- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Bnm karışık kuzum ya 24 temmuzdan beri adet olmuyorum temmuzda bıraktım korunmayı bu ayın 9 gittim Dr bişey yok dedi kan tahlilinde bişey cikmadi tarlusal verdi içtim bugün 10 gun olmayınca test yaptım çıktı perşembe randevu aldım görünür insallhkaç gün gecikmede çıktı bu değer canım maşallah gayet iyi görünüyor:) kese göründü mü?
Amin insallh kuzum allah razı olsunahh ne guze haberler bunlar :) Allah isteyen herkese dunya tatlisi hayirli saglikli evlatalr nasip etsin :)
Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar dün konu açmıştım tarlusal la ilgili bugün test yaptım hamileyim Eki Görüntüle 1902641 Mucizem benimle galiba daha kan vermedim soktayim
Saol cnm allah razı olsun seninde Rabbim kucağında göstersin :)Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Ay inanmıyorummmm :) hayırlısı olsun. Allah kucağında göstersin canım!!Kızlar dün konu açmıştım tarlusal la ilgili bugün test yaptım hamileyim Eki Görüntüle 1902641 Mucizem benimle galiba daha kan vermedim soktayim
Bnm karışık kuzum ya 24 temmuzdan beri adet olmuyorum temmuzda bıraktım korunmayı bu ayın 9 gittim Dr bişey yok dedi kan tahlilinde bişey cikmadi tarlusal verdi içtim bugün 10 gun olmayınca test yaptım çıktı perşembe randevu aldım görünür insallh
Bende cnm 4 sene oldu evleneli herzaman yapardim cikmazdi en son memleketteyken ramazanda yaptim test iki uc saniyede cikti ben sok dondum kaldim Allah herkese versin simdi 6 aya az kaldiben ağlamıştım ikinci çizgiyi damlatır damlatmaz gördüm ve bu 4 yılın sonunda tüm umutlarım bitmişken oldu :) hayırlı olsun maşallah diyelim kıpkırmızı çift çizgileri isteyen herkes görsün inşallahhh..
B
Bende cnm 4 sene oldu evleneli herzaman yapardim cikmazdi en son memleketteyken ramazanda yaptim test iki uc saniyede cikti ben sok dondum kaldim Allah herkese versin simdi 6 aya az kaldi
Asilamaylaoldu cnmKendiliginden mi oldu tedaviyle mi ve 4 sene hep denediniz mi?
Saol kuzum amin insallhAy inanmıyorummmm :) hayırlısı olsun. Allah kucağında göstersin canım!!
Aynen cnm en son temmuz 24 adet oldumTemmuzdan beri adet olmuyorsunuz ve gebe mi kaldiniz?
Asilamaylaoldu cnm
Saol cnm oğlumda bu kadar heyecanlandım mi hatırlamıyorum bu gece nasıl uyucam bilmiyorumHayurlisiyla kucağına alırsın insallah çok guzel bir duygu..heyecaninizi anlıyorum keyfini cikarin
Aynen cnm en son temmuz 24 adet oldum
Aynn cnm tam mucize Dr gittim bir problem yok adetini geciktiricek bu kadar dedi düğünümüz vardı ekimde stresten belki telaştan gecikmis olabilir dedi ben kist ten şüphelendim ama yok bişey dedi ilaç verdi tedavisiz oldu cnm nasıl oldu Rabbim büyük mucizem benimle insallh perşembe görürüm de daha çok içim rahatlarBasligi gorunce merak ettik okudum,hakikaten mucize. Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Adet olmama nedeninize doktor ne demisti ve dogal mi oldu?
Amin cnm insallah Allah sanada nasip etsinBende de rezerv azligi var da,uzun sure olmayip sonra olanlari okuyunca hemen sormak istiyorum nedenini,nasil oldugunu.
Allah kucagina almayi nasip etsin.
Saol cnm allah yavrularimizi bize bagislasin dun kanda 2494 cikti persembe kese gorunurde kalp atisini duyarmiyim bilmiyorum bakalim gorucez cok heyecanlıyımtebrikler senin adina cok sevindim ..benimde bir oglum var ve bu bebegimde erkek olacakmis...
persembe sadece kese gorunur benim ilk ogrendigimde 1600 civariydi hcgm ve kalp atisi duymana kadar 15 gun gecti..sabirli olmalisin...stres yapma ve.tadini cikar..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?