Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yemin ederim bu program kafa bozucu ama meraktanda izliyorum ben..cocugumu okula gönderemiyorum yanliz oysaki kendine güvenip ne güzel gidiyodu okula..piskolojim cok bozuldu..sanki her n cocuklarima birsey olacakmis gibi oluyorum..allahimmmmmmmmmmmmmm herksin yavrusunu bagislasin aci göstermesinnn:(( almanyada bizim sehire yakin bir yerde 10 yasindaki oglan cocugunu kacirdilar 1 haftadir ariyolar ormanlari heryeri pantolonu bulunmus gecen gün oglana ait...oglumda korkuyo artik :((((((( napacagiz?? ne yapmamiz gerekiyor ??

ates sesi buuuuu bu atess...ama arkadaslar ondan önce ne oldu biri bana anlatsi nolursunuz...detaylica,,,

offf izledim yenidennn ne kötü yaa herkes kaçıştıı 2 yaşındaki melihin annesi oturdu kaldı oda bişeyler açıklamıyormuş baksanıza kesin bişey var muge senin iznin olmadan açıklamayayım dedi off bitti yaa sabah olsa hemen bariii:çok üzgünüm:

KIZLAR sizinde dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama mügenin reklama koydugu sırada reklam verdi ve çöp konteynırında 2 tane kesilmiş bacak bulundugu söylendi az sonra dendi ..ama acıklama olmadı

Back
X