- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Amin arkadaşım aynı haftada doğumlarımız..
Sağolasın.. Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş..
_Verda_ canim arkadaşım konunu yeni gördüm ve gözlerim doldu okurken... Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin anneligi... çok çok mutlu ol sağlıkla bebegini kucağına al. Sen anne olmayi eşinde baba olmayı hak etmiş , bu güzel dayanışmanızdan sonra... sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Çok da güzel günler göreceksiniz inşaallah... doktorunu değişmen ve yumurta takibi ile gebe kalman çok ama çok güzel.
![]()
Ablacığım,müjdeli haberini öyle güzel anlatmışsın ki çok mutlu oldum sizin adınıza..
Böyle güzel düşünceli güzel kalpli bir eşiniz olduğu için sizin adınıza bir kez daha sevindim ^_^
GÜZEL EVLİLİĞİNİZİN,MUTLU YUVANIZIN MEYVESİNİ HAYIRLISIYLA 9 AY SONRA KUCAĞINIZA ALMANIZ DİLEĞİYLE..
![]()
canım merhaba öncelikle seni tebrik ederim seninle durumumuz benziyor birbirine bende 2012 de evlendim korunmadık ama tamamen çocuk istiyoruz demeye 7 ay önce başladık ve birsürü testlerle geçen 7 ay oldu rahim anormalliğinden troide yumurta tembelliğinden sperm hareketsizliğine kadar bir çok engelle karşılaştık ama senin gibi 19 eylülde hiç beklemezken bebeğimiz bize süpriz yaptı en son arefe günü bhcg ye baktırdım 207 çıktı şuan kese için sabırsızlanıyorum salı günü görmeye gidicez hayırlısıyla inşallah sen de tez zamanda sağlıklı şekilde bebeğini görürsün
Kızlar merhaba,
Pko hastalarının gebelik sürecinde doğru yedavi teşhis ve ilaçlar cok önemli..
Bende pko luyum. Mart ayında bebek istemim ile yüz yüze kaldım. İlk denemede başarılı olamadık.. Nisan da ara kanamam gelince hemen dr a koştum ve seçilmiş yumurtan dahi yok bu ay hamile kalman bir mucize dedi. Hevesim kırıldı tabii.. 15 gün kadar sonra kontrole gittiğimde yumurtan gelişmiş çatlamak üzere dedi. 2-3 gün sonra sadece bir kez birliktelik sonucu kızıma hamile kalmısım.. Lan tahlili ile müjdeyi doktorum kontrole gittiğim günün akşamı telefonla vermişti ve ben hayatımın şokunu yaşamıstım.. Ümidinizi asla kaybetmeyin.. Allah büyüktür..
Herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum..
Canım yaa çok duygulandım allah büyük canım 10 yıl bekleyenler bile var inşallah sağlıkla al kucagına eşinde mükemmel bi insanmıs her işte bi hayır vardır bak ne kadar şanslısın sana destek olmus hiç üzmemiş çok sevindim
SENİN DULARINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR TOPİĞİMİZİN İLK HAMİLESİ NAZAR BONCUĞUMUZ:)
Amin inşallah. .
Doğum hikayemi de seve seve paylaşacağım arkadaşım,
çok sağol güzel yorumun için..
3. ayımız yakında bitiyor, doğum Mayıs'da inşallah..
Beklemedeyiz..
Meraba arkadaslar. 1 senekik evliyim ve mucizem tamda 1.senemizde geldi sukurler olsun Rabbime. O kdr cok istiyordum ki kekimeler anlatmaya yetmezdi. Evimde bebek sesi olsun heryer oyuncak olsun tw de cizGi film acilsin bebegimle ilgileneyim opuo seveyim koklayayim
. Herseyin bir vakti varmış bunu cok iyi anladim. Sacma sapan yarim yamalak bi ted gördüm sadece serephone ictim dr kontrole bile çağırmdi dogru duzgun bende devlet hastanesinde yaltirdim yumurta kintrollerimi ve dr igne vermedi ve biz şehir disina cikmak zorundaydik dr un dedigi gunlere cok uyamasakta çalışmamızi yapmistik.ama hic olacagini tahmin etmedim
. Adet yaklasiyor stres başlıyor bekirtim varmi yokmu diye ilk defa kontrol etmedim aaa sivilcemde cikmamis oysaki bunu bike farketmedim. Cmt gunu geldi sevgili adet belirtilerim
cokta uzulmedim kendime bi yol cIzmistim çoktan destek vitaminler vs. . O gün kendime yenilip bir test yaotim ve tek cizgi baska ne olabikirdiki bu kacinci testti ...... amaaann barinadet olsamda rahatlasam diyodum.. pzt gunu ruyamda test yapıyordum ve cift cizgi çıkıyordu
. Sabah uyandigimda o kdr mutkuydumki hamileyim zAnnediyorum
sonra danknetti ruyaydi pink love gittt yUzunu yika dedim
. Esim ise gitti son test var evde ve sali gunude bat amann dedimnkalmasin evde ciksin gitsin pis test diye dusunerek testi yaptim heyecan 0 bakmadim bile gittim gekdim ekime aldim enaaaa ikinci cizGi cikmis silik bana bakıyor sasirdim gi yanilgisi heralde dedim isikta baktim karanlikta baktım yok canim var cizGi
deki gibi sevindim annemi aradim
testi yanima aldim sürekli izledim Allahim ne olur yanilma olmasin dedim . Ertesi gununzor ettim ve kan verdim evettt ben hamileydim hala inanamiyorum sukurler olsun rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu insallahh . SizLerle paylaşmak istedim umudunuzu yitirmeyin arkadaslar Allah ol derde akan sular durmaz mi ????
sevgiler. ....
Cok tesekkur ederimAman da aman maşallah size...
Rabbim korusun esirgesin inşallah...
İlkbahar bebeği olacak Allah'ın izniyle...
Çok güzel günlerin var önünde..
Tadını çıkarmaya bak canım..
Tebrik ederim sizi...
İlk satırlarınızı okurken evimin hali gözümün önüne geldi
Oğlum daha yeni 1 yaşına girdi ama bizim tv odamızın her karesi onun oyuncaklarıyla dolu..
Adım atmaya yer yok ve hep de öyle kalıyor..
Toplamamla dağıtması arasındaki zaman 10 dk : )
Gerçekten çok güzel bir ses bebek sesi.. Hiçbir evden Allah esirgemesin bu güzel sesi..
Hayırlı doğumlar..
Teşekkür ederim canım..gözünüz aydın.Rabbim çoooook güzel bi hamilelik ve sonundada misler gibi evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.hiçbir sıkıntı sorun yaşamayın..tebrikler...
Aman da aman maşallah size...
Rabbim korusun esirgesin inşallah...
İlkbahar bebeği olacak Allah'ın izniyle...
Çok güzel günlerin var önünde..
Tadını çıkarmaya bak canım..
İnşallah canım benim, sağolasın.
Aynen sıcak havalarda gelecek bebeğim.. Minnakımla güzel günlerimiz olsun inşallah.. Rabbim cümle isteyene nasip etsin anneliği..
Amin inşallah tekrarını yaşarsınız..Amin amin...
Yaşayacağın güzel duyguları düşününce ben bile heyecanlandım şimdi..
Oğlumu ilk gördüğüm an geldi aklıma..
Doktorumun "hazır mısın" dediği kelimeyi duydum sadece sonrasında oğlumu gördüm o güzel ilk çığlığını duydum ve sımsıcacık yanağını yanağımda hissettim...
Tekrar yaşamak istediğim en güzel anlardandır...
Amin inşallah tekrarını yaşarsınız..
Oğlunuzda çok yakışıklıymış,
Rabbim güzel günlerini görmeyi
nasip etsin.. Anne olmak çok başka bir şey.. Canınızda bir can daha taşıyorsunuz.. Daha şimdiden eşimle ne hayallerimiz var.. Yaşamak için 3 sene bekledik.. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah. .![]()
Eşimle 2012'nin son aylarında evlendik.. Evlendiğimiz ilk günden beri bebek istedik.. Eşim çocukları çok sever keza ben de öyle.. Farklı bir çok doktora gittik, bebeğimin olmayışı benden kaynaklıydı.. Teşhisin adı polikistik over.. Yeri geldi devlet hastanelerine gittim yeri geldi özel hastanelere gittim, yeri geldi tüp bebek merkezlerine gittim.. Bana denilen şey sadece şuydu; "Yumurtalıklarınız çok tembel, bu halde gebe kalmanız mümkün değil." Her ay doktorlardaydık, sayısız kan testi, sayısız idrar testi yaptım bu süreçte.. İçlerinde çok ümitlendiklerim de oldu "bu ay kesin olur" dediğim zamanlar kan sonucunu almaya gittiğim doktor odasından ağlaya ağlaya çıktığım günlerim de oldu.. İdrar testinde çift çizgi çıkmıyor diye, testlere küstüğüm, kendi kendime "bir daha asla yapmıycam, karnım şişsin öyle anlıycam hamile olduğumu" dediğim zamanlar.. Hatta eşime diyordum ki eğer bir gün hamile kalırsam karnım şişse de ben inanamam, ne zaman bebeğimi kucağıma alırım o zaman inanırım "anne" olduğuma.. Eşim de en güzel anne sen olucaksın, düşünme böyle derdi.. Bana hep destek verirdi.. Şunu da hiç unutamam yine bir gün doktordan gelmişiz akşam olmuş, doktor durumumu kötü bulmuş gebe kalmamı mümkün görmüyor.. Aldım eşimi karşıma galiba ben anne olamıycam baba olmak senin hakkın.. Bırak gideyim dedim.. Ağlaya ağlaya.. Sarıldı bana.. Bırakamam dedi isterse 10 sene olmasın ben seni seviyorum karıcım, hem çocuk şart değil ki.. Sen zaten çocuksun.. O lafı ettikten 10 dakika sonra, "beni bırakma belki hiçbir zaman seni baba yapamıycam, beni bırakma beni bırakma..." diye ağladım.. Demem o ki çok zor günlerimiz oldu, eşimden Allah razı olsun.. Bir kere bebek imasında bulunmadı, konusunu pek açmamaya özen gösterdi.. Konusu açıldığı zamanda hep beni yüreklendirdi.. "Bizim de bir gün çocuğumuz olacak, göreceksin.." derdi.. Ve ben dün öğrendim "anne" olduğumu.. Haftaya keseyi göreceğiz inşallah.. İnanmazdım, inanamazdım.. Çok şükür oldu.. Hamileyim... Mucize...(m) iz bizimle...
Rabbim'e şükürler olsun !!!
Canımsın.. Amin.. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Gülümseyerek okudum. Ne güzel insanlarsiniz siz.Maşallah Rabbim bozmasın canım. Ah ah gene duygusala bağladım. ÇOK ŞÜKÜR RABBİME.
Canımsın.. Amin.. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Mutluluk paylaştıkça çoğalıyor.
Mutluluğuma ortaksınız.
Her daim inş cnm. Rabbim başta @Bilgece kardeşim olmak üzere, tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de hayırlısı ile nasip etsin. Hep mutlu olun.