Mucize gene beni buldu

kaç gün gecikmede çıktı bu değer canım maşallah gayet iyi görünüyor:) kese göründü mü?
Bnm karışık kuzum ya 24 temmuzdan beri adet olmuyorum temmuzda bıraktım korunmayı bu ayın 9 gittim Dr bişey yok dedi kan tahlilinde bişey cikmadi tarlusal verdi içtim bugün 10 gun olmayınca test yaptım çıktı perşembe randevu aldım görünür insallh

Hayurlisiyla kucağına alırsın insallah çok guzel bir duygu..heyecaninizi anlıyorum keyfini cikarin

Temmuzdan beri adet olmuyorsunuz ve gebe mi kaldiniz?

B
Bende cnm 4 sene oldu evleneli herzaman yapardim cikmazdi en son memleketteyken ramazanda yaptim test iki uc saniyede cikti ben sok dondum kaldim Allah herkese versin simdi 6 aya az kaldi

Basligi gorunce merak ettik okudum,hakikaten mucize. Allah kucaginiza almayi nasip etsin.

Adet olmama nedeninize doktor ne demisti ve dogal mi oldu?
Aynn cnm tam mucize Dr gittim bir problem yok adetini geciktiricek bu kadar dedi düğünümüz vardı ekimde stresten belki telaştan gecikmis olabilir dedi ben kist ten şüphelendim ama yok bişey dedi ilaç verdi tedavisiz oldu cnm nasıl oldu Rabbim büyük mucizem benimle insallh perşembe görürüm de daha çok içim rahatlar

tebrikler senin adina cok sevindim ..benimde bir oglum var ve bu bebegimde erkek olacakmis...
persembe sadece kese gorunur benim ilk ogrendigimde 1600 civariydi hcgm ve kalp atisi duymana kadar 15 gun gecti..sabirli olmalisin...stres yapma ve.tadini cikar..,

Hayırlı olsun Allah sağlık ve sıhhat ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ve bu güzel duyguyu bize de yaşatsın :)

Saol cnm allah yavrularimizi bize bagislasin dun kanda 2494 cikti persembe kese gorunurde kalp atisini duyarmiyim bilmiyorum bakalim gorucez cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…