Müdürden , Atatürk’lü skandal Ramazan paylaşımı

kuruyan fasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.254
1.841
Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı.
paylasim-670.jpg

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde üzerinde Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu “SICAK DİYE ORUÇ’U BOZMAYIN BURASI DAHA SICAK. K. ATATÜRK” yazılı bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız ve hukuki tüm girişimlerde bulunacağız” dedi.

Kaynak:http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/mudurden-ataturklu-skandal-ramazan-paylasimi-862469/

Sunu Atatürk'e uyarliyan gerizekalilaaar. Siz bir sene boyunce herturlu pisligi yapacaksiniz, haram yiyeceksiniz, igrenclik ustune igrenclik sonrada olmus gitmis Atatürk gibi bir insan icin boyle igrenc bi yazi hazirlayacksiniz hiii. Haa sonra 1 ay oruc tut 2 de namaz kil hoooop cennete oylemiiii. Yok oyle yagmaa. Allah cehennemi Atatürk gibi arkasindan dua alan insanlar icin degil, sizin gibi musluman gorunumlu seytanlar icin yaratti.

bu haberde yalandır denir şimdi. paylaşmayın haber falan. nasılsa buda yalan denecek
yalan değilde şöyle bi açıklaması var;

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaarslan’ın Atatürk paylaşımı ulusal gündem oldu. Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu “Sıcak diye orucu bozmayın. Burası daha sıcak. K. Atatürk” yazılı bir mesaja sosyal medyada tepki yağdı.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde üzerinde Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu Sıcak diye orucu bozmayın. Burası daha sıcak. K. Atatürk” yazılı mesajı takipçileriyle paylaştığı iddia edildi.

PAYLAŞMADIM, ETİKETLENDİM
Karaarslan’ın konuya ilişkin olarak savunmasını Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’a verdiği ve savunmasında ‘Böyle bir paylaşımda bulunmadım. Bir fotoğrafta beni etiketlemişler. Etiketlenince de ben paylaşmışım gibi bir algı oluşmuş. Beni aradılar ben de etiketi kaldırdım’ ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

GÖREVDEN ALINSIN
Öte yandan Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, konuya ilişkin olarak; “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız ve hukuki tüm girişimlerde bulunacağız” dedi.

etiketlemişler adamı paylaşmadım diyor. zaten bu görevde biri böyle düşünse bile alenen paylaşırmı? hiç sanmam.
Tamam etiketlendın.. Senın gbı bır bürokrat bısosyal ag kullanıyorsa 1-tam ankamıyla bılecek ki , izin vermeden kımse etıketlemeyecek..
2-hadı dıyelım etıketlendın , oglun-kızın yokmu? ya cocugum ben tc. Milli EĞİTİM şube müdürüyüm kaldır hemen şunu..
3-Listesinde Atatürk düşmanlarının işi ne ?

Tamam etiketlendın.. Senın gbı bır bürokrat bısosyal ag kullanıyorsa 1-tam ankamıyla bılecek ki , izin vermeden kımse etıketlemeyecek..
2-hadı dıyelım etıketlendın , oglun-kızın yokmu? ya cocugum ben tc. Milli EĞİTİM şube müdürüyüm kaldır hemen şunu..
3-Listesinde Atatürk düşmanlarının işi ne ?
listesindekileri sınava tabi tutup eklemiyodur sanıyorum, inegöl haberde paylaşıldı sabah, çok Atatürkçü tanıdıklarım mutlaka bi yanlışlık vardır öyle bi insan değil diye yazıyor.(inegöllüyüm) ben adamı tanımam etmem ama görevi gereği böyle düşünsede alenen yazabilceğine ihtimal vermedim.

listesindekileri sınava tabi tutup eklemiyodur sanıyorum, inegöl haberde paylaşıldı sabah, çok Atatürkçü tanıdıklarım mutlaka bi yanlışlık vardır öyle bi insan değil diye yazıyor.(inegöllüyüm) ben adamı tanımam etmem ama görevi gereği böyle düşünsede alenen yazabilceğine ihtimal vermedim.
eğer etiketlendiyse harcarlar adamı... ve bende senin gibi düşünüyorum o mevkide biri bu yanlışlığı yapmazz.

Yine bu ve turevleri 10 kasimlarda birbirlerine kutlama mesaji atarlar ama gel gelelim yine 1 dk'lik saygi durusunda bulunmak zorunda kalirlar.
O kadar iyi biliyorum ki bu kurumdaki bu tipleri...Makamlarina gidersin hosgeldin degil selamunaleykum derler,cumaya camiye neredeyse torenle giderler ve yakin cami yerine herkesin cogunlukta oldugu kendini gosterebilecegi camiye giderler.Dillerinden Allah ,kitap eksik olmaz.Bu isin gorunen ve dine imana burunmus kismi.Diger tarafi cehennemlik olan iste.Girmeyeyim o tarafa.

Ya tabıkı sınavla eklemıyor arkadaslarını. ama sonucta kımın ne oldugu az cok bellıdır dimi..
ha haberde öncedende boyle bısey yaptıgı cıkıyor ama bılemem..
amaan banane.. yaptıysa eger çeksın cezasını , etıketlendıysede çeksin.. dıkkat edıceksın..
Listesinde öğretmen , öğrenci bicok insan vardır..

Ya tabıkı sınavla eklemıyor arkadaslarını. ama sonucta kımın ne oldugu az cok bellıdır dimi..
ha haberde öncedende boyle bısey yaptıgı cıkıyor ama bılemem..
amaan banane.. yaptıysa eger çeksın cezasını , etıketlendıysede çeksin.. dıkkat edıceksın..
Listesinde öğretmen , öğrenci bicok insan vardır..
aman boşver iftara çok var daha :KK53:

X