• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın burun estetiği oluyorum😑

Daha bugün açıldı alçım ve tamponum o kadar korkuyodumki önden görüntümün kötü olacağından çünkü önden beğenirdim kendimi sorunum yandandı, ayna elimde ama bakamıyorum korkudan bi baktım allahım sevinçten doktora sarılacaktım inanılmaz bi değişim olmuş aşırı istediğim bi burun önden yandan her türlü aşık oldum kendime bambaşka biri oldum, olumsuz yorumu da çoktu doktorumun ama tarzı benim istediğim gibiydi ve çok sıcak samimi ilgili geldi bana ve gerçekten doğru bi seçim yapmışım dedim aşırı mutlu ayrıldım🫶🏻
İnşallah daha mutlu olursunuz sağlıkla. Önden goruntunuz değilmiş mi simanız yüzünüz falan

İnşallah daha mutlu olursunuz sağlıkla. Önden goruntunuz değilmiş mi simanız yüzünüz falan
Çok teşekkür ederim amin hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, önden de baya değiştim sincap gibi sevimli bişey oldum yumuşadı ifadem çocuksu falan oldu 😅 yani önden yine beğenirdim ama böyle de çok sempatik oldu

Burda bi çok kişi revizyon için doktor arıyor. Ben bi kullanıcının tavsiyeleri ve yaşadığı problemleri okuduktan sonra son anda vazgeçtim bu ameliyattan. İyi ki de vazgeçmişim. Çünkü çok kararsız ve şuan ki burnumdan çok öyle aman aman rahatsız değildim. Süreç çok zormuş psikolojik olarak gerçekten çok sağlam olmanız lazım umarım herşey istediğiniz gibi olur, çok memnun kalırsınız 🌸🫶
Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu neden bu yaşıma kadar bekledim dedim açıkçası, doktorun tam istediğim gibi bi burun yapmasından ve yüzüme aşırı yakışmasından kaynaklı şanslıydım, herkese aynı şansı dilerim, kararsızsanız kesinlikle yapılmamalı çünkü çook büyük bi risk ama ben ömrüm boyunca burnumdan rahatsız biri olarak yeni bi hayata başlamış gibiyim, herkese başta sağlık sonra güzellikler diliyorum 🌸🫶🏻

Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu neden bu yaşıma kadar bekledim dedim açıkçası, doktorun tam istediğim gibi bi burun yapmasından ve yüzüme aşırı yakışmasından kaynaklı şanslıydım, herkese aynı şansı dilerim, kararsızsanız kesinlikle yapılmamalı çünkü çook büyük bi risk ama ben ömrüm boyunca burnumdan rahatsız biri olarak yeni bi hayata başlamış gibiyim, herkese başta sağlık sonra güzellikler diliyorum 🌸🫶🏻
Merhabalar, bende kararsız kalanlardanım. acaba size de uygunsa fotoğraf paylaşır mısınız?

Geçmış olsun ay cok merak ettim bende dilerim böyle süreç devam eder resim paylaşabilirmisiniz ☺️

Merhabalar, bende kararsız kalanlardanım. acaba size de uygunsa fotoğraf paylaşır mısınız?
Fotom var konu güncellemesinde ama şuanki halinimi diyosunuz 1 ay oldu şuan tam, tabi ekliyim onu da, yalnız kararsızsanız risk olur gerçekten ehline denk gelmek zor bence bu alanda, ben şanslılardanım bence istediğimden de güzel çalışmış doktorum, paylaşiyim🌸

7E42D192-3AC9-42FB-BB37-CCA406E0E8D7.webp

Eklentiler

• B90AEBD4-5018-497B-B8DB-668EB3867372.webp
    B90AEBD4-5018-497B-B8DB-668EB3867372.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
Geçmış olsun ay cok merak ettim bende dilerim böyle süreç devam eder resim paylaşabilirmisiniz ☺️
Çok teşekkürler herkesin dilediği gibi olur inşallah ben şanslı görüyorum bu konuda kendimi, sorun yaşayan da çok maalesef, bi üstte foto paylaştım son hallerimi, 1 ay oldu hala ödemli sanırım ama böyle bile aşk yaşıyorum 😍

Çok teşekkürler herkesin dilediği gibi olur inşallah ben şanslı görüyorum bu konuda kendimi, sorun yaşayan da çok maalesef, bi üstte foto paylaştım son hallerimi, 1 ay oldu hala ödemli sanırım ama böyle bile aşk yaşıyorum 😍
Çok hoş gerçekten dilerim hep böyle devam eder 🥰

Harika olmuş, çok yakışmış yüzünüze:)

Ameliyat masasında önden fotonuzu çekmişler mi begendiniz mi? Cunku bizler yandan görüntü için önden görüntünün mahvolacqgini bilmeden girip pisman olanlariz insallah sizin öyle olmaz çok mutlu olursunuz. Kardeşim de oldu benim yüzümden hiç değişmedi doktoru minimum dokunuşla istediğini yapmış demek ki istediğimizi yapmayi becerebilen aşırıya kaçmayan yüzü degistirmemeyi becerebilen doktor var
Merhaba kime ameliyat oldunuz özelden yazabilir misiniz

Ameliyat masasında önden fotonuzu çekmişler mi begendiniz mi? Cunku bizler yandan görüntü için önden görüntünün mahvolacqgini bilmeden girip pisman olanlariz insallah sizin öyle olmaz çok mutlu olursunuz. Kardeşim de oldu benim yüzümden hiç değişmedi doktoru minimum dokunuşla istediğini yapmış demek ki istediğimizi yapmayi becerebilen aşırıya kaçmayan yüzü degistirmemeyi becerebilen doktor var
Cevap yazmadığımı bildirim gelince farkettim, önden çekimim vardı ama yukardandı ve inanılmaz korktum o görüntüden çünkü burnum yok gibiydi zaten o ameliyat fotoları aşırı yanıltıcı ya şuan aşk yaşıyorum bebek burnumla önden de çok güzel yandan da her türlü bana aşırı gitti, ödemli halim bile çok başarılı orantılı ödem atıyorum hatta çok başarılı bir doktormuş gerçekten çok doğru bi seçim oldu benim için, umarım sizde önden de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz 🙏🏻

Back
X