Mucize... (m) benimle.. Rabbim'e şükürler olsun..

_Verda_

𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
19.205
116.792
798
Eşimle 2012'nin son aylarında evlendik.. Eşim çocukları çok sever keza ben de öyle.. Farklı bir çok doktora gittik, bebeğimin olmayışı benden kaynaklıydı.. Teşhisin adı polikistik over.. Yeri geldi devlet hastanelerine gittim yeri geldi özel hastanelere gittim, yeri geldi tüp bebek merkezlerine gittim.. Bana denilen şey sadece şuydu; "Yumurtalıklarınız çok tembel, bu halde gebe kalmanız mümkün değil." Her ay doktorlardaydık, sayısız kan testi, sayısız idrar testi yaptım bu süreçte.. İçlerinde çok ümitlendiklerim de oldu "bu ay kesin olur" dediğim zamanlar kan sonucunu almaya gittiğim doktor odasından ağlaya ağlaya çıktığım günlerim de oldu.. İdrar testinde çift çizgi çıkmıyor diye, testlere küstüğüm, kendi kendime "bir daha asla yapmıycam, karnım şişsin öyle anlıycam hamile olduğumu" dediğim zamanlar.. Hatta eşime diyordum ki eğer bir gün hamile kalırsam karnım şişse de ben inanamam, ne zaman bebeğimi kucağıma alırım o zaman inanırım "anne" olduğuma.. Eşim de en güzel anne sen olucaksın, düşünme böyle derdi.. Bana hep destek verirdi.. Şunu da hiç unutamam yine bir gün doktordan gelmişiz akşam olmuş, doktor durumumu kötü bulmuş gebe kalmamı mümkün görmüyor.. Aldım eşimi karşıma galiba ben anne olamıycam baba olmak senin hakkın.. Bırak gideyim dedim.. Ağlaya ağlaya.. Sarıldı bana.. Bırakamam dedi isterse 10 sene olmasın ben seni seviyorum karıcım, hem çocuk şart değil ki.. Sen zaten çocuksun.. O lafı ettikten 10 dakika sonra, "beni bırakma belki hiçbir zaman seni baba yapamıycam, beni bırakma beni bırakma..." diye ağladım.. Demem o ki çok zor günlerimiz oldu, eşimden Allah razı olsun.. Bir kere bebek imasında bulunmadı, konusunu pek açmamaya özen gösterdi.. Konusu açıldığı zamanda hep beni yüreklendirdi.. "Bizim de bir gün çocuğumuz olacak, göreceksin.." derdi.. Ve ben dün öğrendim "anne" olduğumu.. Haftaya keseyi göreceğiz inşallah.. İnanmazdım, inanamazdım.. Çok şükür oldu.. Hamileyim... Mucize...(m) iz bizimle...

Rabbim'e şükürler olsun !!!

Son düzenleme:
şükürler olsun cnm sukurler olsun ınsallah kucagımıza da lacagız bu güzel duyguyu sonuna kadar tadacagız

Uğur böceğim... Hep yanımdaydın, destekdin bana.. Amin inşallah..
Şükür ki ne şükür.. Rabbimin mucizesi, hamd olsun..

Canim hayirli olsun. RABBIM kucagina aldigin gunleride gostersin insallahh.. hamile kaldigin ay yaptigin bisey varmiydi peki? Tedavisizmi oldu??

Amin arkadaşım, inşallah.. Rabbim nasip etsin.. 9 ayımız var.. ;)
Tedaviye uzun süre ara vermiştim canım doktor değişikliği yaptım,
doktorumdan çok memnun kaldım.. Yumurta takibi yapıldı, ve sonuç; HAMİLEYİM... :anneadayı::KK200::anneadayı:

Eşimle 2012'nin son aylarında evlendik.. Evlendiğimiz ilk günden beri bebek istedik.. Eşim çocukları çok sever keza ben de öyle.. Farklı bir çok doktora gittik, bebeğimin olmayışı benden kaynaklıydı.. Teşhisin adı polikistik over.. Yeri geldi devlet hastanelerine gittim yeri geldi özel hastanelere gittim, yeri geldi tüp bebek merkezlerine gittim.. Bana denilen şey sadece şuydu; "Yumurtalıklarınız çok tembel, bu halde gebe kalmanız mümkün değil." Her ay doktorlardaydık, sayısız kan testi, sayısız idrar testi yaptım bu süreçte.. İçlerinde çok ümitlendiklerim de oldu "bu ay kesin olur" dediğim zamanlar kan sonucunu almaya gittiğim doktor odasından ağlaya ağlaya çıktığım günlerim de oldu.. İdrar testinde çift çizgi çıkmıyor diye, testlere küstüğüm, kendi kendime "bir daha asla yapmıycam, karnım şişsin öyle anlıycam hamile olduğumu" dediğim zamanlar.. Hatta eşime diyordum ki eğer bir gün hamile kalırsam karnım şişse de ben inanamam, ne zaman bebeğimi kucağıma alırım o zaman inanırım "anne" olduğuma.. Eşim de en güzel anne sen olucaksın, düşünme böyle derdi.. Bana hep destek verirdi.. Şunu da hiç unutamam yine bir gün doktordan gelmişiz akşam olmuş, doktor durumumu kötü bulmuş gebe kalmamı mümkün görmüyor.. Aldım eşimi karşıma galiba ben anne olamıycam baba olmak senin hakkın.. Bırak gideyim dedim.. Ağlaya ağlaya.. Sarıldı bana.. Bırakamam dedi isterse 10 sene olmasın ben seni seviyorum karıcım, hem çocuk şart değil ki.. Sen zaten çocuksun.. O lafı ettikten 10 dakika sonra, "beni bırakma belki hiçbir zaman seni baba yapamıycam, beni bırakma beni bırakma..." diye ağladım.. Demem o ki çok zor günlerimiz oldu, eşimden Allah razı olsun.. Bir kere bebek imasında bulunmadı, konusunu pek açmamaya özen gösterdi.. Konusu açıldığı zamanda hep beni yüreklendirdi.. "Bizim de bir gün çocuğumuz olacak, göreceksin.." derdi.. Ve ben dün öğrendim "anne" olduğumu.. Haftaya keseyi göreceğiz inşallah.. İnanmazdım, inanamazdım.. Çok şükür oldu.. Hamileyim... Mucize...(m) iz bizimle...

Sukur canim konuyu ben acmiaim gibi hissettim biran bende sen gibi davrandim hep ama esimden allah raziolsun hep destek oldu bana

Allahim kucagina kucaklarimiza almayida nasip etsin insallah

Bekletti yaramaz baya bi ama hayırlısıyla geldi sonunda :)
Doğduğu zaman bol bol ısırarak öperek cezasını ver yaramazın ☺️☺️
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlasın, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı tabi :)

Hayirli olsun canim benim. Allahim kucagina alacagin okula göndereceğin evlendirecegin torun sevecegin gunleri de gostersin size insallah.. oyle sevindim ki anlatamam. :KK68::KK68::KK68:

Allah razı olsun şeker parem, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah..
Biliyo musun bebeğimle sana kahve çay içmelere gelicez.. Öperim..:KK15:

Allah razı olsun şeker parem, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah..
Biliyo musun bebeğimle sana kahve çay içmelere gelicez.. Öperim..:KK15:

Amin canim amin darisi bana da insallah. Ve diger tum isteyenlerin basina.
Tabiki geleceksiniz. Teyzesi ona cok guzel yatak yapicak, guzelce uyuyacak :KK68::KK68:

Sukur canim konuyu ben acmiaim gibi hissettim biran bende sen gibi davrandim hep ama esimden allah raziolsun hep destek oldu bana

Allahim kucagina kucaklarimiza almayida nasip etsin insallah

Çünkü teşhisimiz aynı arkadaşım pko..
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin,
sağlıklı mutlu günlerini görelim evlatlarımızın.. ;) :KK46::nazar:

Eşimle 2012'nin son aylarında evlendik.. Evlendiğimiz ilk günden beri bebek istedik.. Eşim çocukları çok sever keza ben de öyle.. Farklı bir çok doktora gittik, bebeğimin olmayışı benden kaynaklıydı.. Teşhisin adı polikistik over.. Yeri geldi devlet hastanelerine gittim yeri geldi özel hastanelere gittim, yeri geldi tüp bebek merkezlerine gittim.. Bana denilen şey sadece şuydu; "Yumurtalıklarınız çok tembel, bu halde gebe kalmanız mümkün değil." Her ay doktorlardaydık, sayısız kan testi, sayısız idrar testi yaptım bu süreçte.. İçlerinde çok ümitlendiklerim de oldu "bu ay kesin olur" dediğim zamanlar kan sonucunu almaya gittiğim doktor odasından ağlaya ağlaya çıktığım günlerim de oldu.. İdrar testinde çift çizgi çıkmıyor diye, testlere küstüğüm, kendi kendime "bir daha asla yapmıycam, karnım şişsin öyle anlıycam hamile olduğumu" dediğim zamanlar.. Hatta eşime diyordum ki eğer bir gün hamile kalırsam karnım şişse de ben inanamam, ne zaman bebeğimi kucağıma alırım o zaman inanırım "anne" olduğuma.. Eşim de en güzel anne sen olucaksın, düşünme böyle derdi.. Bana hep destek verirdi.. Şunu da hiç unutamam yine bir gün doktordan gelmişiz akşam olmuş, doktor durumumu kötü bulmuş gebe kalmamı mümkün görmüyor.. Aldım eşimi karşıma galiba ben anne olamıycam baba olmak senin hakkın.. Bırak gideyim dedim.. Ağlaya ağlaya.. Sarıldı bana.. Bırakamam dedi isterse 10 sene olmasın ben seni seviyorum karıcım, hem çocuk şart değil ki.. Sen zaten çocuksun.. O lafı ettikten 10 dakika sonra, "beni bırakma belki hiçbir zaman seni baba yapamıycam, beni bırakma beni bırakma..." diye ağladım.. Demem o ki çok zor günlerimiz oldu, eşimden Allah razı olsun.. Bir kere bebek imasında bulunmadı, konusunu pek açmamaya özen gösterdi.. Konusu açıldığı zamanda hep beni yüreklendirdi.. "Bizim de bir gün çocuğumuz olacak, göreceksin.." derdi.. Ve ben dün öğrendim "anne" olduğumu.. Haftaya keseyi göreceğiz inşallah.. İnanmazdım, inanamazdım.. Çok şükür oldu.. Hamileyim... Mucize...(m) iz bizimle...

Mucizeniz hep sizinle olsun inş, sorunsuz bir hamilelik diliyorum

çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bekletti yaramaz baya bi ama hayırlısıyla geldi sonunda :)
Doğduğu zaman bol bol ısırarak öperek cezasını ver yaramazın ☺️☺️
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlasın, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı tabi :)

Evet yeni teşrif edebildi miniğim :p
Senin içinde öperim şekercim, amin dilerim sana da nasip olur.. ;)

Çünkü teşhisimiz aynı arkadaşım pko..
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin,
sağlıklı mutlu günlerini görelim evlatlarımızın.. :KK66: :KK46::nazar:
Amin canim dogru dr denk gelemedigimizden belkide buzamana kadar bekledik bende 3 yil dr aradim bende 3.yilimda dr tanidim ve hanile kaldm ama dusk yaptim duskten 3 ay sonra yine hamile kaldim yine dustu bu 3. Tedavimdi sukur rabbime insallah bukez hersey yolunda gider rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda

Canim o kadar güzel anlatmışsın ki yazdiklarinda çoğu kişi kendini gormustur. Hayırlı olsun insaallah rabbim kucağına aldigin günleri de gösterir

Back
X