- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
ya arkadaşlar programı tam izleyemiyorum ama bu sinemin cep telefonu evde falan bulunamadı,e peki cep telefonu sinyallerine fln ulaşamıyolar mı kızın? sonuçta telefon sinemde değilse bile kimdeyse sinem bulunur işte..bi de ben sinemin yaşadığına inanmıyorum nedense,inşallah yanılıyorumdur..hedef şaşırtmaca yoktur inş.
urfadakiler daha çok çocuk yapıyor daha çok birbirlerine bağlı oluyorlarmış
töre gerçeğini nasıl görmezden gelir müge anlı?
sinemde babasına çay içiyoruz demiş madem emrah tehdit ediyordu zorla görüşüyordu babasına neden yalan söylüyor bide kadın tacirleriyle basım dertte demiş madem o kadar önemli bu durum asker var polis var en önemlisi ailesi var bıraksın gitsin okulu hala orda yasamaya devam etmiş
ya bende anlamıyorum hala orda kalmıs,ya kücümsemek ıcın filan demiyorum ama zaten gittigi okul 2 yıllık bir okul
onu dondursaydı yada bıraksaydı zaten bidaha girer ıkı yıllık okulu yine kazanırdı belkı bu sefer skarya filan olurdu daha yakın onlara yanı anlamıyorum sinem ve hülya bence masun degil
ya benim anlamadıgım nokta bi adam cıktı sinemin nerede oldugunu fln biliyorum dedi eee neden polis baskın yapmıyor jandarma bölgesiymiş neden bakmıyor kimse yoksa bu sadece reyting amaclı bişiimiydi 2 gundurde izleyemiyorum bursadan ankaraya oradan o sehire ben o sehiride tahmin edebiliyorum ama bakalım dogrumu bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?