sekreterini darlamaya devam ederdim, solüsyonun tarifini alır bir daha da gitmezdim.Merhaba, uzatmadan anlatmaya çalışacağımı söylüyor ve başlıyorum. Hali hazırda rozasea hastalığım var, bilen bilir illet bir şey. Bende iyi olduğunu düşündüğüm bir doktora başvurdum haliyle. 1 ücret 3 kontrol olarak anlaştık. 1.ve 2. kontroller için tarih verdi, gittim. İlgili olduğunu söyleyemem ama yine de gittim. 3. kontrol için randevu almaya neredeyse bir ay boyunca uğraştım. Ne zaman arasam dolu, çok yoğun cınım yaa diyen bir sekreter ile uğraşıp durdum, gerçekten. Her neyse sonunda 3. kontrole gittim doktor hanım daha muayene etmeden senden bu sefer ücret alacağız dedi, bende böyle anlaşmadık dedim, tamam bir dahakine gibi bir şey geveledi üstünkörü bir muayene ve bitiş. Son olan ise yazdığı solüsyonun şişesi kırıldı, reçeteyi de kaybettiğimden tekrar yaptıramadım wpdan solüsyonun içinde neler olduğunu tekrar yazar mısınız diye bir mesaj gönderdim, tabii gerekli açıklamayı da yaptım. Gördüğü halde yanıt vermedi. Bir sorun olduğunda yaz diyen wpdan kolaylıkla ulaşabilirsin diyen kendisiydi oysa. 1 ay sonra gel demişti, gidesim kalmadı. Teşekkürler x hanım, çok ilgilisiniz yazmak istiyorum ama yazmadım henüz. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Poff ben yok mu dedim ya? 3 kontrol dediği halde para istemesi, henüz muayene etmeden. Ulaşabilirsin istediğinde dediği halde yanıt vermemesi falan saygısızlık bence. Bunlar canımı sıktı. Yoksa var yani doktor. Sen de biliyorsundur:)Başka doktor mu yok ülkede?
Rozasea tuhaf bir hastalık evet, zaten zamanla farkettim kendi doktorun olmak daha sağlıklı bu hastalıkta. Mesela domates beni kızartmıyor ama azıcık sarımsak yediğimde adeta yanıyor suratım. Doktor da asla asla domates yeme diyor. E beni kızartmıyor ki ama? Yangı da olmuyor. Neden yemeyeyim?Arkadaslara katiliyorum . Dr sitelerinde hakkinda yorumda bulunabirsiniz. Ve bir daha gitmeyin.
Bende de ayni hastalik var bu arada . Ozellikle stresli oldugum zamanlar cok artiyordu. Su aralar pek çıkmıyor. 1.si fazla stresli degilim. 2.si gunes kremi duzenli kullaniyorum. ( Sebamed 50 +faktör) hatta cocuk kremi. 3.su bol su iciyorum. Bana fayda etti bunlar.
Bir ara hic gecmiyecek gibiydi. Ama once dr un verdigi ilaclari kullanmistim . Su an 3 senedir dr a gitmiyorum.
Bana da dr sunu yeme vs demisti . İnanin 3 senedir hic dikkat etmiyorum yediklerime :) bir tek fazla aci yememeye calisiyorum . Baslangicta yeni ciktiginda cok stresliydim ve duzenli gunes kremi kullanmiyordum .Rozasea tuhaf bir hastalık evet, zaten zamanla farkettim kendi doktorun olmak daha sağlıklı bu hastalıkta. Mesela domates beni kızartmıyor ama azıcık sarımsak yediğimde adeta yanıyor suratım. Doktor da asla asla domates yeme diyor. E beni kızartmıyor ki ama? Yangı da olmuyor. Neden yemeyeyim?
Ben de güneş kremi kullanmaya cildimi temiz tutmaya dikkat ediyorum. Başlarda çok kötüydüm ama şu an alıştım, sağlıklı beslenmeye itiyor
Doktora da sağolun çok ilgilisiniz, yazıp blocklamak istiyorum.
Yok maalesefE nabız'da yok mudur acaba reçeten?
Aldığınız eczaneden ilaö aldığınız çıltıyı slın ,sağlık ocağı doktoruna gidip yazdırın derim inşallah yazar .Doktoru da internette ki doktor sitelerimde deşifre edin .Merhaba, uzatmadan anlatmaya çalışacağımı söylüyor ve başlıyorum. Hali hazırda rozasea hastalığım var, bilen bilir illet bir şey. Bende iyi olduğunu düşündüğüm bir doktora başvurdum haliyle. 1 ücret 3 kontrol olarak anlaştık. 1.ve 2. kontroller için tarih verdi, gittim. İlgili olduğunu söyleyemem ama yine de gittim. 3. kontrol için randevu almaya neredeyse bir ay boyunca uğraştım. Ne zaman arasam dolu, çok yoğun cınım yaa diyen bir sekreter ile uğraşıp durdum, gerçekten. Her neyse sonunda 3. kontrole gittim doktor hanım daha muayene etmeden senden bu sefer ücret alacağız dedi, bende böyle anlaşmadık dedim, tamam bir dahakine gibi bir şey geveledi üstünkörü bir muayene ve bitiş. Son olan ise yazdığı solüsyonun şişesi kırıldı, reçeteyi de kaybettiğimden tekrar yaptıramadım wpdan solüsyonun içinde neler olduğunu tekrar yazar mısınız diye bir mesaj gönderdim, tabii gerekli açıklamayı da yaptım. Gördüğü halde yanıt vermedi. Bir sorun olduğunda yaz diyen wpdan kolaylıkla ulaşabilirsin diyen kendisiydi oysa. 1 ay sonra gel demişti, gidesim kalmadı. Teşekkürler x hanım, çok ilgilisiniz yazmak istiyorum ama yazmadım henüz. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
eczaneyle konuştunuz mu peki ? çünkü babamın da bir cilt rahatsızlığı var ona da karışım bir ilaç yaptırıyoruz eczaneye reçete bizim de elimizde yok kaybettik ya da attık gitti.kutusu duruyorsa alın kutusunu gidin, kayıt da tutuyolar zaten bizimkinde.bir de her eczane o karışımları hazırlamıyor, hazırlayanlar da artık ne için hazırlattığınızı söyleyince çat diye tamam deyip yapıyolar.Yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?