KesinlikleFırsat buldukca izlerim, kafa dağıtmak için birebir
Ezgi molanın gitmesi çok iyi olmuş bence geçen senelerde bu yüzden izlemediğimi biliyorum
Pazar günleri 20.00 da margammNe zaman oynuyor :)
Neden çünkü komik olucam diye çok uğraşıyo havası veriyo da ondan yapmacık duruyo bu seferBen sevmiyorum o kızı.. neden ? ben de bilmiyorummm
Evet haklısınn, sıradan halini de gördüm gayet normal biriNeden çünkü komik olucam diye çok uğraşıyo havası veriyo da ondan yapmacık duruyo bu sefer
Sarp ı nasıl buluyodun onun o saf halleri komik oluyodu sanki o da katılsa arada iyi olabilirEvet haklısınn, sıradan halini de gördüm gayet normal biri
Sarp ı nasıl buluyodun onun o saf halleri komik oluyodu sanki o da katılsa arada iyi olabilir
Bak onun gelmesi iyi olurduu, komedyenlik erkeğe yakışıyor bence, kadınlar uzak durmalıı
Komedi dukkani ve sonrasinda yapmis oldugu programlari izlemisligim varPazar günleri 20.00 da margamm
Pazar istersen izlerizKomedi dukkani ve sonrasinda yapmis oldugu programlari izlemisligim var
Daha bu programi izleme firsati yakalayamadim =)
Tv 8 de miydi o zaman bende ezgi mola gelene kadar tek bölümünü kaçırmadan izliyodumbiz eşimle hiç kaçırmayız ilk olarak Salih Kalyon la başlamıştı o zamandan beri favorimiz dir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?