Mucizesini bekleyenler buraya

lavin17

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
74
70
8
Merhaba . . Ben 2 buck yıldır evliyim . önce bir düşük yaşadım . 1 sene hamile kalamadım.sonra mucizem geldi oğlum . ama 5 bucuk aylıkken beyninde bi kanama gelişti aldılar. 2 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim sadece 2 hafta mutlu olabildim. yine düşük.

Rabbim çok şükür bana anne olma imkanını vermiş. problemim yok hamile kalabiliyorm . ama artık iyice sabırsızlanmaya basladım .

18 temmuz son adet tarihim. 2 aguatosta yumurtlama testim pozitif çıktı ama ilişki olmadı 27 29 31 temmuzda ilişkiye girdik bide 4 ağustosda. acaba hamile kalabilirmiyim . çok korkuyorum kaçırdım diye. nezaman idrarda çıkar. neler yapmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

allah herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. uzun oldu hakkınızı helal edin.

Merhaba . . Ben 2 buck yıldır evliyim . önce bir düşük yaşadım . 1 sene hamile kalamadım.sonra mucizem geldi oğlum . ama 5 bucuk aylıkken beyninde bi kanama gelişti aldılar. 2 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim sadece 2 hafta mutlu olabildim. yine düşük.

Rabbim çok şükür bana anne olma imkanını vermiş. problemim yok hamile kalabiliyorm . ama artık iyice sabırsızlanmaya basladım .

18 temmuz son adet tarihim. 2 aguatosta yumurtlama testim pozitif çıktı ama ilişki olmadı 27 29 31 temmuzda ilişkiye girdik bide 4 ağustosda. acaba hamile kalabilirmiyim . çok korkuyorum kaçırdım diye. nezaman idrarda çıkar. neler yapmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

allah herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. uzun oldu hakkınızı helal edin.
Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene düşük yasamana. Bende 1 senedir bebek istiyorum ama hiç hamile kalamadim malesef. Peki senin düşüklerin neden oluyomuş

sebebimiz yok daha . dr kan sulandırıcı kullan dedi. soğan kürünü dene çok işe yarıyormus

sebebimiz yok daha . dr kan sulandırıcı kullan dedi. soğan kürünü dene çok işe yarıyormus
Canim soğan kürünü yapamam midemden rahatsizim hemen agritiyo ama bu ay şunu yapmaya basladim aslan pencesi civan percemi çoban cantasi bu bitkilerin üçünü karistirip cayini yapiyorum baya faydasi oluyomuş. Yapan çok. Faydalı bitkiler kadinsal durumların hepsine iyi geliyo. Hatta aslan pencesi düşügü engelliyomus bebegin rahime tutunmasini sagliyomus

Back
X