Müdürüm yüzünden kavga ettik

tatil yerlerinde maalesef bu tür tavı davranışlar çok fazla oluyor ve sanki çalışan herkeste her türlü gevşekliği kaldırır gibi davranılıyor dik durmanız lazım
Evet kesinlikle yaşımdan küçük gösteriyorum diye hani sakınmıyo şaka yaparken falan.Bende hani görüntüsüyle bile mesafe koyan insanlar gibi olmak istiyorum.
Sadece bu müdür öyle.O bu tarz konuştuğu için bende ancak iğrençsiniz diyebildim.Diğer üsler kesinlikle böyle değil.Ayrıca Ben gevşek davrandığımı düşünmüyorum normal esprilerine herkes içinde herkese yaptıklarında bende yapabiliyordum ha o gevşeklikle pek alaa.
İşte olay da o zaten soğuk davranamam mesafeyi pat diye koyamamam.Bunun yardımını istedim sizlerden yardımcı olmanız için nasıl herkese karşı mesafemi koruyabilirim diye.
çok iyi niyetlisin. yüzün de çok yumuşak belli ki. tavır koymaıyorsan işini değiştirmeni tavsiye edeerim. adamın huyu bu dşyerek kimsenin tacizlerini çekmek zorunda değilsin.
Bu adam yüzünden işimden olmak istemiyorum işimi çok seviyorum çünkü.Hani şu görüntüsüyle bile mesafe koyabilen kadınlar varya işte öyle olmak istiyorum bende.
Kötü düşünüyorum diyelim,bana bi ufacık iyi yaklaşımında o kişi için hemen çok iyi biri diyebilirim.Sonra hop yine bir kazık.İşte bu huyumdan kurtulmam lazım.

çok acil kurtul hem de.
çok zararını görürsün çok.
insanları doğru değerlendirmeyi öğrenmen lazım.
iyiyi kötüyü ayırt edebilmen lazım.
yaşın da küçük değil aslında.
çocukca bir tarafın kalmış:))

Nişanlınız haklı. Çok kötü bir muhabbet. Ne evli bir adama yakışır, ne de bir genç kıza söylenir. Nişanlınıza kızmayın. Sizinle böyle konuşulmasına izin vermeyin. Gerekirse çıkın zaten yeni girmişsiniz.

Evet aslında anneme çekmişim biraz sanırım o da benim gibi herkes hakkında iyi düşünür hani bi zarar görse bile çabuk unutur aynı benim gibi onun da yaşı 45 yanii

Yok 2 senedir burdayım,bu müdür de 1,5 senedir var ama gece çalışıyrdu görüşme şansımız olmuyordu son 1 aydır gündüze geçti ve bunlar oldu.Nişanlıma kızmıyorum sadce kendime engel olmak istiyorum bu huyumdan dolayı daha çok zarar görmekten korkuyorum

Evet aslında anneme çekmişim biraz sanırım o da benim gibi herkes hakkında iyi düşünür hani bi zarar görse bile çabuk unutur aynı benim gibi onun da yaşı 45 yanii
annene çekmişsin işte:))
valla dediğim gibi bu kadar iyi niyet iyi değildir:))
zira suistimale uğrarsınız her daim.
insanlar böyledir.
sizler gibi safça veya naifçe yaklaşan insanları kırmakta hırpalamakta üstlerine yoktur.
sen bari değiş kurtar kendini:))
hele ki iş yerinde çok zor bu durum

Kesinlikle daha çok uğraşıcam değişmek için zira seneye evlenicem böyle olmayacak
Yorumlardaki desteiğiniz için teşekkür ederim,ben hiç bi yorumumumda hiç bi konu sahibini kırmayarak yazıyorken bazıları o kadar kırıcı oluyor ki konu açmaya korkuyorum.Desteğiniz ve güzel yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

Ben de bayagi yumuşaktim insanlara karşı. Zamanla degisebilirsin. Bunun zarar verdiğini anlayınca gayet mesafeli ilişkiler kuruyorum. Kimi zaman bir güler yüz bile Maraz doğurabiliyor

alınganlık seviyeni artırman lazım her lafa susarsan tepkini koymazsan erkekler dozu artırır. Ben senin yerinde olsam bana öyle dese biri o çayı suratına dökerim. Ağzından çıkanı kulağın duysun haddini aşma demek çok mu zor? Erkekler sınırını ölçer sınırın yoksa canlarının istediği gibi davranırlar. Sınırını belirle. Sen kırılıp üzüleceğine elalem kırılsın üzülsün.

Tukursede içilir o çay esprisinden sonra hala saf saf şaka olarak algiladiysaniz kesinlikle safsiniz kusura bakmayın.
Ne kadar laçkalasmis isyerinzdeki ilişkiler nişanlın hakli

Ben de bayagi yumuşaktim insanlara karşı. Zamanla degisebilirsin. Bunun zarar verdiğini anlayınca gayet mesafeli ilişkiler kuruyorum. Kimi zaman bir güler yüz bile Maraz doğurabiliyor
Evet zaman gerekiyor uğraşıyorum.Sizin gibi bende mesafeli y
Müdürüm olduğu için o kadar tepki veremezdim ama dediğiniz çok doğru ben tepki vermedikçe espri seviyesi arttı ve evet herkese yapıyor ama ben herkes olmamalıydım işte o sınırı koymak için çabalıyorum.

Tukursede içilir o çay esprisinden sonra hala saf saf şaka olarak algiladiysaniz kesinlikle safsiniz kusura bakmayın.
Ne kadar laçkalasmis isyerinzdeki ilişkiler nişanlın hakli
Şaka değilse ne peki yani asılma yok dediğim gibi herkese bu tarz şakalar yapıyor.Sadece ben diğerleri gibi olmayıp sınır koymalıydım onu yapamadım.

Nişanlına kızman gerek
Problemi seninle tartışmaya hakkı var
Ama okulu arayan veli gibi iş yerini arama hakkı yok

Şaka değilse ne peki yani asılma yok dediğim gibi herkese bu tarz şakalar yapıyor.Sadece ben diğerleri gibi olmayıp sınır koymalıydım onu yapamadım.
Valla saka degil o kesin asilmada değil ama öyle taviz verilmiski adam aşmış size böyle şeyler söylemekten çekinmiyor

Nişanlına kızman gerek
Problemi seninle tartışmaya hakkı var
Ama okulu arayan veli gibi iş yerini arama hakkı yok
Evet o konuda zaten kızdım sadece hani korkuları olmasından dolayı kızmadım demek istedim.Bana sormadan etmeden direk aramış sıvamış.Müdürlede tartıştık zaten insan kaynklarına bildirsem iş arkadaşlarını tehdit ettiğini falan dedi bende bende o zaman personelinizin ve müdürümün bana terbiysizce şakalar yaptığını bildirsem olur o zaman empati yapın benim yerime eşinizi koyu nişanlım yerinede kendinizi dedim.Bu bozuldu bida mesafeli olucam şirine sana karşı dedi güzel dedim.İlk defa tavrımı koydum o gün.Umarım devam ettirebilirim her konuda.

Valla saka degil o kesin asilmada değil ama öyle taviz verilmiski adam aşmış size böyle şeyler söylemekten çekinmiyor
Bir bana değil ki herkese böyle kimse bişey demedikçe gevşedi iyice.Şimdi biz bu konudan tartışığımız için herkes bana ben suçlumuşum herkesle tartışan herşeyi nişanlıma anlatan biriymişim gözüyle bakıyorlar

Nişanlınız çok güzel yapmış.
Facebook karışma vs gereksiz ama..
Belki de sizin huyunuzu tavır koyamayacağınızı da biliyordur.
İyi olmuş.

kendımı bir kez daha haklı buldum

iş yerinde sayılı adamla konuşurum allahın selamını bile vermem arkamdan kendını begenmış derler bilirim ama kafam rahat ,

çok muhabbete girmeyin konusulan ortamdan çıkın yavas yavas alışırsınız

Nişanlınız çok güzel yapmış.
Facebook karışma vs gereksiz ama..
Belki de sizin huyunuzu tavır koyamayacağınızı da biliyordur.
İyi olmuş.
İşte bu huyumu düzeltmem gerektiğini söylüyor,çabalıyorum ama illa bişey çıkıyor.
Örneğin yeni bir kız işe başlıyor bençok iyi kız diyorum sonra kızdan kazık yediğimde yine o haklı çıkıyor.
Evet işte bende sizin gibi olabilmek istiyorum,ama burada herkes samimi suratsıza çıkar adınız ama keşke öyle olsaydıda bunlar olmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…