- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
burda derleşip konuşalım kıslar hepinizi beklıorum..sorunumuzu yasımızı kısaca bilgilermizi yazalım daha once denemiş olan arkadaslar bize bilgi verirlerse çok sevinirz
ben başlayayım ben eşim varıkoselden amelıyat oldu 4.5 ay önce 3.aydaki değerler 11 mılyon sperm vardı ve hareket sorunu hala devam edıodu mayısta da bı bakılacak ama ben pek sanmıorum yukseleceğini boyle her ay ya tutarsa diyip kendımızı yıyoruz resmen bebek fıktıyle yatıp bebek fıkrıyla kalkıyoruz biz 9 aydır denıoruz 14aylık evlıyız..bende bi sorun yok şükür 26.5 yasındayım..
Bizde ayni senin durumundayiz
Bizde Agustos ta deneyecegiz .
buradada buldum seniiii:kedi:canım ben geçen yıl ramazanda denedim...sonucu öğrenmemde okul başlamıştı...12 30 da dersim başlıyor ben idrarda negatifi saat 9 da aldım ağlamaya başlamıştım zaten 11 30 kan sonucuda geldi negatifff...o gün okula nasıl hazırlandım nasıl gittim bana sor..gözyaşlarıma bir türlü engel olamadım berbat bi gündü...suçluluk duygusu,tutamadığım oruçlarım ve 10.000 tl kredi borcu yanıma kar kaldı...yani ben ramazanda düşünmüyom hatta haziranda seminerlere gitmeyip haziranda denemeyi planlıyorum kısmet olursa çünkü negatif olursa okul açılana kadar üzüntüm geçer tatile giderim kafamı boşaltırım,pozitif olursa ki inşaaalllaaahhhh olur ilk ayları çalışmadan evimde geçiririm diyorum..bide ramazan günü ben uğraşmak istemiyom eşimle rahat rahat sahur ve iftar yapmak istiyom zaten eşim gergin oluyor oruçluyken...tabi bu benim fikrim sana belki ağustos daha rahat gelecek ve uygun olucak..ayyy neyse canım yaa uzattım hakkında hayırlısı
kızlar benimde haziranda tayin alacak eşim büyük ihtimale temmuzda taşınırız.maalesef öğretmenlerin kaderi bu tatildeden başka zamanda olmuyor.bu konuda ev hanımlarına imreniyorum imkan bulunca yaptırıyorlar tatili beklemeye gerek yok bu yıl hemde ramazan insan gerçekten rahatsız oluyor.birde tutmazsa ya da tutup düşerse benim gibi tatilide bayramı da içine zehir oluyor.keşke hepimizinki de kendiliğinden olsa çok istiyorum.
canlarım ya ağustosta ramazan var oruçlu olarakmı tüp yaptıracaksınız bende düşündümde o günlerde oruç tutulmaz transferdedeoruç olunmaz nolucak
canımm ben zaten oruç tutamıyorum ani kan şekeri dusmesı oluo ama bence bu hastalık durumu sonuçta baska caremızde olmayınca kaza edılır daha sonra cunku öğretmenelrin sadece 2 ayı var temmuz ve agustos tayıncı olanalrınsa sadece agustos rabbım affedıcıdır dıye dusunuyorum
aynen canım bizimkide oyle tayın var ancak temmuzda tasınma agustosa kalıo maalesef am ben ıyı yonunden bakmaya çalısıorum 11 aydan daha hayırlı bır ayda belkii rabbım o ayın hatrına nasıp eder dıorumm pozıtıf dusunelım oyle olsun sizde sorun neydi canımm
temmuzda bi tatil yapalım dıoruz canım tup bebeğin tutma sansını artırmanın en ıyı yollarından bırı anne adayının stresten arınık olması ama ramazan olunca garip hissedermıyım acaba dedim ama belkıde tam tersı daha huzurluu daha guzel olur o hayırlı ayın yuzu suyu hurmetıne tutar ınsallah canım ıkımızınkıde sen kac yasındasın canım problem neydi aşılama fılan denedınızmı...
31 yasindayim 2 ay once tup bebek denedik tutmadi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?