- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
olayı ben yaptım, çaycıyı çağırdığı duyan var, o an arşivde olan var.yani yapan kişi belli benim ve aleniyet var.o bakımdan.kasti bişi yok.üstelik afedersin ama inanılmaz çalışıyorum, çaba harcıyorum, üzücü sadeceİsim vermeden uyarmis? Yani sizi orda rencide edecek bişey olmamış. Ha tabi geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum. Ama iş hayatında böyle şeyler genellikle oluyor. Hele ki özel sektör de iseniz..
uyarılacak bir konu yok, makina bozuk, makina yarın bir gün tekrar sorun çıkarabilir.ki gerekeni yapmışım.o halde arşivi bırakıp gitmemişim, sorun nedir.herşeyi mesele mi edeceğiz.Is hayatinizla ilgili bircok sorununuzu okudum .
Ama bunu onyargisiz okumayi denedim.
Ve cidden onemsenecek birsey bulamadım .
Hani cay makinasi icin herkesin odasi tek tek dolasilacak degil ki
Herkes birlikteyken uyarılmasi doğru değil mi
Ben yaptim sen yaptin olmadan hepiniz duydunuz dikkatli davranin demis.
uyarılacak bir konu yok, makina bozuk, makina yarın bir gün tekrar sorun çıkarabilir.ki gerekeni yapmışım.o halde arşivi bırakıp gitmemişim, sorun nedir.herşeyi mesele mi edeceğiz.
daha ciddi sorunlar var ama müdürün sesi onlara çıkmıyor.
sorun bu evet ve uyarılacak bir konu da yokBen anlıyorum sizi kimseye bir şey söylenmezken olayın içine siz dahil olduğunuzda pusuda yatan avcı gibi saldıracak yer arıyor dimi, bende de var öyle bir müdür yardımcısı özellikle kışkırtmaya çalışır-dı ben kaale almayarak ve yok sayarak tepkimi göstermeye devam ettim, sonunda kendi kendine komik duruma düştüğünü anlayınca uğraşmayı bıraktı. Diyeceğim o ki görmeyin duymayın hiç üzerinize alınmayın, odasına gidip konuşmanız sinirlendirmemis aksine amacına ulaştığı için keyfini yerine getirmiştir hiç açıklama yapmasaydınız keşke
Sadece bir hafta deneyin ne demek istedigimi anlayacaksınız, yok saymak o kadar etkili oluyor ki anlatamam. Hicbir olayı üzerinize alınmayın ve mümkün mertebe muhatap olmayınsorun bu evet ve uyarılacak bir konu da yok
Çok çalışanı değil az çalışanın sevildigi bir donemdeyiz malesefolayı ben yaptım, çaycıyı çağırdığı duyan var, o an arşivde olan var.yani yapan kişi belli benim ve aleniyet var.o bakımdan.kasti bişi yok.üstelik afedersin ama inanılmaz çalışıyorum, çaba harcıyorum, üzücü sadece
kimseyle ilgilenmiyorum adam gibi çalışıyorum ve hatta buzlar erisin diye aramızın çok da iyi olmadığı iş arkadaşımın düğüüne gittim oysaki o benim çocuğuma bişi almadı.kısasa kısas demedim ve davetiye verdi ben de gittim yüz lira taktım ve herşey aynı...anlamıyyorumÇok çalışanı değil az çalışanın sevildigi bir donemdeyiz malesef
ben de anlamadımeski konularınızı okudum, sürekli size neden tavır alınıyor onu anlamadım?
neden sordun...Regl döneminde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?