• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MÜDÜR DERDİ

yani tamamda her cümleye yorum yapmayacak kadar samimi değilim ki

ışık meselesinden sonra zaten benim kafam bulandı ne yani bir ışık atacaksa atsın o vakit ben ne ler yapıyorum

Befer 'cim şu dakikadan itibaren müdür efendiyle zaten mesafeliymişsin ancak çıkmış ağzından bir laf işte buda kendinde herşeyi söylemeyi görüyor ya sende buna daha çok dikkat edersen birşey olmaz.Ola ki adam seninle hala evde konuşur gibi konuşursada müdür bey daha seviyeli ve sınırlı konuşursanız sevinirim diceksin haddini bildirecen,yapacak birşey yok bu durumda kolaylıklar dlerim.....

küfür meselesinde bir çok arkadaşla aynı şeyi düşünüyorum. muhatap olma müdürünle...

adama tiptirik... müdür bu tehdit eder (olmaması lazım ama işte) beni de tehdit etmişlerdi.... çok fazla mızıklamadan işimi yapıyorum napiimmm... he he de geç. takma kafaya.

sen müdürle konuşurken eşim küfür ediyor diyerek arandaki mesafeyi daraltmışsın zaten...bundan sonra zorunlu olmadıkça yani iş dışında konularla ilgili konuşma..

ya küfür etmiyor ama lafın gelişi öyle dedim çok hoşnut değil durumundan değil diye haklısın galiba adam biraz yanlış anladı

Ya müdürüne eşim küfür ede ede yolluyo diyorsun adam yorum yapınca kızıyorsun:) bi alemsin..
Adama yorum hakkını açıp eşinin tepkisini anlatan sensin..

evimiz aynı yönde ama geliş gidiş uyuşmuyor 4 ayda 3 kere binmemişimdir
kapı komşusn olsa da binme sonra tırla laf eder arkandan zaten yaranamazsın ayrıda bi sürü iftira atar.mesafen olursa iftira atsada ona geri döner.

Mesafe koyun. Aynı ortamdayken size soru sorulmadıkça konuşmayın. Eşim küfür ederdi demeniz hiç hoş olmamış. Siz onu demeseniz o ben boşardım demezdi. Anlaşılan biraz ters ve dengesiz biri. Takmayın ama tavsiyelerimi değerlendirin.

sarkıntılık eder diye mi söylediniz
Herşey olabilir. Tv de her gün ne olaylar duyuyoruz. Ben binmem bir müdürüm olsa onun arabasına binmem. Eşim de istemez. Ama arkadaşım olsa arabasına binerim. Abi dediğim birinin bi uzak akrabamın arabasına binmek zorunda kalmışsam arka koltukta otururum. Kesinlikle önde oturmam. Yanıma da yakın akrabam dışında bir erkek oturtmam arabayı ben kullanıyorsam. İnsanlık hali ben tedbirli olayım da ne olursa olsun.

Adamın gitmek istemediği yere götürüp sora eşim benim küfür ede ede gidiyor diyorsunuz sizde bir alemsiniz.
Sizi geçtim adam bir daha sizi eşi ile kıyaslar ise;
BURASI SİZİN EVİNİZ DEĞİL BENDE SİZİN EŞİNİZ DEĞİLİM PROFESYONEL OLMANIZI RİCA EDERİM.
diyin net bir tavırla.
Hadsiz bir müdürünüz var birinin haddini bildirmesi gerekli.

Belki kursa götürme isteğinizi fazla ısrarcı buldu. Arabada da gereksiz muhabbet açmışsınız.

hayır ben eve geçmek istedim kendisi surat yapıp oraya geçti ben ısrar etmedim ki. belki insan saydık gittiğimiz kurs ile ilgili detay verdik o hoşuna gitmedi belkide

Adama esim kufur ede ede gidiyor dersen o da oyle der yani. O konusmyosa arabada sende konusmasaydin keske

ben onu tabiri caizse diye ekleyerek söyledim eşim direk bu duruma küfür ediyor demedim ses tonumdanda onu kast ederek söyledim. bende yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

Adamın gitmek istemediği yere götürüp sora eşim benim küfür ede ede gidiyor diyorsunuz sizde bir alemsiniz.
Sizi geçtim adam bir daha sizi eşi ile kıyaslar ise;
BURASI SİZİN EVİNİZ DEĞİL BENDE SİZİN EŞİNİZ DEĞİLİM PROFESYONEL OLMANIZI RİCA EDERİM.
diyin net bir tavırla.
Hadsiz bir müdürünüz var birinin haddini bildirmesi gerekli.

ben tabiri caizse diye ekleyerek söyledim eşim direk küfür ediyor demedim ki
adamıda ayrıca zorla bir yere götürmüyorum 4 şirket aracı var eve ulaşımlarımızı bunlarla sağlıyoruz. o gün beni götürecek araba şehir dışında olduğu için kendisi götürdü ben ısrar etmedim illa kursa gidelim diye
biraz önyargılı yaklaşmısınız

eğer ben ona karşı konuşursam sert olacak. ama hadsiz insan çok piyasada sizde bunu çok iyi biliyorsunuz

Herşey olabilir. Tv de her gün ne olaylar duyuyoruz. Ben binmem bir müdürüm olsa onun arabasına binmem. Eşim de istemez. Ama arkadaşım olsa arabasına binerim. Abi dediğim birinin bi uzak akrabamın arabasına binmek zorunda kalmışsam arka koltukta otururum. Kesinlikle önde oturmam. Yanıma da yakın akrabam dışında bir erkek oturtmam arabayı ben kullanıyorsam. İnsanlık hali ben tedbirli olayım da ne olursa olsun.

kişisel arabasına binmem ama şirket aracı kullanıyorz eve gidip gelirken
evimle iş arası ters yönde yürüyerek 40 dakikada filan ulaşım sağlanıyor ve toplu taşıma yok o güzargaha

Mesafe çok önemlı iş ilişkilerınde sen adama eşim bana küfür edıyor dersen oda sana boyle laflar soylemeye cesaret bulur..

Back
X