• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdür beyle konuştum-mobbing konusu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Benim şubeden gitmemle ilgili yukarıya benimle ilgili olumsuz rapor veren beni haksızca kötüleyen müdürle konuştum.bana diğer personele kıyasla ayrımcılık yaptığını neden böyle olduğunu vs sordum hepsini inkar etti resmen kelime oyunları yaptı falan.ciddiye almadı yine ben sinir oldum
Kısaca ben ekmeğim için buradayım kimseyle kişisel bir sorunum yok benimle uğraşmayına getirdim işi.inkae etti.içim içimi yiyor dışarıda konuştuk acaba yarın birgün söylemediğim şeyleri çarpıtıp söyledi der mi ben yanlış mı yaptım.sonunda o da beğenmiyorsan gite getirdi.burası ne sizin ne benim ne onun ne bunun...buranın bir patronu yok ve ben burada çalışacağım düzenimi bozmaya çalıimayın çoluk çocuğum bir ailem var benim dedim.şimdi de korkuyorum doğru mu yaptım ben

Daha üst bir mevkiyle, insan kaynaklarıyla vs. Konuşma şansınız yok mu kurumsal bir yer snladığım kadarıyla iş yeriniz. Olmadı şube değişikliği gerçekten işe yarayabilir sizin için.

Bir üst haksızca müdürü tutuyor.diğer üstlere çıktım zamanında işe de yaradı o dönem ama kötülük yapmays yine başladı.

Böyle insanların ekmeğiyle oynayanları Allah ekmeksiz bıraksın. Boşver içinde kalacağına söylemişsin. Sustukça insanın üstüne gelir böyle tipler.
Hayır baktım içim içimi yiyor sustukça konuşmak istedim ama yine tedirginim.yine çarpıtacak laflarımı

Hayır baktım içim içimi yiyor sustukça konuşmak istedim ama yine tedirginim.yine çarpıtacak laflarımı

Bende buna benzer bişey yaşamıştım. Ben istifa ettim ama benim bakmak zorunda olduğum kimse yoktu. Ama böyle şeyler insanı gerçekten tüketiyor. Hala düşündükçe sinirlenirim. Tedirgin olma emin ol söylemesen kendini yiyip bitirecektin. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Hiçbirşey yapamaz sıkma canını :KK200:

Bende buna benzer bişey yaşamıştım. Ben istifa ettim ama benim bakmak zorunda olduğum kimse yoktu. Ama böyle şeyler insanı gerçekten tüketiyor. Hala düşündükçe sinirlenirim. Tedirgin olma emin ol söylemesen kendini yiyip bitirecektin. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Hiçbirşey yapamaz sıkma canını :KK200:
Aslında şubede adam kayırmasın istiyorum kısa ve net....

Aslında şubede adam kayırmasın istiyorum kısa ve net....

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. işini doğru yaparsın kötü olursun nerde müdür yalakası iş yapmayan adam var onların sırtı sıvazlanır. Devir böylelerin devri işte. Sana belki sadece şunu tavsiye ederim. Fikirlerini iş ortamında kimseyle paylaşma sonra önüne çıkan onlar oluyor çünkü.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. işini doğru yaparsın kötü olursun nerde müdür yalakası iş yapmayan adam var onların sırtı sıvazlanır. Devir böylelerin devri işte. Sana belki sadece şunu tavsiye ederim. Fikirlerini iş ortamında kimseyle paylaşma sonra önüne çıkan onlar oluyor çünkü.
kendimi saklamaktan değil açık ve net olmaktan yanayım.benim de tarzım bu tabi herşey heryerde anlatılmaz olabildiğince açık olmak en güzeli

Benim şubeden gitmemle ilgili yukarıya benimle ilgili olumsuz rapor veren beni haksızca kötüleyen müdürle konuştum.bana diğer personele kıyasla ayrımcılık yaptığını neden böyle olduğunu vs sordum hepsini inkar etti resmen kelime oyunları yaptı falan.ciddiye almadı yine ben sinir oldum
Kısaca ben ekmeğim için buradayım kimseyle kişisel bir sorunum yok benimle uğraşmayına getirdim işi.inkae etti.içim içimi yiyor dışarıda konuştuk acaba yarın birgün söylemediğim şeyleri çarpıtıp söyledi der mi ben yanlış mı yaptım.sonunda o da beğenmiyorsan gite getirdi.burası ne sizin ne benim ne onun ne bunun...buranın bir patronu yok ve ben burada çalışacağım düzenimi bozmaya çalıimayın çoluk çocuğum bir ailem var benim dedim.şimdi de korkuyorum doğru mu yaptım ben

hangi kurumda çalışıyorsun?**

Tabiki doğru yaptınız. İşiniz özel mi,devlet mi? Devletse yukarılardan bir tanıdık bulmaya çalışın onu devreye sokun derim. Belki bölümünüzü değiştirirler ve oradan uzaklaşırsınız. Sizin hakkınızda hiçbir şey diyemez merak etmeyin. Her şey yoluna girecek, yeterki dimdik durun.

iyi yapmışsınız ,o çarpıtırsa sizde çarpıtın gerçekten böyle insanlardan nefret ediyorum ,bende yaşadım üstelik kadın kadına sonunda başka kuruma gittim ,şube bile değil ;)

Back
X