• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mücadele etmek, emek vermek..

Cok cabuk bitti diyebilen biriyimdir ben, kimsenin bosanmasi beni ilgilendirmez ama fikir sorulunca bile gözümde cok cabuk bitirebiliyorum bir iliskiyi,

Ama arkadaslarin dedigi gibide Sorun var Sorun var.

Siddet gören
aldatilan
ezilen
ailesi ve kendisi hor görulen birine asla emek ver dayan demem, bu ona kötülük olur bence..

Ama son yazdiginiz yaziya bakilirsa bambaska bir noktaya geldiniz..

Arabasi olan ama jeepe yok diye sorun cikaran bosanmayi dusunen birine ancak gülerim, bu sebepten bosanmak isteyen oldugunu sanmiyorum, umarim sadece kafanizda kurdugunuz bir örnektir

Cok cabuk bitti diyebilen biriyimdir ben, kimsenin bosanmasi beni ilgilendirmez ama fikir sorulunca bile gözümde cok cabuk bitirebiliyorum bir iliskiyi,

Ama arkadaslarin dedigi gibide Sorun var Sorun var.

Siddet gören
aldatilan
ezilen
ailesi ve kendisi hor görulen birine asla emek ver dayan demem, bu ona kötülük olur bence..

Ama son yazdiginiz yaziya bakilirsa bambaska bir noktaya geldiniz..

Arabasi olan ama jeepe yok diye sorun cikaran bosanmayi dusunen birine ancak gülerim, bu sebepten bosanmak isteyen oldugunu sanmiyorum, umarim sadece kafanizda kurdugunuz bir örnektir

kesinlikle hepsi okuduklarım gözönüne alınarak yazılmış şeyler..
evet haklısın ama
bende diyorum ki,tahhammüle neye göre..ve ne kadar..
araba örneğinide tatmin olamama adına verdim canım..teşekkürler yorumun için..a.s.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Bende hemen ayrılma taraftarı değilim zaten bir bayanda kolay kolay boşanmazda ayrılmazda mutlaka bi sebebi vardır hep söylerim.Yuvayı yapmak çok zor ama yıkmak çok kolay.Günümüzde boşanmalar o kadar arttı ki şu son günlerde.Tabiki en ufacık birşeyde boşanılmamalı ama emek verdim diyede olmayan yürümeyen bi ilişkiyi sürdürmek açıkçası çok yanlış.a.s

Back
X