Konuyu kısaca özet geçeceğim ben ilk atandığım gün okula benim için normal burası için çok açık(!) bir elbiseyle gitmiştim,bir kere de renkli taytla gitmiştim. İdarecilerim beni iki defa odalarına çağırıp kibar(!) Bir şekilde iyi bir fırça kaymislardi hatta bu konuda tutanak bile tutuldu. Neyse ama müdürüm bana yürüyordu ayrıntıya girmeyeceğim. O resmiyeti korudum, yüz vermedim vs .. (evli çocuklu) sonra okuldan başka bir hocayla konuştuğumda konu kapandı gitti kimseye anlatmadım, benim gittiğim spor salonunda sürekli story attığım bir arkadaşım var. Ona istek atmış beynimden vurulmusa döndüm, çünkü sonuçta bende ekli beni temsil ediyor ben böyle şeylere çok önem veririm. Böyle durumla karşılaştığımda ben hemen bu kişiyi Instagramdan çıkartırım ama şimdi müdürüm sürekli aynı okuldayız. Çıkartmak istiyorum ama emin de olamıyorum acaba düşmanca bir tavır olur mu okulda diye ne yapmalıyım
Beni eklemişti sene başında bende kabul etmiştimMüdürünüz neden sosyal medyanızda ekli anlayamadım.
Beni eklemişti sene başında bende kabul etmiştim
Yönetmeliğe uymadığı için tutulan tutanak değil mesele kaldı ki hiç kimse yönetmeliğe uygun giyinmiyor kendisi dahil. Olay kiyafetim hakkında ileri geri konuşup sonrada bana yürümesi hatta fotoğraflar istemesi çok iki yüzlülük.Şimdi sizin yönetmeliğe uygun olmayan kıyafetlerinizden dolayı tutanak tutulmasıyla müdürünüzün arkadaşınıza takip isteği göndermesi arasında ne gibi bir bağlantı var?
Kesin muhteşem bir bağlantı vardır ben çözememişimdir.
Herkes herkese takip isteği atabilir, kabul edip etmemek kişiye kalmış. Burda sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Niye dert ettiniz?
Ya ben çıkartmak istiyorum çünkü aşırı rahatsızlık duydum olaydan. Diğer arkadaşlar ekli olduğu içinde düşmanca bir tavır alınmasından korkuyorumRahatsızlık duyuyorsanız arkadaş listenizden çıkartın. Yalnız sosyal medya hesabınızda, işyerindeki diğer çalışma arkadaşlarınız da ekliyse, sadece kendisini arkadaşlıktan çıkarmanız hoş karşılanmayabilir.
instagram listenizde ekli olanlar neden sizi temsil etsin ki? orayı gerçek hayatın izdüşümü olarak görün. aynı partide olsanız, müdürünüzün arkadaşınıza olan gevşek hareketlerinden nasıl siz sorumlu olabilirdiniz? bazı şeyleri çok içselleştirmeyin önerim.Konuyu kısaca özet geçeceğim ben ilk atandığım gün okula benim için normal burası için çok açık(!) bir elbiseyle gitmiştim,bir kere de renkli taytla gitmiştim. İdarecilerim beni iki defa odalarına çağırıp kibar(!) Bir şekilde iyi bir fırça kaymislardi hatta bu konuda tutanak bile tutuldu. Neyse ama müdürüm bana yürüyordu ayrıntıya girmeyeceğim. O resmiyeti korudum, yüz vermedim vs .. (evli çocuklu) sonra okuldan başka bir hocayla konuştuğumda konu kapandı gitti, kimseye anlatmadım, benim gittiğim spor salonunda sürekli story attığım bir arkadaşım var. Ona istek atmış beynimden vurulmusa döndüm, çünkü sonuçta bende ekli beni temsil ediyor ben böyle şeylere çok önem veririm bir de profiline evli ve çocuklu yazmış ne alakaysa. Böyle durumla karşılaştığımda ben hemen bu kişiyi Instagramdan çıkartırım ama şimdi müdürüm sürekli aynı okuldayız. Çıkartmak istiyorum ama emin de olamıyorum acaba düşmanca bir tavır olur mu okulda diye ne yapmalıyım
Eller değil ekler olacaktıİnstagramdaki kimse beni temsil edemez ben kendi kendimi gayet rahat temsil edebilirim.Benim arkadaş listemde full dekolte insanlar da var dini sohbetler yapmak için canlı yayın açanlar da.Hangisi beni temsil ediyor? Siz bu kısmı yanlış anlamışsınız.Ekleme kısmına gelince sizinle ilgili bir durum yok müdür kimi isterse onu eller arkadşsınız da isterse kabul eder isterse etmez.Siz giyim kuşam kısmını halledin de madem işinizden olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?