Bugün izleyenler varsa kısaca özet geçebilir mi? Merak ettim...
hehehe evet mantıklı sempatiksalakcinni ya da "taş attım da kolum mu yoruldu" demiştir sempatiksalakcinni
herkes ne kadar çabuk inancnı kaybediyor anlamıyorum.bir densizin yaptığı saçma bir iş için yapılan tüm iyi işler silineblirmi.üstelik öznurun annesi bu programa çıkmasa katil bu kadar çabuk yakalanabilirmi düşünsenize.yapılan bunca güzellik varken,küçük bir hatadan dolayı neden mügeyi suçluyorsunuzki.ha neden açıklamıyor diyorsunuz.belkide onun insiyatifinde olan birşey değildir.kanalla ilgili birşeydir
kızlar şimdi tv de gösterdiler adam vurulmus kulagından ambulansa bindirirlerken görunuyor adam oğluyla basmıs studyoyu ikisinide öldürecektim demiş tutuklamıslar
yani silahla vurulmuş.taş değil.
elime geçirsem o adamı booğabilirdim ama devlettede suç üvey kızınada aynısını yapmış tacizdemi bulunmuş ne bu adam ruh hastası birnin canınımı yakması lazım illa
sabriye'nin suçu ne?kaydirigubbakcemile3
yakında atv'de
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok güldüm yaa Allahta seni güldürsün canım...
bu arada burdum izleyebileceğim yeri önceki sayfalardan bebeğimi uyutunca izliyim bakalım neler olmuş...
evet illaki birilerin canı yanacak,olmaz böyle şey yazık.assınlar bunları içerde boşuna yedirmesinler.herif kendi kızını taciz ediyor ona rağmen serbest bırakıyorlar ki yarım kalan işini bitirsin.allahım,yarabbim allah ailelerine sabır versin.
biz müge nin yalan söylemesine kızıyoruz canım
başarılı olmasına laf yok kesinlikle
ama şu silah olayını da taş diyerek insanları saf yerine koymasına kızdık
düzgünce açıklasa yine kimse bişey demezdi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?