- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
Eşimle 2012'nin son aylarında evlendik.. Eşim çocukları çok sever keza ben de öyle.. Farklı bir çok doktora gittik, bebeğimin olmayışı benden kaynaklıydı.. Teşhisin adı polikistik over.. Yeri geldi devlet hastanelerine gittim yeri geldi özel hastanelere gittim, yeri geldi tüp bebek merkezlerine gittim.. Bana denilen şey sadece şuydu; "Yumurtalıklarınız çok tembel, bu halde gebe kalmanız mümkün değil." Her ay doktorlardaydık, sayısız kan testi, sayısız idrar testi yaptım bu süreçte.. İçlerinde çok ümitlendiklerim de oldu "bu ay kesin olur" dediğim zamanlar kan sonucunu almaya gittiğim doktor odasından ağlaya ağlaya çıktığım günlerim de oldu.. İdrar testinde çift çizgi çıkmıyor diye, testlere küstüğüm, kendi kendime "bir daha asla yapmıycam, karnım şişsin öyle anlıycam hamile olduğumu" dediğim zamanlar.. Hatta eşime diyordum ki eğer bir gün hamile kalırsam karnım şişse de ben inanamam, ne zaman bebeğimi kucağıma alırım o zaman inanırım "anne" olduğuma.. Eşim de en güzel anne sen olucaksın, düşünme böyle derdi.. Bana hep destek verirdi.. Şunu da hiç unutamam yine bir gün doktordan gelmişiz akşam olmuş, doktor durumumu kötü bulmuş gebe kalmamı mümkün görmüyor.. Aldım eşimi karşıma galiba ben anne olamıycam baba olmak senin hakkın.. Bırak gideyim dedim.. Ağlaya ağlaya.. Sarıldı bana.. Bırakamam dedi isterse 10 sene olmasın ben seni seviyorum karıcım, hem çocuk şart değil ki.. Sen zaten çocuksun.. O lafı ettikten 10 dakika sonra, "beni bırakma belki hiçbir zaman seni baba yapamıycam, beni bırakma beni bırakma..." diye ağladım.. Demem o ki çok zor günlerimiz oldu, eşimden Allah razı olsun.. Bir kere bebek imasında bulunmadı, konusunu pek açmamaya özen gösterdi.. Konusu açıldığı zamanda hep beni yüreklendirdi.. "Bizim de bir gün çocuğumuz olacak, göreceksin.." derdi.. Ve ben dün öğrendim "anne" olduğumu.. Haftaya keseyi göreceğiz inşallah.. İnanmazdım, inanamazdım.. Çok şükür oldu.. Hamileyim... Mucize...(m) iz bizimle...
Rabbim'e şükürler olsun !!!
Rabbim'e şükürler olsun !!!
Son düzenleme: