mübarek ayda bu ağustosta tüp bebek deneyecek olanlar:)))

umutbizimolsun

Kerem oğlan
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
3.600
19
118
Diğer
burda derleşip konuşalım kıslar hepinizi beklıorum..sorunumuzu yasımızı kısaca bilgilermizi yazalım daha once denemiş olan arkadaslar bize bilgi verirlerse çok sevinirz
ben başlayayım ben eşim varıkoselden amelıyat oldu 4.5 ay önce 3.aydaki değerler 11 mılyon sperm vardı ve hareket sorunu hala devam edıodu mayısta da bı bakılacak ama ben pek sanmıorum yukseleceğini boyle her ay ya tutarsa diyip kendımızı yıyoruz resmen bebek fıktıyle yatıp bebek fıkrıyla kalkıyoruz biz 9 aydır denıoruz 14aylık evlıyız..bende bi sorun yok şükür 26.5 yasındayım..

yalnız arkadaşlar sıcak havaların sperm üzerinde azaltıcı etkisi olacağını okudum bi bilgisi olan varmı tüp bebek başarısını etkilermi??aslında temmuzda düşünuoduk ama tasınma işi var mecburen ramazana kalacak oruç tutamayacağım ama belki rabbim o hayırlı ay yuzu suyu hürmetine yollar bebişimizi aminn

canım benim .. öncelikle aramıza hoşgeldin... ben geçen yıl 2 kez denedim... biri mart ayında biri temmuz ayında anım... mart ayındakinde hamile kaldım ama düştü.. temmuz ayındakinde de tutunamadı canım sonuç negatifti.... bencede yazın yaptırmak çok iyi değil... bence bahar ayları daha müsait canım..ALLAH yar ve yardımcımız olsun ....

bence yaz mevsiminin hiç etkisi yok.ben yazında kışında yaptırdım tuttu fakat hemen düştü.ben şimdi laparoskopi yapıldıktan sonra deniycem.çünkü çalışıyorum.

canım zaten benim sadece yazın şansım var yaz tatilinden faydalanıcam olurda tutmazsa ki inşallah tutar ozamanda ancak yarıyıl tatilinde.. git gel çok zor olur diğer zamanlarda hayırlısı kıslar rabbim ol dedikten sonra olur dıyıp kendımı rahatlatıorum 5 aydır regl olmayan bı arkadas(yumurtlamıomusda) tup bebek tedavısıne başlayacağı ay normal yolla hamiile kalmıs ne kadar ımkansız gözukuo demii ama rabbımın mucizesi iştee...

kimse ramazanda yapmıcak sanırımm bende kararsız kaldım temmuzda tasınma işi tayin işi var mecburen kalacakk ama bi garip de gelıo bı yandan ramazanda olması ne dıosunuz kıslar temmuzu zorlasammı

Bizde ayni senin durumundayiz
Bizde Agustos ta deneyecegiz .

Bizde ayni senin durumundayiz
Bizde Agustos ta deneyecegiz .

temmuzda bi tatil yapalım dıoruz canım tup bebeğin tutma sansını artırmanın en ıyı yollarından bırı anne adayının stresten arınık olması ama ramazan olunca garip hissedermıyım acaba dedim ama belkıde tam tersı daha huzurluu daha guzel olur o hayırlı ayın yuzu suyu hurmetıne tutar ınsallah canım ıkımızınkıde sen kac yasındasın canım problem neydi aşılama fılan denedınızmı...

buradada buldum seniiii:kedi:canım ben geçen yıl ramazanda denedim...sonucu öğrenmemde okul başlamıştı...12 30 da dersim başlıyor ben idrarda negatifi saat 9 da aldım ağlamaya başlamıştım zaten 11 30 kan sonucuda geldi negatifff...o gün okula nasıl hazırlandım nasıl gittim bana sor..gözyaşlarıma bir türlü engel olamadım berbat bi gündü...suçluluk duygusu,tutamadığım oruçlarım ve 10.000 tl kredi borcu yanıma kar kaldı...yani ben ramazanda düşünmüyom hatta haziranda seminerlere gitmeyip haziranda denemeyi planlıyorum kısmet olursa çünkü negatif olursa okul açılana kadar üzüntüm geçer tatile giderim kafamı boşaltırım,pozitif olursa ki inşaaalllaaahhhh olur ilk ayları çalışmadan evimde geçiririm diyorum..bide ramazan günü ben uğraşmak istemiyom eşimle rahat rahat sahur ve iftar yapmak istiyom zaten eşim gergin oluyor oruçluyken...tabi bu benim fikrim sana belki ağustos daha rahat gelecek ve uygun olucak..ayyy neyse canım yaa uzattım hakkında hayırlısı

ayy cok saol canımm hiçç deneyen biri yok heralde dıodumki buldun beni:)))))işte bende bilemiyorum dediğin gibi şimdi hesapladım ağustosun basında olacak reglım gecıkmeler olmazsa..ağustosun sonundada sonucunu alırım dıorum dediğin gibi negatif olursa sonra okula başlamak var bende bi tatile gidipp iiyice stres atıp oyle deneyeyim dıorum ancak temmuzda ev tasır sonrada bi tatile gideriz sonra denerim diodum şimdi evi tasıyıp yorgun argın denesem tutmama ihtımalı daha fazla bakalımm canım vakit biraz daha yaklaşsında işte keşke eşim haziranda ilişiğini kesebilse hemen seminer dönemi için rapor alırdım bende evi taşır tatile gider temmuza yetiştirirdik belki:))))sanırım en mantıklısı yine agustos benim için eger negatıf olursa allh korusun, eylul donemı semınerınde rapor alır bı tatıle daha gıderız 3-4 gunluk:)))))battı balık yan gider demii elimizdre ne varsa bitmiş olacak:))

kızlar benimde haziranda tayin alacak eşim büyük ihtimale temmuzda taşınırız.maalesef öğretmenlerin kaderi bu tatildeden başka zamanda olmuyor.bu konuda ev hanımlarına imreniyorum imkan bulunca yaptırıyorlar tatili beklemeye gerek yok bu yıl hemde ramazan insan gerçekten rahatsız oluyor.birde tutmazsa ya da tutup düşerse benim gibi tatilide bayramı da içine zehir oluyor.keşke hepimizinki de kendiliğinden olsa çok istiyorum.

aynen canım bizimkide oyle tayın var ancak temmuzda tasınma agustosa kalıo maalesef am ben ıyı yonunden bakmaya çalısıorum 11 aydan daha hayırlı bır ayda belkii rabbım o ayın hatrına nasıp eder dıorumm pozıtıf dusunelım oyle olsun sizde sorun neydi canımm

canlarım ya ağustosta ramazan var oruçlu olarakmı tüp yaptıracaksınız bende düşündümde o günlerde oruç tutulmaz transferdedeoruç olunmaz nolucak

canlarım ya ağustosta ramazan var oruçlu olarakmı tüp yaptıracaksınız bende düşündümde o günlerde oruç tutulmaz transferdedeoruç olunmaz nolucak

canımm ben zaten oruç tutamıyorum ani kan şekeri dusmesı oluo ama bence bu hastalık durumu sonuçta baska caremızde olmayınca kaza edılır daha sonra cunku öğretmenelrin sadece 2 ayı var temmuz ve agustos tayıncı olanalrınsa sadece agustos rabbım affedıcıdır dıye dusunuyorum

haklısın canım inşallah

bizim sorunumuz sebepsiz infertilite diye biliyordum.3 defa tüp bebek yaptırdım.ikisi biyokimyasal gebelik oldu diğeri zaman olumsuz olacağı belliydi.yaşadığım yerde yaptırdım.bu arada bir de kendiliğimden dış gebelik yaşadım. şimdi laparoskopi ile tedavi oldum.doktorum biyokimyasalların nedeni bu dedi. bakalım sonuç ne olacak.

Her Şeyın hayırlısı dÜŞÜndÜmde gerÇekten zor yanlız 1 ay secenegınız olması allah yar ve yardımcınız olsun allah hepımıze en yakın zamanda anne olmayı nasıp etsın

31 yasindayim 2 ay once tup bebek denedik tutmadi .

31 yasindayim 2 ay once tup bebek denedik tutmadi .

hayırlısı canımmm bende hazırlıyorum kendımı şimdiden tutmayabılır dıye ne kadar başarabılırsem yumurta yası onemli canımm ben daha baktırmadım rezervim nasıl dıye sanırım reglın 3.gunu bakıolarmış bu ay haftasonuna denk geldi bakalım diğer ay gerek kalmaz ınsallahda, olursa baktırcam hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu imtihanı hepimiz sabırla geçer ve kavusuruz bebişlere...bizde uğraşarak kavuşacakmısız demekki ,bazıları ılk aydan kalırken..rabbim dermansız dert vermesin kıslar kanser belası emın olun cok daha acı verıcı en zından tup bebek de bırınde olmazsa bırınde olabılrı dıosun onda oyle bı durumda yok ya yenersin yada.. seceneğin yok onun için şükredelimm olurmuu hepınızı öptumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…