• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem bebeğim ne zaman olacak

Nefesimo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
32
3
6
28
2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum

2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum
Bu sebepten niye kim sizi dışlasın tam olarak? İnsanların ağzının payını vermezseniz ağzı olan konuşur. Dik durun biraz. Eşinizle çocuğunuz olmuyor diye mi yoksa bu kaynaklı etkilenen psikolojiniz kaynaklı gerginlikten mi aranız bozuluyor? Kafaya bu derece takarsanız olacak olan da olmaz. Psikolojik destek alın belli ki kendi başınıza toparlayamayacaksınız

Öncelikle insanlara bebek isteğinizden bahsetmeyeceksiniz. Çünkü sorularla muhattap olmam strese girmek olacak işi oldurmaz. Karnınız çıksın anlarlar zaten.
Neden eksik hissediyorsunuz ayrıca onu anlamadım. Senelerce bekleyen anne adayları var daha iki yıl olmuş dur bakalım. Eş ailesi vs mi eksik hissettiriyor ?

evet bende psikolojik destek almak istiyorum ama verilen ilaçlar dahada çok gebeliğe engel olurmu diye gitmedim

2 yılı bu kadar gözümde bütütmemin sebebide eşimin ailesiyle yakın olmamız ve her seferinde beni iğnemeleri

evet bende psikolojik destek almak istiyorum ama verilen ilaçlar dahada çok gebeliğe engel olurmu diye gitmedim
Tam tersi kafaniz fahatladigi icin gebeligi kolaylastirabilir de. Hem once kendinizi toparlayin sonra hamile kalin.
Kaldi ki nefret ederim boyle konusmaktan ama doktora gidecek maddi yeterliliginiz yokken bebegin masraflari cok daha buyuk olacaktir. Once maddi acidan da toparlanmaya calissaniz iyi olur.

sorun eşimde de var ama aşılama oldum 2 kez aşılamada eşten gelen spermlerin en iyilerini seçip enjekte ediyorlar tutmayıncada sorunlu ben oluyorum garip bir durum

Elbette bebk isteğiniz olabilir ama hemen olacak diye bir şey yok.

Herleyden önce sağlıklı bir ruh halinde olmalısınız ki bedeniniz de kendini rahat bıraksın. Gerginlik ile bebek olma oranı azalıyor.

Siz eşinizle birlikte birbirinizi sevdiğiniz için hayat mı kurdunuz yoksa öylesine üreyelim diye mi?

Öbür taraftan ikinizden başkasına da laf düşmez ne kadar ayıp başkasının mahremini ağzına alan insanlar.

Önce bir kafanızı boşaltın rahat olun strese girmeyin. Eşinizde de sorun var ama siz onu temize çıkarıyorsunuz. En iyi sperm ler seçiliyor diye. Bebeğiniz olmuyor diye insanlar niye sizi dışlasın.ne kadar sindirilmişsiniz

Benimde olmadı 2 yıl 2 tanede düşük oldu sonra. Ama şimdi yavrum yanımda şükür. Sizi bu konuda üzecek koca olmaz olsun zaten. Diğerlerinede verin cevabı başkasının özeline bu kadar burunlarını sokmasınlar. Ben yeri gelince çok güzel cevapları yapıştırdım kimse sesini çıkaramadı. Ama ne çektiğimi ben bilirim. Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin. Bu arada bende tedavi gördüm olmadı sonra doğal yolla hamile kaldım. Yani kendinizi rahatlatın biraz bence

Eşinin ailesi ve eşin kendinde sorun olduğu için sanki sorun sendeymis gibi üstüne baskı kurmuşlar anladığım .
Sende de sorun olsa ne olacak dünyaya üremeye gelmedik. Madem eşinin en güzel spermleri seçilmiş ,senin de en güzel yumurtaların seçilsin tup bebek yaptırsın bu kadar zoruna gidiyorsa eşinin ve ailesinin.
Diğer arkadaşlara da katılıyorum bu arada stres çok önemli Bi faktör, beklersin yıllarca olmaz bebek. Sonra tam bıraktım artık saldım dediğin ay hamile kalirisn . Hakkında hayırlısı olsun inşallah

çocuk ve evlilik asla değişmeyen 2 konu. olsa dert olmasa dert. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

5 senedir evliyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Sen daha 2 senedir evlisin. 15 senedir bekleyen insanlar var. Vakti zamanı tamamlaninca nasibinde varsa olur elbet. Neden kendini üzüyorsun . Çevrenin lafi sözü ignelemesi bitmez. Ağızlarının payını vereceksin ayrıca çocuk yüzünden ayrılacaksa eşin hiç beklemesin..

Sizi üreyesiniz diye mi evlendirmişler oğullarıyla.
Bebek olabilir olmayabilir (Allahın izniyle tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah) ama bu sizin eksik olduğunuzu göstermez.
Ezdirmeyin kendinizi.

2 yıl çok erken daha. Hiçbir sorununuz yoksa stresten olmuyordur bebeğiniz. Biraz akışına bırakmak lazım. Çocuğunuz olunca zaten uykusuz, yorgun, dışarı çıkamayan biri olacaksınız şimdiden hayatı zorlaştırmayın

2 yıl cok uzun bir süre degil kafaya taktiginiz icin buyumuste buyumus olay kafanızda. Soranlara şuanda bilinçli olarak istemiyorum dersiniz evliliğin keyfini çıkarıyorum gibisinden.

Back
X