• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürüm bana asılıyor

Asildigindan emin misin ama bazi insanlarin tarzi oyledir mesela tanidiginda anlarsin asilmadigini suan o kisiyi tanimiyosun belki sevecen tavirli biridir cok tatlisin dedi diye etiket yapistirmamak lazim.

Asildigindan emin misin ama bazi insanlarin tarzi oyledir mesela tanidiginda anlarsin asilmadigini suan o kisiyi tanimiyosun belki sevecen tavirli biridir cok tatlisin dedi diye etiket yapistirmamak lazim.

bilmiyorum ki. İlk günden beri ilgili bir adam. Yani ilk tanıstıgımız gün bile gayet normal davrandı, işin ilginç tarafı bence egosu düşük biri, müdür dediğin çünkü agır olur. Ama adam calısanıyla, gülüyor, muhabbet etmeyi seviyor. Ama cok tatlısın ve cok sempatiksin demesi benim biraz tuhafıma gitti acıkcası. Yine de sevgilim oldugunu belli edeceğim.

teşekkür ederim canım, nihayet beni suclamayan anlayan insanlarda varmış :)

evet evet bilicli davranacagım fakat bakalım nasıl olacak telefon konusması olayını yapmayı planlıyorum.

Umarım işe yarar canım, başaracaksın Allah'ın izniyle bu adamı başından savmayı
Sonuçta sen bu hareketlere meydan veren bir tip olsaydın,burada rahatsızlığından dolayı konu açmazdın
Belli ki yanlış anlaşılmışsın,sorun değil,hallolur herşey canım :16:

Umarım işe yarar canım, başaracaksın Allah'ın izniyle bu adamı başından savmayı
Sonuçta sen bu hareketlere meydan veren bir tip olsaydın,burada rahatsızlığından dolayı konu açmazdın
Belli ki yanlış anlaşılmışsın,sorun değil,hallolur herşey canım :16:

evet canım, inş napalım valla o şirkete girmek nasip olmayacaksa zaten olmaz..

Ara sayfaları okumadım..

Ama asılma konusunda daha net davranışlar olmalı bence..

Tabii sn daha iyi bilirsin ama çok tatlısın lafı..yani tabii normal değil ama bu adam bana asılıyor..demek için de yeterli değil bence..Bazı erkekler lafın gelimi de söyleyebiiyor..Ama dediğim gibi sen daha iyi bilirsin..

Eğer eminsen söz yüzüğü al, tak..sorarlarsa sevgilimle aramzda taktık ciddyiz de..

Sözlenmeden söz yüzüğüne karşıyım demişsin , ben de karşıyım ama burda farklı bir durum var, bir yerde mecbursun..

Bunu yapamam...demeni pek anlamadım....Sana ne zorluğu olabilir ki?

Söz yüzüğünü takman lazım.

bilmiyorum ki. İlk günden beri ilgili bir adam. Yani ilk tanıstıgımız gün bile gayet normal davrandı, işin ilginç tarafı bence egosu düşük biri, müdür dediğin çünkü agır olur. Ama adam calısanıyla, gülüyor, muhabbet etmeyi seviyor. Ama cok tatlısın ve cok sempatiksin demesi benim biraz tuhafıma gitti acıkcası. Yine de sevgilim oldugunu belli edeceğim.

Sadece bu kadarsa bence biraz abartıyorsun, bana da patronlarım hep ..sen çok sempatiksin, iş yerindeki diğer insanlara enerji veriyorsun..derlerdi ama ben hiçbir zaman bu sözleri asılma olarak algılamadım..:44:

Tabii farklı bakışlar süzmeler vs varsa bilemem sen bilirsin detayları..

Son düzenleme:
Back
X