Merhaba, uzatmadan anlatmaya çalışacağımı söylüyor ve başlıyorum. Hali hazırda rozasea hastalığım var, bilen bilir illet bir şey. Bende iyi olduğunu düşündüğüm bir doktora başvurdum haliyle. 1 ücret 3 kontrol olarak anlaştık. 1.ve 2. kontroller için tarih verdi, gittim. İlgili olduğunu söyleyemem ama yine de gittim. 3. kontrol için randevu almaya neredeyse bir ay boyunca uğraştım. Ne zaman arasam dolu, çok yoğun cınım yaa diyen bir sekreter ile uğraşıp durdum, gerçekten. Her neyse sonunda 3. kontrole gittim doktor hanım daha muayene etmeden senden bu sefer ücret alacağız dedi, bende böyle anlaşmadık dedim, tamam bir dahakine gibi bir şey geveledi üstünkörü bir muayene ve bitiş. Son olan ise yazdığı solüsyonun şişesi kırıldı, reçeteyi de kaybettiğimden tekrar yaptıramadım wpdan solüsyonun içinde neler olduğunu tekrar yazar mısınız diye bir mesaj gönderdim, tabii gerekli açıklamayı da yaptım. Gördüğü halde yanıt vermedi. Bir sorun olduğunda yaz diyen wpdan kolaylıkla ulaşabilirsin diyen kendisiydi oysa. 1 ay sonra gel demişti, gidesim kalmadı. Teşekkürler x hanım, çok ilgilisiniz yazmak istiyorum ama yazmadım henüz. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?