Müdürüm:(

lifecnez

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
13
0
8
39
Önerilerinize ihtiyacım var. Çalışmak zorunda olduğum müdürüme çoğu zaman tahammül edemiyorum. Beni rahatsız eden bir çok hareketi var çoğunu görmezden gelmeye çalışıyorum ama ben masamda çalışırken dibime dibime gelmesi sağ omzumun üzerinden ekranıma bakması beni oldukça rahatsız ediyor. Rahatsızlığımı çoğu zaman belli ediyorum. Ne yazık ki sağ tarafa kaçma gibi bir lüksüm yok.Sağ tarafımda etajerim var. Bazen ben kalkıyım siz rahat rahat bakın diyorum, ona da izin vermiyor. Bazen sigaranız rahatsız ediyor diyorum neredeyse hepsinde bir kulp buluyorum ama bir değişiklik olmuyor. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. Kendisi çok saygın bir kişiliğin oğlu. Bazende kendi kendime kuruntu yaptığımı düşünüyorum ama bir yanımda bu adam bu kadar gerizekalı değil bazen bir bakışımdan çözüyor beni bu durumdan rahatsız olduğumu mutlaka anlaması gerekiyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bende şaştım kaldım. Bana b,r yol gösterin.

Bu durumdan rahatsız olduğunuzu kendisine söyleyin.
Evlimisiniz

Nasil soyliyecegim mi var cok yakin temasli calismayi sevmiyorum isiniz oldugunda ben masayi size birakayim siz de ben de daha rahat calismis oluruz dersin bekarsin diye adamin tacizlerine katlanmak zorunda degilsin saygin birinin oglu bile olsa

Nasil soyliyecegim mi var cok yakin temasli calismayi sevmiyorum isiniz oldugunda ben masayi size birakayim siz de ben de daha rahat calismis oluruz dersin bekarsin diye adamin tacizlerine katlanmak zorunda degilsin saygin birinin oglu bile olsa
Beynim hala red ediyor biliyor musunuz? Bu taciz olmaz senin hüsnü kuruntun diye ama görünen köyde kılavuz istemiyor. Uff kesinlike ilk fırsatını yakaladığımda konuşmalıyım.

Yakın temas halinde olmak istiyor gibi geldi bana. Benim de böyle bir müdürüm vardı bir zamanlar. Adamın niyeti bozuk çıktı. Dikkatli olmanızı öneririm. İşe giderken parfüm kullanmamanızı tavsiye ederim, erkekler parfüm kokan bayana yaklaşmak istiyorlar gözlemlediğim kadarıyla.

bencede açık açık söylemeniz gerek, yoksa bu iş böyle gitmez.. kimin oğlu olursa olsun bazıları işte ancak bu akdar insan olabiliyor. tavrınızı gösterin ve açık açık konuşun bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…