Hahaha katılıyorum :))Arada kadının arkasından dil çıkarın,nanik yapın,telle konuştuktan sonra kapatınca salak deyin işe yarıyor:)))
Arada kadının arkasından dil çıkarın,nanik yapın,telle konuştuktan sonra kapatınca salak deyin işe yarıyor:)))
Çok işe yarayacak emin ol,bana dua edeceksin,acı ama gerçek:)))))):) Ben de duygularımı bastırmaya çalışıyorum, o aslında iyi bir insan. Senin iyiliğin için öyle davranıyor, çok meşgul o yüzden seni sallayıp duruyor falan. Bir de böyle deneyeyim
Ben de çok işe yarar doğrusu.....Tepkiye şahit olmasa da tepkidir:))))))))Hahaha katılıyorum :))
işin bitene kadar ayıya dayı demek gerekiyor canımKızlar benim derdim her zaman yüzyüze bakmak zorunda olduğum bir insana son derece sinirli olmam. Yüksek lisans yapıyorum ve tez hocamdan nefret ediyorum. Hocanı değiştir demeyin mümkün değil, bu onun için kötü olduğu kadar benim için de kötü bir durum olur. Neticede referans da söz konusu.
Kadının hali tavrı, mesajlarıma cevap vermeyişi, sürekli iğneleyici konuşması beni çileden çıkartıyor ama yine de iletişimi sürdürmek zorundayım.
Bu şekilde hiç hoşlanmadığınız bir insan var ama bir şekilde onunla zaman geçirmek zorundasınız. Bu kaynana olabilir, müdür olabilir nasıl rahatlıyorsunuz ve sinirinizi yansıtmadan ilişkiyi sürdürebiliyorsunuz?
.:) Ben de duygularımı bastırmaya çalışıyorum, o aslında iyi bir insan. Senin iyiliğin için öyle davranıyor, çok meşgul o yüzden seni sallayıp duruyor falan. Bir de böyle deneyeyim
Kızlar benim derdim her zaman yüzyüze bakmak zorunda olduğum bir insana son derece sinirli olmam. Yüksek lisans yapıyorum ve tez hocamdan nefret ediyorum. Hocanı değiştir demeyin mümkün değil, bu onun için kötü olduğu kadar benim için de kötü bir durum olur. Neticede referans da söz konusu.
Kadının hali tavrı, mesajlarıma cevap vermeyişi, sürekli iğneleyici konuşması beni çileden çıkartıyor ama yine de iletişimi sürdürmek zorundayım.
Bu şekilde hiç hoşlanmadığınız bir insan var ama bir şekilde onunla zaman geçirmek zorundasınız. Bu kaynana olabilir, müdür olabilir nasıl rahatlıyorsunuz ve sinirinizi yansıtmadan ilişkiyi sürdürebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?