Müdürlere karşı konuşamıyorum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Bir işyerinde bayadır çalışıyorum
Şu an tek başımayım ve çok yoğunum
İşle ilgili yanlış yapmışım
Müdürler odaya çağırdı
Dikkat etmek gerekiyor vs konuşup durdular
Halbu ki yanlış yaptığım iş benim sürekli yaptığım iş değil
Fakat ben ağzımı açıp konulamıyorum

Kendime çok kızıyorum
Ağlamaklı oluyorum
Haklı olsam bile konuşamıyorum
Kadrolu olsaydım böyle olmazdı
Çalışmayan bir sürü insan var
Birşey demiyorlar
Ben kahve bile içemedim
Ama hep memnuniyetsizlik
Hep daha fazlası
Bıktım valla
Kredim olmasa bırakıcam
Ruh sağlığım bozuldu

bence sessiz kalmak zayıf karakter belirtisidir. siz sustukca daha cok konusurlar. bunda konusulmayacak birsey yok ki. bidaha olmaz dikkat ederim zaten böyle yapmazdım normalde yeni ogrenmeye calısıyorum gıbı gereklı acıklamaları yaparsanız söylencek söz kalmadığı için uzatmıcaklardır. müdür olunca ne degisiyor sanki insan karsınızdaki. siz heyecanlanıyorsunuz bence ve cesaret edemiyorsunuz ama kötü birşey yok bunda saglıklı ıletisim kurun karsınızdakıyle. terslemeden ıyımser tonla.

Yahu ruh sağlığını bozmaya değer mi çat çat vereceksin cevabı tek başıma çalışıyorum hangi birine yetişeyim biri yapsın ben kontrol edeyim veya benim yaptığım kontrol edilsin o kadar kolay değil ne kadar zamandır sıfır hata ile çalışmak diye söyleneceksiniz.
Bir de kadrolu olsaydınız da sesiniz çıkmazdı bence

Valla ben eskiden ne kadar saf bir insandım..İyi niyetli, kimseyi kırmak istemeyen naif biriydim..
Şimdi bir söyleyene bin söylüyorum..Dalımı kıranın ağacını kökünden sökerinm diye bir söz var ya aynen öyle..sessizsen adama gerizekalı muamelesi yapıyorlar..En iyi Orta kararda bir kararlılık her zaman..

Hangisine göre yorum yapalım?
Herkesin işi bölünmüş şekilde
Bana verilen işe iki kişi bakıyoruz
Fakat şu an tekim
Ve çok yoğunum
İşim hiç bitmiyor
Ama aynı zamanda verilen işi yapmayan
Sorumluluk almayan insanlar var
Be kafalarına birşeyi takmıyorlar

Zaten söylüyorum
Onlarda farkında tek olduğumun ve işlerin çok olduğunun
Yaptığım doğruları fark etmiyorlar
Sürekli yanlışa odaklanıyorlar
İşe gireli baya oldu diye yanlış yapmamayım istiyorlar
Fakat kaç yıllık çalışanlar da yanlış yapıyor
Onlara gelince hiç birşey yok
Bunaldım iyice
Burda kimse ağzını açmıyor
Ben konuşunca dikkat çekiyor işte
Normalde olsa suratına bakmıcam insanlar
Takmamayı öğrenemedim

ben de önceden öyleydim. uzun süre sesimi çıkarmadım , baktım tepeme bindiler.. ben de en sonunda içimde biriktirdiklerimi kustum. kötü olan ben oldum ama umrumda değil, şuan çok mutluyum işyerimde.. mesainin yarısını teefonlar konuşup ders çalışanlar, iş yapmaya başladı.. susma..

Derdini söylemeyen derman bulamaz. Uygun bir dille anlatırsan seni anlayacaklardır.
Onlar da insan çekinecek bir şey yok :)
Ben ünlü bir firmada, ünlü sayılabilecek bir aile ile çalışıyorum. Başta çekinirdim.
Anladığım tek şey zenginde olsa, CEO da olsa insan insandır. Derdini anlatınca herkes seni dinler :)

Bence de susmayın. Benim müdürüm de çok bilmiş, her şeyi eleştiriyor ve eksik buluyor. Fakat ben cevabını verince ışık görmüş tavşan gibi kalakalıyor ve de tamam ben bir araştırayım deyip sıyrılıyor. Müdürlerin karakteri böyle Siz yeter ki konunuzun hakimi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…