• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muavinden hoşlanmak?! -2

Bende eşimi ilk gördüğümde sürücü kursundaydim evlimi bekarmı diye dünya kadar dosyayi indirip bakmıştım kimlik fotokopisinden:))) açılamadim hiç kendisi 2'yıl sonra açıldı ama merhabamız vardı tabi. Konuyu görünce o günlere gittim :)) ne güzel duygular umarım karşılıklıdır ben olsam yazardım muavinse otobüs muaviniyse hayırlı cumalar diyip biletlerle ilgili bir soru sorardım:deli:

Bende sosyal medyadan edinebildiğim kadar baya bilgi edindim aslında, ama profilinde muavin olduğuyla alakalı bir yazı yok ya derse bana ne alaka nerden biliyorsun muavin oldugumu :D

İlk konunuzu da hatirladim :) hâlâ adim atamadiniz yani iyi sabir varmiş sizde..

Atin bir mesaj rahatlayin artik. Merhaba diyerek başlayin devami gelir zaten..

Bende sizi hatırladım :KK200:
Aynen iyi sabrettim, ama kendi duygularımdan emin olmak istedim çocuk oyuncağı gibi olsun istemedim. :bicak:

Herkese merhabalar..:KK15:
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..

Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.:oops:

Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.:oops:

Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..:KK23:
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da?? :mad:

Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..:cool:
Siz otbuste

Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.:oops:

Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.:oops:

Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..:KK23:
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da?? :mad:

Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..:cool:
Merhaba yaz glir devamı

mrb tatlım:)) öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. ben olsaydım eğer gönderileri herkese acıksa komik olan birinin altına espirüel bi yorum atardım:)):KK48: herkese açık değilse ekleyşp yapardım:)) heralde o yorumuma cevap verirdi diye düşünüyorum:super::-)

mrb tatlım:)) öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. ben olsaydım eğer gönderileri herkese acıksa komik olan birinin altına espirüel bi yorum atardım:)):KK48: herkese açık değilse ekleyşp yapardım:)) heralde o yorumuma cevap verirdi diye düşünüyorum:super::-)

Çok teşekkürler, herkes için inşallah..:KK200:
Gönderileri herkese açık değil, fakat bu fikirde güzelmiş..:D

Bende sosyal medyadan edinebildiğim kadar baya bilgi edindim aslında, ama profilinde muavin olduğuyla alakalı bir yazı yok ya derse bana ne alaka nerden biliyorsun muavin oldugumu :KK70:
Kendini taniatacaksın tabii ki:) sizi hatirladim falan gibisinden gireceksin işte:KK45:

eski konunuda biliyorum gerçekten heyecanlı olduğunuda bilyorum. ama inan hayat bazı şeyleri ertelemek için çok kısa. bende nişanlımı ilk görünce tıpkı senin olduğu gibi aklımdan hiç çıkmamıştı o zaman bir cafede çalışıyordu. hiç tanımıyordum ve adını dahi bilmiyordum. sadece bi not yazdım.. ''seni tanımadan ölemem'' şimdi 3 senelik birlikteyiz ve nişanlıyız. ''bekleme'':KK200:

eski konunuda biliyorum gerçekten heyecanlı olduğunuda bilyorum. ama inan hayat bazı şeyleri ertelemek için çok kısa. bende nişanlımı ilk görünce tıpkı senin olduğu gibi aklımdan hiç çıkmamıştı o zaman bir cafede çalışıyordu. hiç tanımıyordum ve adını dahi bilmiyordum. sadece bi not yazdım.. ''seni tanımadan ölemem'' şimdi 3 senelik birlikteyiz ve nişanlıyız. ''bekleme'':KK200:

Yaa çok güzel rabbim daim etsin inşAllah..:KK200:
Yalnız nişanlınıza söylediğiniz lafı kopyalayabilirim helal edin :D Keşke beklemek için sebeplerim olmasaydı, beklediğim için pişman değilim ben bu saatten sonrasını düşünüyorum..:KK58:

gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı:halay::halay:

gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı:halay::halay:

Ay benimde direk öyle olsa keşke, hemen numarasını verse ve muhabbete başlasak :D

Back
X