Müdürüm ile konuşucam fakat nasıl konuşmalıyım ruhum daraldı :(

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
İyi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar , umarım hepinizin keyfi yerindedir. Sevdiklerinizle güzel bir ramazan geçirmeniz dileğiyle diyerek müsaadenizle konuma geçiyorum : Bursa'dan bir yıl önce tayin oldum yaşadığım büyüdüğüm memleketime, sağlık teknikeriyim ve işimle alakasız bir bölüme verdiler.

Başlarda güzeldi , rahat bir birim fakat hiç mutlu diilim. Nedeni ise : Aynı oda olduğum iki bayan arkadaş yüzünden kaynaklanıyor . Biri sürekli şaka ile karışık laf sokmalar vs.vs. diğerinin çanak tutması bel altı şakalar yapıp çok matah bir şeymiş gibi gülüşmeleri sinirlerimi iyice gerdi ve ağızlarının payını verdim, samimiyeti bıçak gibi kesip attım. Günaydın iyi akşamlar dışında muhabbetim yok. Onlar taşeron Allah'ta şahidim, bir gün ben memurum havalarında hiç gezmedim ama ben iyi oldukça tepeme çıkmaya çalıştılar...

Yarın müdürüm ile konuşucam fakat nasıl konuşayım ne diyim hiç o kızları bu işin içine karıştırmak istemiyorum o birimde çok mutsuzum, bunaldım artık geriliyorum çok rahat bir birim ama benim ruhum daralıyor, akşama kadar iki çift laf edemiyorum 8/5 çalış ve sus çok zorlanıyorum siz olsanız nasıl çıkardınız o birimden ve müdürü nasıl ikna ederdiniz ?

Sanada hayırlı ramazanlar pisicigim. .inşallah istediğin gibi olur bu işin sonucu..
Acaba müdürüne kendini başka alanlarda da denemek istediğini söylesen nasıl olur?gelişmek istediğini söyleyebilirsin belki..

O şekilde başından savar beni damardan girmeliyim :confused: Ya çok bunaldımmmmm ayol her gün gıcık oluyorum :KK61:

O şekilde başından savar beni damardan girmeliyim :confused: Ya çok bunaldımmmmm ayol her gün gıcık oluyorum :KK61:
Acıların kadını Bergen ol mesela:halay:
Geç karşısına "yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyum. .kahrediyor bu iş beni ben acılar gadiniyim "de:ıslık::KK53:tam damar işte. .

Biriminizin rahat olmasi avantaj,amacinizin isten kacmak degil de farkli bi birimde calismak oldugunu anlayacagi icin yardimci olur bence.Mudurunuz anlayisliysa samimice,oldugu gibi anlatin.

Ama soyle de bi durum var,o birimde isini iyi yapan biriyseniz sizi ordan ayirmak istemeyebilir .

Rahat bolumden kolay alirlar aslinda.Isteyeni cok olur.Hemsiresin ozaman,meslektasmiyiz?Bolumu merak ettim,kulagima soylesen(ozel msj);)Cok dallandirip budaklandirmadan soyle.Sorun varmis gibi soyleme istersen.

- Müdürüm musahit iseniz sizinle onemli bir konu hakkinda konusmak istiyorum.
- Gel pisicik konu ne ?
- Müdürüm sizde farkediyorsunuzdur zaten mesai saatleri içinde burdaki huzursuzlugumdan.
Ben sizleri işimi cok seviyorum bunlari konusmak icinde cok düşündüm sabrettim ama benim bu motivasyonda olmam isimi ve beni kotu etkiliyor. Oda arkadaslarim ile bazı konularda anlasamiyoruz. Bana cok ters olan durumlar oldugu zaman uyariyorum bu sefer kendimi soyutladim. Sanirim benim icin farkli bir servise gecmek en iyisi gibi.
Gerisi yok end...

Yazdığın son paragrafın kızlarla ilgili kısmını çıkararak aynılarını söyleyebilirsin.
Kişisel tecrübem, müdürlerin kişisel ilişkiler yüzünden bölüm değiştirmek isteyen personellerden hiç hazzetmediği yönünde.Bu açıdan doğru karar vermişsin.

Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum . Bugün konuştum dilekçe verdim. Müdür hiç sıkıntı çıkarmadı tamam dedi fakat birim sorumlusu şiddetle karşı çıktı ve benimle inatlaşacağını söyledi.

Birim sorumlumuz ile 7 yıl önce tanışmış ve yanında staj yapmıştım o zamandan beri tanışıyoruz. Kendisini de çok seviyorum, o da beni seviyor benimle inatlaşmasının sebebi : Sabah dedim ki sağlık kurulunda çalışmak istiyorum orada sevdiğim arkadaşlarım var, daha iyi olacağım dedim. Birim sorumlumuz bu lafa çok kırılmış ne yani bizim seninle bir geçmişimiz var dedi bizi sevmiyor musun dedi. Bende dedim seninle ilgisi yok yan oda ki kişiler ile problemim var vs.vs. O da dedi ben ne zaman istersem o zaman gidiceksin ve kesinlikle seni yollicam zorla tutmicam ama senin istediğin zaman olmayacak dedi yeni biri gelicek ona işi öğreteceksin öyle gidiceksin şuan çok sinirliyim offfff...

Back
X