- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Hayır baktım içim içimi yiyor sustukça konuşmak istedim ama yine tedirginim.yine çarpıtacak laflarımıBöyle insanların ekmeğiyle oynayanları Allah ekmeksiz bıraksın. Boşver içinde kalacağına söylemişsin. Sustukça insanın üstüne gelir böyle tipler.
Hayır baktım içim içimi yiyor sustukça konuşmak istedim ama yine tedirginim.yine çarpıtacak laflarımı
Aslında şubede adam kayırmasın istiyorum kısa ve net....Bende buna benzer bişey yaşamıştım. Ben istifa ettim ama benim bakmak zorunda olduğum kimse yoktu. Ama böyle şeyler insanı gerçekten tüketiyor. Hala düşündükçe sinirlenirim. Tedirgin olma emin ol söylemesen kendini yiyip bitirecektin. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Hiçbirşey yapamaz sıkma canını
Aslında şubede adam kayırmasın istiyorum kısa ve net....
kendimi saklamaktan değil açık ve net olmaktan yanayım.benim de tarzım bu tabi herşey heryerde anlatılmaz olabildiğince açık olmak en güzeliSeni o kadar iyi anlıyorum ki.. işini doğru yaparsın kötü olursun nerde müdür yalakası iş yapmayan adam var onların sırtı sıvazlanır. Devir böylelerin devri işte. Sana belki sadece şunu tavsiye ederim. Fikirlerini iş ortamında kimseyle paylaşma sonra önüne çıkan onlar oluyor çünkü.
Benim şubeden gitmemle ilgili yukarıya benimle ilgili olumsuz rapor veren beni haksızca kötüleyen müdürle konuştum.bana diğer personele kıyasla ayrımcılık yaptığını neden böyle olduğunu vs sordum hepsini inkar etti resmen kelime oyunları yaptı falan.ciddiye almadı yine ben sinir oldum
Kısaca ben ekmeğim için buradayım kimseyle kişisel bir sorunum yok benimle uğraşmayına getirdim işi.inkae etti.içim içimi yiyor dışarıda konuştuk acaba yarın birgün söylemediğim şeyleri çarpıtıp söyledi der mi ben yanlış mı yaptım.sonunda o da beğenmiyorsan gite getirdi.burası ne sizin ne benim ne onun ne bunun...buranın bir patronu yok ve ben burada çalışacağım düzenimi bozmaya çalıimayın çoluk çocuğum bir ailem var benim dedim.şimdi de korkuyorum doğru mu yaptım ben
Aslında şubede adam kayırmasın istiyorum kısa ve net....
Bu tamamen insan ilişkileri ile alakali. Nerde boş beleş işini sahtekarlıklà yapanlar var ama dili tatlı diye millet göz yumuYo bas tacı oluyor. Düzgün karakterli yamulup bükülmeyen insan var onlar dışlanYo.Aslında şubede adam kayırmasın istiyorum kısa ve net....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?