Erkek İnfertilitesi mucize sanırım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim senin adına.. rabbim istedikten sonra olmazları bile oldurur... hayırlısıylan kucağına aldığın günleride görürsün inşallah.. akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlamanı istemem sadece bi tavsiye biliyorsan 2 rekat şükür namazı kıl.. 9 ayınıda dua ederek, namaz kılarak, kuran okuyarak geçir inşallah..

tüp bebek link açtım ama buraya da yazmak istedim. kızlar eşim varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce benim bir tüp tıkalı diğer şüpheli. haziranda tüp bebek denedik olmadı şimdi adetim 4 gün gecikti test yaptım. 3 ayrı markada sonuç :

Eki Görüntüle 778482

Hayirli olsun canim Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı da nasip etsin. Benim de esım gecen yıl varikosel ameliyatı oldu. Benim sorunum yok sukurler olsun. Eşinizin degerleri kaçtı acaba ?

Gözünüzaydın.. keseyi görmüşsunuz, , darısı pıt pıt lara:16::34:
Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.acaba eşinizin değerleri neydi en son ve kaan hoca hangi ilaçları tavsiye etti tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.acaba eşinizin değerleri neydi en son ve kaan hoca hangi ilaçları tavsiye etti tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

bende bana verdiği ilaçları söylemeyim de siz de kaan beyle iletişime geçin. değerlerinizi web sitesinden gönderin her soruya maille cvp veriyor. Allahın taktiri işte. Allah hepimize nasip etsin

bende bana verdiği ilaçları söylemeyim de siz de kaan beyle iletişime geçin. değerlerinizi web sitesinden gönderin her soruya maille cvp veriyor. Allahın taktiri işte. Allah hepimize nasip etsin

neden söylemedin anlamış değilim açıkcası.biz daha önce kaan hocaya mail ile sormuştun ancak bize ilaç önermedi değerlerimizin normal gebelik için yeterli olduğunu söyledi.bizim sayı sorunumuz yok ileri hız %10.

neden söylemedin anlamış değilim açıkcası.biz daha önce kaan hocaya mail ile sormuştun ancak bize ilaç önermedi değerlerimizin normal gebelik için yeterli olduğunu söyledi.bizim sayı sorunumuz yok ileri hız %10.

Allah korusu doktora söylemeden kullanıp aksi tesir görmenizi istemedim. klomen endol bi de başka doktor argenmax verdi. klomeni zaten 9 aydır fln kullanıyor endol 1 hafta ya kullandı ya kullanmadı argenmax 3 hafta kullandı

Allah korusu doktora söylemeden kullanıp aksi tesir görmenizi istemedim. klomen endol bi de başka doktor argenmax verdi. klomeni zaten 9 aydır fln kullanıyor endol 1 hafta ya kullandı ya kullanmadı argenmax 3 hafta kullandı

yazdığın için teşekkür ederim benim eşim 2 aydır arginmax kullanıyor. klomen hiç kullanmadı ama Evicap,zinco,pentox,trental,proxeed, l arginin gibi ilaçları kullandı.bunların yanında bitkisel macunlar ve en son da keçiboynuzu kürü uyguladı sayı 40 milyondan 80 milyona yükseldi son testte ama hızda bir gelişme olmadı bakalım şuan kullandıklarımız ne fayda gösterecek.

canım benım de eşım varıkosel amelıyatı oldu,aynen benım de tupler senın yazdığın gıbı bırı tıkalı bırı şuphelı...
Fakat Allah ol deyınce nasıl da zorlar kolay oluyor değil mi?Bana cok moral oldu yazın ınan,,Rabbımm senın de sevıncını daim etsın
Inşallah daha ıyısındır,son yazın bıraz sıkıntılı ıdı

inşallah kucağına almakta nasip olu.ağrın devam ediyorsa acil doktora git fitil yazdır düşük riskini azaltır...

Back
X