütün sınır kapısındaki evlerde konakladığı iddiası var.Ama bi yandan da kasım atamasına kalmak istemeyişim var.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum :cry:

Valla o civarlarda 1 sene yaşadım o zaman savaş vs yoktu ama yine de zordu
Inşallah iyi bir yere atanırsın
Dışlanmazsın zaten çevren hep memur olacaktır
Ama güneydoğu alışmayana zor
Ben egeliyim ankarada okudum ve d.bakır a gittim ilçede yaşadım şehir merkeziyle ilgisi bile yoktu.
Urfa merkez olursa daha iyi

Valla o civarlarda 1 sene yaşadım o zaman savaş vs yoktu ama yine de zordu
Inşallah iyi bir yere atanırsın
Dışlanmazsın zaten çevren hep memur olacaktır
Ama güneydoğu alışmayana zor
Ben egeliyim ankarada okudum ve d.bakır a gittim ilçede yaşadım şehir merkeziyle ilgisi bile yoktu.
Urfa merkez olursa daha iyi

malesef merkez değil, ilçe Akçakale merkeze 40 45 dakika uzaklıkta. ülkenin her yeri bizim evet ama koşullar ortada, bi başıma oralarda savaşın dibinde naparım diyorum. istanbula dahi razıyım çünkü kira fiyatları urfayla neredeyse aynı 600 700lirayı gözden çıkarmıştım zaten

X