Evet kesinlikle yaşımdan küçük gösteriyorum diye hani sakınmıyo şaka yaparken falan.Bende hani görüntüsüyle bile mesafe koyan insanlar gibi olmak istiyorum.tatil yerlerinde maalesef bu tür tavı davranışlar çok fazla oluyor ve sanki çalışan herkeste her türlü gevşekliği kaldırır gibi davranılıyor dik durmanız lazım
Sadece bu müdür öyle.O bu tarz konuştuğu için bende ancak iğrençsiniz diyebildim.Diğer üsler kesinlikle böyle değil.Ayrıca Ben gevşek davrandığımı düşünmüyorum normal esprilerine herkes içinde herkese yaptıklarında bende yapabiliyordum ha o gevşeklikle pek alaa.O gevşekse siz de gayet gevşek davranmışsınız kusura bakmayın sessiz kalmak tepki göstermemek müdürün davranışlarına devam etmesini sağlamış ve sizde hiç rahatsız olmamışsınız hatta aynı şekilde karşılık vermişsiniz. Müdürle konuşmalarınız ayrı laubali zaten. İğrençisiniz falan demeler seviye yok aranızda. Gayette soğuk davranabilirdiniz tepkini davranışlarınızla ortaya koyabilirdiniz. Ast üst ilişkisi kalmamış hiç işyerinde. Artık mutlak şekilde mesafenizi koyun ve uzaklaşın.
Bu adam yüzünden işimden olmak istemiyorum işimi çok seviyorum çünkü.Hani şu görüntüsüyle bile mesafe koyabilen kadınlar varya işte öyle olmak istiyorum bende.çok iyi niyetlisin. yüzün de çok yumuşak belli ki. tavır koymaıyorsan işini değiştirmeni tavsiye edeerim. adamın huyu bu dşyerek kimsenin tacizlerini çekmek zorunda değilsin.
Kötü düşünüyorum diyelim,bana bi ufacık iyi yaklaşımında o kişi için hemen çok iyi biri diyebilirim.Sonra hop yine bir kazık.İşte bu huyumdan kurtulmam lazım.bu kadar iyi niyet çok tehlikeli:))
acilen bu iyi niyeti bir kenara kaldırıyorsun.
kendine ne böyle laflar söylet ne de sessiz kal.
kimse için kötü düşünemiyorum ne demek:))
basbaya da düşünmelisin karşındakinden negatif elektirik aldığında.
çok acil kurtul hem de.Evet kesinlikle yaşımdan küçük gösteriyorum diye hani sakınmıyo şaka yaparken falan.Bende hani görüntüsüyle bile mesafe koyan insanlar gibi olmak istiyorum.
Sadece bu müdür öyle.O bu tarz konuştuğu için bende ancak iğrençsiniz diyebildim.Diğer üsler kesinlikle böyle değil.Ayrıca Ben gevşek davrandığımı düşünmüyorum normal esprilerine herkes içinde herkese yaptıklarında bende yapabiliyordum ha o gevşeklikle pek alaa.
İşte olay da o zaten soğuk davranamam mesafeyi pat diye koyamamam.Bunun yardımını istedim sizlerden yardımcı olmanız için nasıl herkese karşı mesafemi koruyabilirim diye.
Bu adam yüzünden işimden olmak istemiyorum işimi çok seviyorum çünkü.Hani şu görüntüsüyle bile mesafe koyabilen kadınlar varya işte öyle olmak istiyorum bende.
Kötü düşünüyorum diyelim,bana bi ufacık iyi yaklaşımında o kişi için hemen çok iyi biri diyebilirim.Sonra hop yine bir kazık.İşte bu huyumdan kurtulmam lazım.
Evet aslında anneme çekmişim biraz sanırım o da benim gibi herkes hakkında iyi düşünür hani bi zarar görse bile çabuk unutur aynı benim gibi onun da yaşı 45 yaniiçok acil kurtul hem de.
çok zararını görürsün çok.
insanları doğru değerlendirmeyi öğrenmen lazım.
iyiyi kötüyü ayırt edebilmen lazım.
yaşın da küçük değil aslında.
çocukca bir tarafın kalmış:))
Yok 2 senedir burdayım,bu müdür de 1,5 senedir var ama gece çalışıyrdu görüşme şansımız olmuyordu son 1 aydır gündüze geçti ve bunlar oldu.Nişanlıma kızmıyorum sadce kendime engel olmak istiyorum bu huyumdan dolayı daha çok zarar görmekten korkuyorumNişanlınız haklı. Çok kötü bir muhabbet. Ne evli bir adama yakışır, ne de bir genç kıza söylenir. Nişanlınıza kızmayın. Sizinle böyle konuşulmasına izin vermeyin. Gerekirse çıkın zaten yeni girmişsiniz.
annene çekmişsin işte:))Evet aslında anneme çekmişim biraz sanırım o da benim gibi herkes hakkında iyi düşünür hani bi zarar görse bile çabuk unutur aynı benim gibi onun da yaşı 45 yanii
Kesinlikle daha çok uğraşıcam değişmek için zira seneye evlenicem böyle olmayacakannene çekmişsin işte:))
valla dediğim gibi bu kadar iyi niyet iyi değildir:))
zira suistimale uğrarsınız her daim.
insanlar böyledir.
sizler gibi safça veya naifçe yaklaşan insanları kırmakta hırpalamakta üstlerine yoktur.
sen bari değiş kurtar kendini:))
hele ki iş yerinde çok zor bu durum
alınganlık seviyeni artırman lazım her lafa susarsan tepkini koymazsan erkekler dozu artırır. Ben senin yerinde olsam bana öyle dese biri o çayı suratına dökerim. Ağzından çıkanı kulağın duysun haddini aşma demek çok mu zor? Erkekler sınırını ölçer sınırın yoksa canlarının istediği gibi davranırlar. Sınırını belirle. Sen kırılıp üzüleceğine elalem kırılsın üzülsün.Günaydın kızlar, Benim nişanlım askerde daha gideli 1,5 ay oldu.Ben ailemden uzak bir tatil yerinde çalışıyorum.Bende askerde sayılırım tabi haliyleYaşım 23 nişanlım 30. Neyse bizim bir müdür var o da 28-29 yaşlarında gevşek derler ya aynı o cinsten.Gelir saçma sapan espriler yapar iltifat eder falan ama alıştık yani herkese iltifat etmesede nerdeyse herkese sulu sulu şakalar yapar Adamın karakteri bu olduğu için uyarmadım yeri geldi bende espri yaptım çünkü evli ve çocuklu.Asılma durumu yok kesinlikle sadece çok dediğim gibi gevşek işte Konuya geliyorum,bu müdür ve bir erkek personel arkada oturuyor müdür çay istedi benden bende kırmadım götürdüm çayın üstü köpük köpük olmuş -bu ne kız tükürdün mü dedi -yok daha neler dedim, öteki çalışan da Müdürüm Şirine bu tükürse de içilir dedi o da doğru valla ne yapsa içilir dedi gülüştüler.Bende çok tepki veren kötü algılayan bi insan değilim samimiyette var diye kızmadım sadece çok iğrençsiniz dedim gittim.Hani bi daha fazla bir tavır koyamadım.Kırmaktan korkan biriyim. Ben bu olayı whatsupptan kız arkadaşıma anlattım gün içinde neler olur hep anlatırız birbirimize. Benimki geçen hafta izne geldi yemin töreninden sonra.Telefonlarımız hep birbirimizdedir sıkıntı olmaz. Ama ilk defa kız arkadaşımla konşmalarımızı okumuş ve bana çaktırmadan kalkıyo çalıştığım yeri arıyo o personelin telefonda ağzına ediyo resmen sonrada müdürüne söyle bu dediklerimde ona da geçerli diye.Benim hiç bişeyden haberim yok tabi.Giderken bana itiraf etti. Aradan bi hafta geçti ve dün telefonda konuşuyoruz sürekli ısıtıp ısıtıp bu konuyu bana anlatıyo.Niye böyle bişey oluo bana anlatmıyosun,herşeyi anlatçaktın falan.Çok üstüme geldi ağladım falan. Herşeyimi anlatmamı istiyo onu çok seviyorum ama anlatmadığım için korkuyomuş yine bişeyler olurda anlatmam diye. Ben ondan gizleme ihtiyacı hissetmedim hani gizleyeceğim bişey olarak bile düşünmedim aklıma gelmedi bir daha o mevzu anlatmadım. Müdürlede arama mesafe koydum bu olaydan sonra. Ben kimse için kötü düşünemiyorum arkadaşlar nişanlım bundan rahatsız yani mesela çalıştığım yerden orta yaşlı biri eklemiş diyelim benimki niye kabul ettin diye laf yapar ama ben kaç yaşında adam muhabbetimiz var diye ekleiştir dedim.Ama üzerinden bi hafta geçti adam bana resmen asıldı.Hep böyle şeyler oluyor ve hala hep iyi niyetliyim herkese iyi derim,kötü bişey yapsa öyle yapmak istememiştir derim.Nişanlım bu durumdan çok rahatsız nasıl bunun önüne geçebiliim Konuyu açma nedenim bu huyumu nasıl düzeltmem hakkında sizlerden yardım amaçlı bilgi alabilmektir.
Evet zaman gerekiyor uğraşıyorum.Sizin gibi bende mesafeli yBen de bayagi yumuşaktim insanlara karşı. Zamanla degisebilirsin. Bunun zarar verdiğini anlayınca gayet mesafeli ilişkiler kuruyorum. Kimi zaman bir güler yüz bile Maraz doğurabiliyor
Müdürüm olduğu için o kadar tepki veremezdim ama dediğiniz çok doğru ben tepki vermedikçe espri seviyesi arttı ve evet herkese yapıyor ama ben herkes olmamalıydım işte o sınırı koymak için çabalıyorum.alınganlık seviyeni artırman lazım her lafa susarsan tepkini koymazsan erkekler dozu artırır. Ben senin yerinde olsam bana öyle dese biri o çayı suratına dökerim. Ağzından çıkanı kulağın duysun haddini aşma demek çok mu zor? Erkekler sınırını ölçer sınırın yoksa canlarının istediği gibi davranırlar. Sınırını belirle. Sen kırılıp üzüleceğine elalem kırılsın üzülsün.
Şaka değilse ne peki yani asılma yok dediğim gibi herkese bu tarz şakalar yapıyor.Sadece ben diğerleri gibi olmayıp sınır koymalıydım onu yapamadım.Tukursede içilir o çay esprisinden sonra hala saf saf şaka olarak algiladiysaniz kesinlikle safsiniz kusura bakmayın.
Ne kadar laçkalasmis isyerinzdeki ilişkiler nişanlın hakli
Yok 2 senedir burdayım,bu müdür de 1,5 senedir var ama gece çalışıyrdu görüşme şansımız olmuyordu son 1 aydır gündüze geçti ve bunlar oldu.Nişanlıma kızmıyorum sadce kendime engel olmak istiyorum bu huyumdan dolayı daha çok zarar görmekten korkuyorum
Valla saka degil o kesin asilmada değil ama öyle taviz verilmiski adam aşmış size böyle şeyler söylemekten çekinmiyorŞaka değilse ne peki yani asılma yok dediğim gibi herkese bu tarz şakalar yapıyor.Sadece ben diğerleri gibi olmayıp sınır koymalıydım onu yapamadım.
Evet o konuda zaten kızdım sadece hani korkuları olmasından dolayı kızmadım demek istedim.Bana sormadan etmeden direk aramış sıvamış.Müdürlede tartıştık zaten insan kaynklarına bildirsem iş arkadaşlarını tehdit ettiğini falan dedi bende bende o zaman personelinizin ve müdürümün bana terbiysizce şakalar yaptığını bildirsem olur o zaman empati yapın benim yerime eşinizi koyu nişanlım yerinede kendinizi dedim.Bu bozuldu bida mesafeli olucam şirine sana karşı dedi güzel dedim.İlk defa tavrımı koydum o gün.Umarım devam ettirebilirim her konuda.Nişanlına kızman gerek
Problemi seninle tartışmaya hakkı var
Ama okulu arayan veli gibi iş yerini arama hakkı yok
+1Gevşek derken iyi düşünün o gevşekleri teşvik ederken siz nasıl görünüyorsunuz?
Hoş değil en azından bana hiç hoş gelmedi
Bir bana değil ki herkese böyle kimse bişey demedikçe gevşedi iyice.Şimdi biz bu konudan tartışığımız için herkes bana ben suçlumuşum herkesle tartışan herşeyi nişanlıma anlatan biriymişim gözüyle bakıyorlarValla saka degil o kesin asilmada değil ama öyle taviz verilmiski adam aşmış size böyle şeyler söylemekten çekinmiyor
İşte bu huyumu düzeltmem gerektiğini söylüyor,çabalıyorum ama illa bişey çıkıyor.Nişanlınız çok güzel yapmış.
Facebook karışma vs gereksiz ama..
Belki de sizin huyunuzu tavır koyamayacağınızı da biliyordur.
İyi olmuş.
Evet işte bende sizin gibi olabilmek istiyorum,ama burada herkes samimi suratsıza çıkar adınız ama keşke öyle olsaydıda bunlar olmasaydı.kendımı bir kez daha haklı buldum
iş yerinde sayılı adamla konuşurum allahın selamını bile vermem arkamdan kendını begenmış derler bilirim ama kafam rahat ,
çok muhabbete girmeyin konusulan ortamdan çıkın yavas yavas alışırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?