sunni sancı alarak epiduralli normal doğum yaptım,çok rahat hiç korkma.bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah.
arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum.Gerçi olmadan öncede takip ediodum.Bende 38 haftalık hamileyim ve zaman yaklaştıkça korkularımda arttı.Normal doğum düşünüorum.Nasıl olucağını ve neyle karşılacağımı tam bilmediğim için geceleri uykum kaçıo.Doktorum bana epidural i önerdi onu duyunca korkularım hafifledi gibi.Ama en çok yatağa yattığım zaman aklıma gelioo nedense:çok üzgünüm:.Rüyalarıma girmeye başladı boshayallersmile.Tesselliğe ihtiyacım var
merhaba kızlar burayı yeni gördüm sitedeydim her zaman ama bende yarın suni sancıyla doğum yapacam sizin gibi bende çok heyecanlıyım kafamdan bir türlü atamıyorum ay yarın neler bizi bekliyo bebeğimle acaba bide an kötüsü doğum yapacağım hastanede epidural yok bende çok kısa süre önce öğrendim epidurali ama doktorumu hastaneyi değiştirmek zor geldi offff ne yapcaz :-((((((((((((((((asigim::kedi:
merhaba kızlar burayı yeni gördüm sitedeydim her zaman ama bende yarın suni sancıyla doğum yapacam sizin gibi bende çok heyecanlıyım kafamdan bir türlü atamıyorum ay yarın neler bizi bekliyo bebeğimle acaba bide an kötüsü doğum yapacağım hastanede epidural yok bende çok kısa süre önce öğrendim epidurali ama doktorumu hastaneyi değiştirmek zor geldi offff ne yapcaz :-((((((((((((((((asigim::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?