Mücde hediyesi istediniz mi?

Senem8200

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
11
0
86
42
Almanya
Merhaba kizlar, ben 6. haftada hamileyim ve cok mutluyum. bir kac hafta sonra ailelere söylemeyi düsünüyoruz. Mücde hediyesi diye birsey duydum, sizde istediniz mi? ben istemeyi düsünüyorum cünkü bizde adettir. mücdeyi veren kisiye istedigini vermeleri gerekiyor. altin vsy. :dance::a015::a015::a015:

Ben müjdemi istemeyi dusunebilecek kadar sabredemedigim için löp diye söylemistim hamile oldugumu kaydirigubbakcemile3 Sen '' Müjdemi isteriiimmm'' dersin, onlarda ''Hayirdir insallah '' der ve baslar iyi bir pazarlik :lepi:
Hamileliginde hayirli olsun :nazar:

Sagol canim, aslinda bende cok sabirsizim ama bebegin kalp atislarini duyduktan sonra söylemeye karar verdik esimle. kayinvalidem hep torun ver bize derdi, bende gicikligina dogurmiyacagim derdim kadina. simdi bakalim ne teklif edecek. bu tabiiki isin esprisi. birsey vermeselerde kirilmam. Allah bu duyguyu her isteyene yasatsin. bu arada bugün kandil, kandilin mübarek olsun Miss Destiny

Merhaba kizlar, ben 6. haftada hamileyim ve cok mutluyum. bir kac hafta sonra ailelere söylemeyi düsünüyoruz. Mücde hediyesi diye birsey duydum, sizde istediniz mi? ben istemeyi düsünüyorum cünkü bizde adettir. mücdeyi veren kisiye istedigini vermeleri gerekiyor. altin vsy. :dance::a015::a015::a015:

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun canım..sağlıkla sıhatle alırsın inş bebişini...

valla canım bende 4 haftalık hamileyim..ama hiç müjde hediyesi diye bişey duymadım..bilseydim akşam söylemezdimCADIARZU

gerçi sırf 6 yıl bu anı yaşamak için hep dua ettim.varsın olsun müjde hediyesi olmasın yahuu..

Selam Meybie,

seninde hamileligin hayirli ugurlu olsun. Allah saglicakla dünyaya getirmeni nasip etsin. bosver söylediysen, zaten aileler iste veya isteme hediye alirlar. Sende birde 6 sene uzun süre o ani beklemisler, elbet senin gönlünü alirlar. alamazlarsada olsun canlari sagolsun. nasil söylediniz? cok heyecanli bir durumdur eminim. insallah bende doktor randevumdan sonra yegenimin 18. yas gününde söylemeyi planliyorum. Allah herkese bu ani yasatsin insallah. sende aserme felan basladimi? benim hic birsey canim cekmiyorda, merak ettim.

ben ilk hamileliğimde pat diye söyledim ama sonra her ay hamile kalınca yüzüm kalmadı bişey istemeye ama eşimde hediyemi istedim 3 gebeliğimdede:) adam bıktı artık bana hediye almaktan:)

haha evet hani derler ya güzel haber verirken müjedmi isterim diye
bu sırf hamileliğini söylerken değil bildiğim kadarıyla
hani sevineceğin bi haber vereceğim sen de beni sevindir hahha

ilk gebeliğimde eşim altın zincir almıştı 3tane sarı beyaz kelebekler vardı (malesef düşük oldu)

2 gebelimde annemden altın kolye aldım :) malesef yine bebeğimi haybettim

artık müjdelik fln istemiyorum çünkü hatırası çok acı
o kolyeleri takamıyorum şimdi
belki sağlıklı bir bebek alırsam kucağıma bu fikir değişir

Sagol canim, aslinda bende cok sabirsizim ama bebegin kalp atislarini duyduktan sonra söylemeye karar verdik esimle. kayinvalidem hep torun ver bize derdi, bende gicikligina dogurmiyacagim derdim kadina. simdi bakalim ne teklif edecek. bu tabiiki isin esprisi. birsey vermeselerde kirilmam. Allah bu duyguyu her isteyene yasatsin. bu arada bugün kandil, kandilin mübarek olsun Miss Destiny

Saol canim seninde kandilin mübarek olsun (geç oldu ama kusura bakma) Madem kayinvaliden o kadar torun istiyordu, hakkindir müjdeni istemek :emir_bebek:

ben ailemden uzakta yasiyorum,ilk once telefonla 6 yasindaki yegenime soyledim,cunku cok istedi kardes kardes diye,benim bebegimi de kendi kardesi gibi goruyor.Annem cikti telefona,onunla havadan sudan konustuktan sonra yegenimi istedim telefona,ona da dedim ki sana bi sey soyleyecegim ama sen mujdeyi evdekilere ben telefonu kapadiktan sonra ver diye.Yavrum bagrina bagrina bebek bebek diyince pek mujdelik yani kalmadi ama yine de onlara haberi o verdigi icin hediyesini vermisler.Cinsiyetini ogrenince de ilk ona soyledim ,bu sefer daha tecrubeliydik tabii mujde verme konusunda ;)

haha evet hani derler ya güzel haber verirken müjedmi isterim diye
bu sırf hamileliğini söylerken değil bildiğim kadarıyla
hani sevineceğin bi haber vereceğim sen de beni sevindir hahha

ilk gebeliğimde eşim altın zincir almıştı 3tane sarı beyaz kelebekler vardı (malesef düşük oldu)

2 gebelimde annemden altın kolye aldım :) malesef yine bebeğimi haybettim

artık müjdelik fln istemiyorum çünkü hatırası çok acı
o kolyeleri takamıyorum şimdi
belki sağlıklı bir bebek alırsam kucağıma bu fikir değişir

Geçmiş olsun arkadaşım. Bence de hamile kalmakla iş bitmiyor. Hamilelikten çok bebek sağlıklı doğduğunda bu hediye işlerine girmek lazım diye düşünüyorum. Bir de hediye isteme olayına çok kızıyorum. Gelinimiz hem bebeğe hem kendine hediye istemişti. İnsanlar eğer isterlerse, durumları müsaitse hediye zaten alırlar. Ben hayatta isteyemem. Kimseden de bir şey beklemem. Gelene de hayır demem. Ama dediğim gibi bebek doğduktan sonra olmalı bu işler.

Back
X