muge anlıda beni aramaya bile çıkmazlar

istemediğim bi bölümdeyim zaten.Bi is bulup yeniden üniversiteye hazırlanıp en azından açıktan okumak istiyorum.Bi daha vurmaya kalkarlarsa dediginiz gibi polis çağıracağım.umarim babam diye bisey yapmama durumları olmaz tek isteğim uzak olsunlar benden.
Hayır olamaz. Zaten reşit bir insansınız. Babası döver de sever de diyecek polisin zihniyetine söverim. Kararlı olun, geri adım atmayın, başarmak için gayret edin. Ve okulunuzu sevdiğiniz bir bölümle bitirin. Yeni gelecek sizin elinizde. Allah yolunuzda yardımcınız olsun.

selam kızlar bir derdim var siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim.Sizi hiç bi şekilde umursamayan ve bir günden bir güne arayıp ıyi mısın demeyen anca her konuştuğunuzda sizi yargılayan ve hesap soran onların doğruları dışına çıktığınız da tehdit eden bi aileniz olduğunu varsayarsaniz ne yaparsınız kısaca bu.Daha önce uzun uzun açmıştım konuyu şuan çok sinirliyim ve bu yıllardır bu şekilde çocukluğumdan beri itilen kakılan ailede onların doğrultusunda gitmediğim (aklı basında bi insan olduktan sonra) zaman bu hep böyle devam etti ediyor.Ve ben onlara yaranmak istemiyorum artık yalakalik yapmak.O kadar bunaldim ki çekip gidesim var herşeyimi değiştirip

ailesi bu durumda olan insanları gördükçe üzülüyorum. geçenlerde kim milyoner olmak ister'e çıkan avukat kız ailesinden yeterli sevgi ve destek görmediği için dava açacağını söyledi ya... düşününce haklı işte

ailesi bu durumda olan insanları gördükçe üzülüyorum. geçenlerde kim milyoner olmak ister'e çıkan avukat kız ailesinden yeterli sevgi ve destek görmediği için dava açacağını söyledi ya... düşününce haklı işte
bence en buyuk problem kadınların susması kadın susunca kocası da diyorki ha kadın susar kızınıda susturuyo kadınlar ne pahasına olursa olsun anne olduysan cocugunu korumak zorundasın zihniyet cok degismeli annem hala babam kardeserine babasına para harcar mesela annem anlık istese sunu alıcam esktra diye 200 300 vermez ama babası yada kardesleri olursa 1000 tl mesela hemen gözden cıkarır buna kızıyorum anneme diyorum farkında degilmisin senin benim rıskımı veriyo banane onun parası diyo ya onun parası olurmu sen bu adamın anasına baktın danasına baktım yatılı tüm misafirlerine agırladın 1 ay hizmet o bicin babam sabah 6 da ise giidyo diye bizimki 5 te kalkar cayını yumurtasını demlerdi ama hala kendini o parada hak görmüyo sasıyorum asla fedakar bir kadın olmıcam dedim kendime münkün olduguncada olmamaya calısıyorum

selam kızlar bir derdim var siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim.Sizi hiç bi şekilde umursamayan ve bir günden bir güne arayıp ıyi mısın demeyen anca her konuştuğunuzda sizi yargılayan ve hesap soran onların doğruları dışına çıktığınız da tehdit eden bi aileniz olduğunu varsayarsaniz ne yaparsınız kısaca bu.Daha önce uzun uzun açmıştım konuyu şuan çok sinirliyim ve bu yıllardır bu şekilde çocukluğumdan beri itilen kakılan ailede onların doğrultusunda gitmediğim (aklı basında bi insan olduktan sonra) zaman bu hep böyle devam etti ediyor.Ve ben onlara yaranmak istemiyorum artık yalakalik yapmak.O kadar bunaldim ki çekip gidesim var herşeyimi değiştirip
Selam.henuz yolun cok basındasın. Karar alırken enıne bıyuna dusunmelısın. Unıyı bırakmamalısın. Unıde okurken bı yandan part time işte calıaabılırsın. Unıyı bırakman ıse girmen senın cozumu. Degil. Gunu kurtarmaya calısma uzun vadelı düsün. Unı bı sekilde bıtınce bıraz daha ıyı maasla calısırsın cunku. Babanla ters dusme.onu oyle kabullen. O degısmez artık birmiş gitmiş. Yok say yanı. Burs basvurularında falan bulun. Ne bolumu okuyorsun

Sizin yazınızı okuyunca kardeşim geldi aklıma aynı evde aynı aileyle büyüdük ama düşüncelerimiz çok farklı onunla. Ailem ne dese ters anlar başka düşünür. Dışardan onu dinleyenler ne kötü ailesi var der ama öyle değil işte. O yüzden ailenizi tanımadan yorum yapmak istemiyorum

Sizin yazınızı okuyunca kardeşim geldi aklıma aynı evde aynı aileyle büyüdük ama düşüncelerimiz çok farklı onunla. Ailem ne dese ters anlar başka düşünür. Dışardan onu dinleyenler ne kötü ailesi var der ama öyle değil işte. O yüzden ailenizi tanımadan yorum yapmak istemiyorum
ergenlikten öyledir canım ben 25 yaşındayım.O yüzden bence tanımak istersen buyur ama tavsiye etmem

Back
X