- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.159
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Bu nasıl bir yazım tarzı ya ortalarda nokta dümdüz ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa emir kipi en sevdiğimDalganı geç neyse yazma.bir saha
Ne biliyim be.gidiyorum giderken bile işimi zora sokuyorlar.sadece ilişik kesmeden yıllık izin istedim.vermem diyor.insanlar gerçekten kotuBu nasıl bir yazım tarzı ya ortalarda nokta dümdüz ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abi
Hayir sen sorunlusunNe biliyim be.gidiyorum giderken bile işimi zora sokuyorlar.sadece ilişik kesmeden yıllık izin istedim.vermem diyor.insanlar gerçekten kotu
Nereye çıkmış tayini?Hayir sen sorunlusun
Yorucu ama uğraşan ben değilim.yillik iznimi vermiyorhiç bitmiyor kavgan derdinzor olmuyor mu böyle herkesle atışma halindesin
Hayir onun üst yoneticisi ile görüşeceğim.sendika da ayni şeyi diyor.makamlar insanları zora sokma yeri değil.benim istediğim absürt bisi degil.ona dedim zaten.yetki bende diye herseyi ben istediğim.gibi yaparım diyor.insani değil, etik de değil.ben istediğim zaman giderim.savasacaksak da savaşırım.İzin inisiyatifi idarecidedir. İzin vermeyebilir, zamanını uzatıp kısaltabilir. Hatta ilişiğinizi kesmeden bir kaç ay bekletebilir. Ne yapacaksınız, saldıracak mısınız adama?
Ben bir sıkıntı yaratsin genel mudurluge kadar arayacagim.ben mobing nedeniyle tayin istedim.mantikli açıklamasını ustundekilere yapar.bouyle bisi yok ya etmediği hakaret kalmadı, hep aşağılama, doktora bile yıllık izinler gönderdi.ama artık yeter.İzin inisiyatifi idarecidedir. İzin vermeyebilir, zamanını uzatıp kısaltabilir. Hatta ilişiğinizi kesmeden bir kaç ay bekletebilir. Ne yapacaksınız, saldıracak mısınız adama?
O dediklerin evet var ama tayini çıkan hepsi hemen gitmedi.herkes bekledi.bu yaptığı şey bariz kötü niyet.O halde ben de herkese söyleyeceğim.Tek başıma evvtasiyacagkm.İzin inisiyatifi idarecidedir. İzin vermeyebilir, zamanını uzatıp kısaltabilir. Hatta ilişiğinizi kesmeden bir kaç ay bekletebilir. Ne yapacaksınız, saldıracak mısınız adama?
Herkes lay lay.lom gezmek için aldı izni gitti.ben 5 sene buraya hizmet ettim.2 hafta yillik izin almam mudurluge nasil bir zarar verir?duzen kuracağım ev tasiyacagim, kirami odeyecegim.15 agustosa kadar ikk kez kira mi odeyecegim?buna cevap verecek.neden ayrimcilik yapılıyor.ya git ya.bu davranışın kurallara uygun olsa da savunulması bir yanı yok, etik degilİzin inisiyatifi idarecidedir. İzin vermeyebilir, zamanını uzatıp kısaltabilir. Hatta ilişiğinizi kesmeden bir kaç ay bekletebilir. Ne yapacaksınız, saldıracak mısınız adama?
Konu sahibi ne coştunuz ama ya.Herkes lay lay.lom gezmek için aldı izni gitti.ben 5 sene buraya hizmet ettim.2 hafta yillik izin almam mudurluge nasil bir zarar verir?duzen kuracağım ev tasiyacagim, kirami odeyecegim.15 agustosa kadar ikk kez kira mi odeyecegim?buna cevap verecek.neden ayrimcilik yapılıyor.ya git ya.bu davranışın kurallara uygun olsa da savunulması bir yanı yok, etik degil
Savunma şu adamı banaKonu sahibi ne coştunuz ama ya.
Aynı mesajı 3 kere alıntılamak nedir?
Etiği vs yok, devlet memuru olduğunuzu söylüyorsunuz, hiç mi okumadınız 657 sayılı devlet memurları kanunu'nu?
Bu arada sizin bir yere hizmet ettiğiniz yok. Babanızın hayrına orada değilsiniz, maaşla çalışan memursunuz.
Bana bakın terbiyenizi takının. Sizin karşınızda mahalle arkadaşınız yok. Bu nasıl bir terbiyesizliktir, bu ne hadsizliktir.Savunma şu adamı bana
Belki kural olarak ilişik kesme yetkisi onda ama ben hiç hayatımda görmedim mazeretim var şu zaman gideceğim denildiğinde zorluk çıkarıldığını.ben iki hafta sonra gidemem.kusura bakmasınKonu sahibi ne coştunuz ama ya.
Aynı mesajı 3 kere alıntılamak nedir?
Etiği vs yok, devlet memuru olduğunuzu söylüyorsunuz, hiç mi okumadınız 657 sayılı devlet memurları kanunu'nu?
Bu arada sizin bir yere hizmet ettiğiniz yok. Babanızın hayrına orada değilsiniz, maaşla çalışan memursunuz.
Terbiyesiz birsey konusmadim.bir daha yazmayın bana.uslubunuz çok çirkin.edep disi ne yapmışım...nasıl normal cümle.Bana bakın terbiyenizi takının. Sizin karşınızda mahalle arkadaşınız yok. Bu nasıl bir terbiyesizliktir, bu ne hadsizliktir.
Kanun bilmezsiniz kural bilmezsiniz, bağlı bulunduğunuz kanundan haberiniz yok üstüne bir de edep dışı davranırsınız.
Ben olsam amirinizin yerinde olsam direkt keserdim ilişiğinizi, şeytan görsün yüzünü, git hangi amire bela olacaksan ol derdim.
Daha ne yapacaksınız yahu. Kendi yaptıklarınızdan konuştuklarınızdan haberiniz yok sanırım. Siz kimseye emir kipiyle konuşamazsınız ne haddinize ne de hakkınız var.Terbiyesiz birsey konusmadim.bir daha yazmayın bana.uslubunuz çok çirkin.edep disi ne yapmışım...nasıl normal cümle.
Siz kendinizi nerede görüyorsunuz?Herkes eşit.uslubunuz tavrınız berbatDaha ne yapacaksınız yahu. Kendi yaptıklarınızdan konuştuklarınızdan haberiniz yok sanırım. Siz kimseye emir kipiyle konuşamazsınız ne haddinize ne de hakkınız var.
Yardımcı olmak için yazıyorum yoksa bana ne. Ne haliniz varsa görün.
Böyle bir üslupla yazıyorsunuz geçmişteki konulariniza baktım.mobinge uğradığınız söylüyorsunuz.acaba kendinizi sorguladiniz mi.benim konuma yazmayın.rahatsiz.oluyorumDaha ne yapacaksınız yahu. Kendi yaptıklarınızdan konuştuklarınızdan haberiniz yok sanırım. Siz kimseye emir kipiyle konuşamazsınız ne haddinize ne de hakkınız var.
Yardımcı olmak için yazıyorum yoksa bana ne. Ne haliniz varsa görün.