• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizevi dedi bakarmısınız

Ulgerr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
77
Puanlar
18
Kızlar tüp bebek tedavim iki kere olumsuz oldu en sonunda evraklarımı almaya gittim adetim biteli 2 gün olmuştu doktor muayene edelim dedi baktı sağ tarafta bir tane 20 mm yumurta var dedi çatlatma yazayım yap dedi 9 Şubat günü yaptım iğneyi bugün 21 i erken test yaptım iki tane pozitif çıktı kan verdim 2.78 ne düşüneceğimi bilmiyorum 2 gün sonra tekrar vercem bilgisi olan varmı bu durumla ilgili yardımcı olabilecek olan ?

Eklentiler

• B1570596-1798-41D2-A97F-6C5DA4E10B80.webp
    B1570596-1798-41D2-A97F-6C5DA4E10B80.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar tüp bebek tedavim iki kere olumsuz oldu en sonunda evraklarımı almaya gittim adetim biteli 2 gün olmuştu doktor muayene edelim dedi baktı sağ tarafta bir tane 20 mm yumurta var dedi çatlatma yazayım yap dedi 9 Şubat günü yaptım iğneyi bugün 21 i erken test yaptım iki tane pozitif çıktı kan verdim 2.78 ne düşüneceğimi bilmiyorum 2 gün sonra tekrar vercem bilgisi olan varmı bu durumla ilgili yardımcı olabilecek olan ?
Sonucunuz negatif ama adetiniz gecikti mi peki

Mucizevi diye doktor bu sonuca bakarakmı dedi. 2,78de negatif sonuçta. İnşallah vardır

çatlatma iğnesi beta hcg yükseltir zaten. iğneden en erken 10 gün sonra test yapmanız lazım sağlıklı sonuc için

Kızlar tüp bebek tedavim iki kere olumsuz oldu en sonunda evraklarımı almaya gittim adetim biteli 2 gün olmuştu doktor muayene edelim dedi baktı sağ tarafta bir tane 20 mm yumurta var dedi çatlatma yazayım yap dedi 9 Şubat günü yaptım iğneyi bugün 21 i erken test yaptım iki tane pozitif çıktı kan verdim 2.78 ne düşüneceğimi bilmiyorum 2 gün sonra tekrar vercem bilgisi olan varmı bu

Konu ile ilgili bilgim yok ama inşallah hamilesinizdir. Hayrlı evlatlarınız olsun inşallah 🤲🏻🌺

İnşallah hamilesinizdir, beta artışı umarım sağlıkla ilerler 🙏 çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle mi vuruldunuz? Bu iğnede hcg olduğu için idrar testini pozitif gösterebilir. Ama tabii ki aşılamanız tutmuş olup hamile de olabilirsiniz ☺️ Güzel haberler alırsınız inşallah

İnşallah hamilesinizdir, beta artışı umarım sağlıkla ilerler 🙏 çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle mi vuruldunuz? Bu iğnede hcg olduğu için idrar testini pozitif gösterebilir. Ama tabii ki aşılamanız tutmuş olup hamile de olabilirsiniz ☺️ Güzel haberler alırsınız inşallah
Amin inşallah evet ovitrelle vuruldum ama ben aşılama filan olmadım direk çatlatma oldum çünkü benlim iki başarısız tüp bebek denemem var

Kan verdiniz mi tekrar

2.78 beta idrarda asla çıkmaz. Ki zaten negatif bir sonuçtur. Muhtemelen testler bozuk.. inşallah bir an önce hayırlı haber alırsınız🤍

Back
X