Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleFırsat buldukca izlerim, kafa dağıtmak için birebir![]()
Ezgi molanın gitmesi çok iyi olmuş bence geçen senelerde bu yüzden izlemediğimi biliyorum![]()
Pazar günleri 20.00 da margammNe zaman oynuyor :)
Neden çünkü komik olucam diye çok uğraşıyo havası veriyo da ondan yapmacık duruyo bu seferBen sevmiyorum o kızı.. neden ? ben de bilmiyorummm![]()
Evet haklısınn, sıradan halini de gördüm gayet normal biriNeden çünkü komik olucam diye çok uğraşıyo havası veriyo da ondan yapmacık duruyo bu sefer![]()
Sarp ı nasıl buluyodun onun o saf halleri komik oluyodu sanki o da katılsa arada iyi olabilirEvet haklısınn, sıradan halini de gördüm gayet normal biri![]()
Sarp ı nasıl buluyodun onun o saf halleri komik oluyodu sanki o da katılsa arada iyi olabilir![]()
Bak onun gelmesi iyi olurduu, komedyenlik erkeğe yakışıyor bence, kadınlar uzak durmalıı![]()
Komedi dukkani ve sonrasinda yapmis oldugu programlari izlemisligim varPazar günleri 20.00 da margamm![]()
Pazar istersen izlerizKomedi dukkani ve sonrasinda yapmis oldugu programlari izlemisligim var
Daha bu programi izleme firsati yakalayamadim =)
Tv 8 de miydi o zaman bende ezgi mola gelene kadar tek bölümünü kaçırmadan izliyodumbiz eşimle hiç kaçırmayız ilk olarak Salih Kalyon la başlamıştı o zamandan beri favorimiz dir...