• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem gerçekleşmedi

Cicektozu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
77
32
18
O kadar ümitliydim ki bende anne olacağım diye.Maalesef bebeğim tutunmadi.10. günde yaptırdiğim kan testi negatif çıktı.2. gün embriyosu için çok zor demişlerdi ama yinede ümitliydim olacak diye.Doktorum yinede iki gün sonra gel tekrarlayalim testi dedi ama hiç bişey değişmeyecek.Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.Kalbimin ağrıması nasıl geçecek bilmiyorum

umudunuzu kaybetmeyin rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah bu yolda yalnız bırakmasın 🙏🤲 en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

O kadar ümitliydim ki bende anne olacağım diye.Maalesef bebeğim tutunmadi.10. günde yaptırdiğim kan testi negatif çıktı.2. gün embriyosu için çok zor demişlerdi ama yinede ümitliydim olacak diye.Doktorum yinede iki gün sonra gel tekrarlayalim testi dedi ama hiç bişey değişmeyecek.Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.Kalbimin ağrıması nasıl geçecek bilmiyorum
Şu anda dipsiz kuyularda hissediyorsundur kendini. Kim ne derse desin seni teselli edemeyecekmiş gibi. Hiç anne olamayacakmışsın gibi. Bu duyguları ancak yaşayan bilir. Seni çok iyi anlıyorum. Ama şunu unutma evlat kaybetmenin acısı hiç olmamasından çok daha kötüdür. Her zaman şükredilecek bişey var. İçimizdeki sonsuz umuda şükürler olsun. Allah inşırah ferahlığı versin kardeşim 🤲

Back
X