mucizem tek tüple bende hamileyim...

vuslat2006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
310
2
96
Kocaeli
slm kızlar 1,5 yıllık bi uğraştan sonra kendiliğimden hamile kaldım.Dr..demesine görede imkansız doğuştan tek tüpüm yoktu tüpümün olduğu taraftanda yumurtlamıyordum.adetim 3 gün geçmişti sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok geçirdim.hemen dr. gittik kanda bakıldı 1055 çıktı.işin mucize tarafı tüpümün olmadığı yerden yumurtlayıp hamile kalmışım. belirtilerim adet gününden bikaç gün önce başladı arada kasıkta kramp anlık şekilde bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ...Bu arada rahmimde yarımmış (doğuştan)düşük riskim var lütfen bana dua edin meleğim tutunsun bana.Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır.İsim olarak dua edemesemde k.k bütün bebek isteyenlere tez zamanda meleklerini gönder diye dua ediyorum.Artık ahmişim duam daha bi tesirli olur inş.Tez zamanda göbüşlerinize bebişleriniz konar.

canım benim gözün aydın valla sabah sabah mucizeni okudum zaten gebelikten dolayı pek bi hassasım tutamadım gözyaşlarımı... rabbim kucağına almayı nasip etsin hepimizle birlikte inşallah....

Sabah sabah harika bir haber.çok çok sevindim canım hiçbir şey imkansız değil Allah ol dedimi oluyor işte.Bol bol dinlen riskin varmış zaten.Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah :nazar:

Allh yeterkı ol desın ne olmazkı ..cok sevındım.alllh kucagına saglıklı vede hayırlı bır sekılde almayı nasp etsın ınŞ.darısı bızlere olsun duanı eksık etme

cnm allah hayırlı ugurlu kılsın inş bebeişin tutunur sana llahın izniyle sen dinşen bol bol bisey yapma allah saglık sıhatle kucagınada almayı nasip etsin inş aminnnnnnnnnnnnn

rabbim yanında ve yardımcın olur inş.bebeğin hiç senden ayrılmasın rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

senin adına çok sevindim tebrikler darısı bizlere inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.:nazar:
Olacak olduktan sonra oluyor, Rabbim büyük, Darısı bize inş.

canım benim gözün aydın valla sabah sabah mucizeni okudum zaten gebelikten dolayı pek bi hassasım tutamadım gözyaşlarımı... rabbim kucağına almayı nasip etsin hepimizle birlikte inşallah....

amin cnm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Bebiş bekleyen herkes dualarımda isim olarak edemesemde tüm k.k üyelerine toplu dua ediyorum.En yakın zamanda isteyen herkese rabbim nasip eder inş..Selametle...

Sabah sabah harika bir haber.çok çok sevindim canım hiçbir şey imkansız değil Allah ol dedimi oluyor işte.Bol bol dinlen riskin varmış zaten.Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah :nazar:

Valla tüp bebek harici %1 diyodu dr.Rabbim için imkansız olurmu hiç.Ol demesi yetiyo.İnş.cnm çok sevinemiyorum hep içimde düşecek korkusu var Rabbim inş. tamamına erdirir.İsteyen herkesede nasip eder inş...

Allh yeterkı ol desın ne olmazkı ..cok sevındım.alllh kucagına saglıklı vede hayırlı bır sekılde almayı nasp etsın ınŞ.darısı bızlere olsun duanı eksık etme

amin cnm iyi dilekelrin için saol.En yakın zamanda inş. sende hamiş kalırsın..hepiniz dualarımdasınız..

cnm allah hayırlı ugurlu kılsın inş bebeişin tutunur sana llahın izniyle sen dinşen bol bol bisey yapma allah saglık sıhatle kucagınada almayı nasip etsin inş aminnnnnnnnnnnnn

amin cnm bol bol yatıyorum zaten.mucizem inş. tutunur annesine sizlerde bana dua edin lütfen..Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsinnn

Back
X